Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ractamanius runuo serverda static olan eşyaları ağaçları vs silebilirmiyiz?_?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet, dediğim gibi "unfreeze" komutu staticleri, movable yapmanızı sağlıyor. "freeze" komutuda static yapmanızı sağlıyor. komutlar; "freeze" "freezemap" "freezeworld" "unfreeze" "unfreezemap" "unfreezeworld" "freezemap" bulunduğunuz facet'ı (trammel, felucca, ilshenar, malas) static yapar, "freezeworld" tüm haritaları... ps: ractamanius değil, ractamainus :P[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: jonq, 18 Kasım 2004 00:38 tarihinde demiş ki: Kendi kurmus bu demek oluyor ki static degil bu da demek oluyor ki .remove ile de .nuke ilede cok guzel silinir. said: eoth537, 17 Kasım 2004 15:22 tarihinde demiş ki: serverde yanlışlıkla kurduğum minoc madenin oradada bulunan Burdan anladığım kadarı ile hem kendi kurduğunu hemde minoc madenin orda da bulunan tent roof çadırını kaldırmak istiyor. Kendi kurduğunu kaldırabilir ancak mapın static itemini kaldıramaz . Benim anlatmak istediğim bu. said: jonq, 18 Kasım 2004 00:38 tarihinde demiş ki: .remove ile de .nuke ilede cok guzel silinir. Demekki çok güzel silemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Kerhuzad, 18 Kasım 2004 00:45 tarihinde demiş ki: evet ben yanlışlıkla inj yapan biriinin castle ını silmiştim adamıda banladım oldu bitti. Anlatım bozukluğu : "yanlış yerde sözcük kullanımı" "Yanlışlıkla" sözcüğü "castle ını" sözcüğünün önüne gelerek bozukluk giderilebilinir. Bu anlamı ile adam inj i yanlışlıkla yapıyormuş izlenimi yaratıyor. Kusura bakmayın kafayı yedimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar