KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 her ikisi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 balın içeriğini neden tam olarak yazmıyorlar ki ? geçen biri wiki linki atmıştı sağolsun da pek inceleyemedim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 SUYUN İÇİNDE HİÇ BİŞİ YOK YEAAA NİYE İÇİYOZ Kİ İÇMEYELİM YARARI YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 DÜŞÜNMEYİ BIRAKIYORUM BEN BUGÜNDEN SONRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 KuddusiMavra said: her ikisi de yok aaa çetin abi. perinçek, apo. güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi gerçek balın kompozisyonu nedir çok merak ettim aydınlatın pls ne glikoz ne fruktoz varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Akito said: KuddusiMavra said: her ikisi de yok aaa çetin abi. perinçek, apo. güldüm. oğlum sen geri zekalı mısın?(edit:yukarıdaki tepkiye tepkimdir, bir soru cümlesidir, hakaret amaçlı değildir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi yapma, yine şifreni unutcan bak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 gereken yapıldı umarım bir daha hakaret etmezsin Çetin Taş. tekstil firması müdür, çetintaş, perinçek, çetin taş, işçi partisi, %0.0004, çetin taş, google, çetin taş, perinçek, gül, apo, apo perinçek, perinçek apo, perinçek gül, apo gül, çetin taş, tekstil, müdür, tekstil müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valla balda glikoz da fruktoz da yoksa ya aspartam vardır ya sorbitol o zaman eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 gerçek bal yeniyor nerden çıkıyor en fazla 1 kaşık yapay dalak değilse ve bal yerine şeker basılmadıysa gerçek bal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Gerçek balın içinde rulman var arkadaşlar. Minik minik rulmanlar var. Bir sürü 625 2Z yediğinizi düşünün. Ondan direk afrodizyak etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 olm saçmalamayın diyorum hâlâ saçmalyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dasaaa said: sakin sakin eyvallah dasaa... iyi yapmışsın. sinirlenmeme neden olan mesajı sildiğin için de teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Noktadan sonra büyük harf ile başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 akito'ya mı dedin, moriarty'ye mi, goldbaren'e mi, yoksa bana mı? yoksa pati'nin önemli bir kısmına mı? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Abi bal konusunda ne gibi bir agresiflik döndü yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Alayına isyan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 LathspeLL said: Abi bal konusunda ne gibi bir agresiflik döndü yahu? Bal yemiyoruz kafalar çalışmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 boşver kardeşim. bal sağlık demektir. ancak gerçek bal ne yazık ki şu an bulunması çok zor olan değerli bir besindir. tereyağ için de oldukça iyi bir doktor şöyle der: "gezen ineğin ya da koyunun sütünden yapıldığına emin isen tereyağı ye. yoksa yeme." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bal için balparmak güzel. Tereyağında da sütaş, içim, pınar v.s. markaların yağı margarin gibi oluyor. Daha ziyade yöresel markaları tercih etmek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 L'amante ne diyon hacı sen :) Meyve suyu olarak cappy önerirsin herhalde çünkü yüzde yüz doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kuddusi kesinlikle eğriçayır abi. gururla bin kere yazıyorum resmen adamları. patronun oğlu pozisyonundayım sanki. her sene dünyanın en iyi balları arasına seçiliyor adamlar. şahbaz çay diye bir adam sahibi helal olsun. 300 yıllık arıcı adamlar. yurtdışındaki fransa gibi testlerde excellent çıkıyor hep ayrıca içeriği. 850gr 140tl civarı işte. bi kaşık alın her sabah, bi hafta sonra bombastico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bal için mi öyle dedin? Açıkçası ben marketten almıyorum balı. Kovanları olan tanıdıklardan alıyorum. Fakat tereyağını dediğim gibi yöresel markalardan tercih ediyorum hatta yoğurdu da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar