aramil Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 İngiltere'den iPhone 5 geliyor bir aya kadar. Satmayı düşünüyorum, sıfır, kutulu, pasaport kayıtlı fakat garantisiz olacak. İlgilenen varsa görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Gideri varsa burdan gondereyim 2 hafta sonra 2 tane ? =) edit : Yalniz baktim da sahibinden'e falan, burdaki fiyatindan ucuza satanlar var. 520 pound civarinda, nerden baksan 1700-1800 lira para yapiyor. E sen daha komisyon falan eklicen ustune, iyice ucup gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 komisyon yok ya lumia 920 aldım, çok mutluyum dolayısıyla iphone atıl yatmasın kenarda kuytuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 garantisiz derken kaçak falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kacak ne abi, cay/sigara mi bu ? =) Garantisi var ama yurt disindan alininca TR'de gecerli olmuyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Calinti vs iphone 5 ler baya ucuza satiliyor ondan sordum. Bu arada tel sifirsa , 1 sene garantisi olmasi lazim tr de faturasi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Zaten TRye Apple Store açılınca bu garanti sorunsalıda son bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 apple store'dan aldırdım var tabi ki faturası. iyi oldu söylediğiniz, tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Viyanadan 590 euroya aldim daha dun getirdim acilmamis faturali apple garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 serjuhan said: Zaten TRye Apple Store açılınca bu garanti sorunsalıda son bulacak. o günler gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Privhunter said: Viyanadan 590 euroya aldim daha dun getirdim acilmamis faturali apple garantili bu arada baktım avrupa fiyatları ile abd fiyatları unlocked iphone 5 icin hemen hemen aynı, bi gariplik yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2013 yılında İstanbul'da üç adet Apple Store açılacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 fiyatlar yine ucuk olur bi sey degismez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kdv siz fiyati cogu avrupa ulkesi ile asagi yukari ayni olur ama kdv bilmemne isin icine girince , baya bir cikar.Yine de abd den buraya telefon getirip, gg de stanlarla ayni fiyata gelir,millet pasaport kayit parasindan kurtulur, hemi de tr de sorunsuz garantisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kaldığımız yerden devam edelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ^ bu arada yazmamışım; beyaz, 16gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 faturalı, 1 yıl garantili (yurt dışı apple store'dan alındığı için TR'de 1 yıl garantili), pasaport kayıtlı ve kutulu teslim edeceğim. sıfır ürün. fiyat 1800TL. Aslında gittigidiyor'dan okuturum da uğraşmak istemiyorum. 22-23 şubat istanbulda, sonrası için ankarada elden teslim mümkün. alet 22 şubatta elimde. Ayrıca TR fiyat referansları için (bir çoğu tartışılır da neyse): burayı tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 aramil said: komisyon yok ya lumia 920 aldım, çok mutluyum dolayısıyla iphone atıl yatmasın kenarda kuytuda :) adam iphone 5 i kenara atıp nokia falan kullanıyor. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 windows phone uygulama geliştiriyorum ama o tarz bir durum da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 BALTALIYIM MI LAN? AL http://imgur.com/qrq7kM3 HATTA DAHA DA İNDİRMİŞLER 1850 YE SATIYOLARMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok daha neler!! kesin gidip sorsak "bitti" falan derler dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abav bim satıyorsa yoğum diyorum ve kutuma gidiyorum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 sınırlı sayıda 5 şubatta gelecekti galiba bime. alsak mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bunu alın, daha uygun veriyoruz işte aaaaaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar