Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi kumu ve ısırabileceği oyuncak.


Apis

Öne çıkan mesajlar

Teyzemin 7 aylık kedisine bir aylığına ben bakmaktayım, zaten kedi sahibi olmak istiyordum bir nevi staj olacak. Ama bazı sorularım var;

1) Bu kedi kumunun kendisi kedinin pisliğinden beter kokmakta (marka Feline Fresh). Bir marka tavsiyesi var mı? Ayrıca markayı değiştirsem kedi hemen adapte olabilir mi?

2) Hayvanın dişleri kaşınıyor diye eller, bilekler ısırık izi doldu. Başka şeyi de ısırmıyor namussuz. Petshoplarda envai çeşit ürün var ve en pahalısını vermeye çalışıyorlar. Hayvancağızın gönül rahatlığıyla ısırabileceği ve ısırmak isteyeceği oyuncak tipleri nedir? Hangi çeşit ürün almalıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 evde toplam 4 kedimiz var bilimum kum denedim her kedinin farkli huylari var onu anladim kiminin severek kullandigini digeri nefret etti vs. Ama son aldigimda hepsi hem fikir kaldi.

Feline Fresh / Cat pellet / Breeder Celect gibi bilimum organik kumlari denedim Breeder bir nebze ama cok kotu kokuyor1 haftadan sonra yavru kedi iken baya rahat kokmasi falan vakit aliyor ama yetiskin kedi sakat.

Gelelim son aldigima Marin Cat kalin taneli kum. Cok hos normal kum oldugu icin direk cis topaklasiyor kalip halinde atiyorsun dogal olarak koku olayi hic yok. Ak Cat Litter bu da onunla ayni kum ikisinden birisi alinip kullanim yapilabilir.

Isirma olayina gelince ben baya kan kaybettim o donem o kedilerin hepsi birbiri ile yasit sayilir 2 ay fln oynuyor yas farki. En ideal cozum kalin havlu corap giyip ayagini isirmasina izin vermen ama zamanla o huydan vazgecmesi icin tepki gostermen sart yoksa direk oyun olarak onu gorup surekli ayni seyi yapabiliyor.

Edit: Yalniz normal kumlarin da patisi ile disari tasinma problemi oluyor yinede kediler en rahat onu kullandiklari icin simdilik tercihim bu yonde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...