Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 retail'de kesin alliance'tayım. zaten hep öyle düşünüyordum. ama open beta boyunca horde ağırlıklı oynadım. bi ara dwarf priest de oynadım ama ağırlık olarak horde. şu ana kadar laptopta oynadım oyunu sadece. ve ekran kartı sağolsun şehirlerde ve açık alanlarda 4-5 fps falan alıyordum. 800x600 çözünürlük windowed mode ve tüm detaylar sonuna kadar kısık. oyun süper olmasına rağmen zevki epey azaltıyor tabii. horde oynamamın 2 sebebi vardı. birincisi, human ve night elf topraklarını, questlerini görmemiş oldum. oyun geldiğinde bu sefer adam gibi bir bilgisayarda, düşük ping... tüm grafikler, detaylar sonda ve yüksek fps ile hiç görmediğim topraklarda istediğim ırkla mükemmel bir şekilde oynayabileceğim. ikincisi ise horde'a bir şans tanımış olmaktı. ama artık kesinlikle alliance diyorum. horde'da ırklarının tipleri bence çok kötü. hepsi birbirine benziyor. tipten adam ayırmak çok zor. tauren'ler deve gibi, bütün ekranı kaplıyor. yanına orc gelince, orc cüce gibi kalıyor. troll'ler tam tipsiz zaten. undead'in yine bir karizması var gerçi, ama genel olarak iç karartıcı. bütün gün karakterin arkasından göreceksem tipini beğendiğim bir ırk olmayı tercih ederim açıkcası. sonra faction'ların ana şehirleri de çok önemli. auction house'lar olsun, bankalar olsun, trainer'lar olsun, muhabbet olsun büyük zamanınızı harcağınız yerler. ve açıkcası horde şehri olan orgrimmar'dan nefret ettim. karışık, düzensiz ve sevimsiz... bir de stormwind'e bakalım, yemyeşil... kuşlar böcükler, kanallar plate'li yakışıklı guard'lar :p. quest'ler ise iki tarafta da aynı mantıkta. bir yerde okumuştum undead'de alacağınız quest'ler ile dwarf'ken alacağınız questler çok farklı olacak diye... yok öyle bir şey. hepsi aynı. birinde 10 tavuk öldürüyoruz, öbüründe 10 iskelet tavuk öldürüyoruz. hele orc quest'i için girdiğim ilk mağra ile dwarf quest'i için girdiğim ilk mağra birbirinin aynısıydı. uyuz oldum, sinir oldum, dumur oldum. aynısıydı diyorsam abartmıyorum. sadece skin değişik. ork tarafında arkaplan kahverengi, her tarafta lavlar akıyor, dwarf tarafında arkaplan mavimsi, her tarafta sular akıyor. harita olarak aynı.. topraklar olarak. horde tarafı daha çöl dağ taş bayır içeriyor. her ne kadar arada tropik yeşillik güzel yerler olsa da iç karartıcı genel olarak. bir de alliance'a bakalım.. night elf'lerde süper orman, yeşillik mis.. dwarf'lar dağ taş olsa bile karlı ve iç açıcı yerlerdeler. insanları bilemiyorum ama stormwind'in güzelliğini gördükten sonra ona da şüphem yok. sonuç: alliance alliance alliance[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 dogru yolu bulmussun oyunda sana bol bol holy light aticam :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bi dakka bi dakka. Şimdi en karizma Ilidian bi kere nightelf rulaz onu tartışmayalım. Nightelfleri tek geçerim hele bide dişi olursa çift geçerim :P Valla bence Fullplateyle en karizma adamlar oyunda cüceler oluyor. örn: Ironforge guardlarının karizması Ayrıca nightelflerde two handed kullanırken geri kalmıyolar Two handed sword kullanan nightelf bitirir Örnek:Ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Humanlara daha çok yakistiriyorum ben fullplateleri.Dwarflar kisa zaten heheh :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bi dakka bi dakka.... Arthas>Ilidian ehehehe w3 oynayanlar bilirler... Arthas daha karizma diyorum bende :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 warrior oynıcaksan 2elde sword olucak yanı 2hd sw deıl 1 hd ve off hand o zaman karızma olursun hammer mace boş işler birde karızma warrior orclarda gerisi boş humandan cıksa cıksa karızma paladin cıkar baska birşey cıkmaz Elfler zaten karızma yanı bir elf rogue dekı karızma hiçbir ırkta yok hele undead ben bole komık ırk gormedım hepsı yerde sürünüyor nasıl bir zevk varda undead oynuyorlar anlamıyorum yanı ınsan charından zevk alcak ama undead resmen yurumesi bir kere özürlü[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben zaten warrior two handed mace kullansin demedim.Paladin in ozelligi var.Paladin zaten 2h kullaniyo.Sword da çok guzel duruyo two handed mace de guzel duruyo.Esas ben sendeki orc zevkini anlayamadim.Orc olucagima ud açarim daha iyi.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben orc deilim Taurenım :D ya bana göre troll ve undead sux hele undead oynayan kızlar ayyy ne iğrenç :D elf hatunlarından baskası boş :P herneyse konu dagılmasın rogue ezer her turlu[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 18 Kasım 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hhahhhahaha yarildim...... Tamam oyunda gorursem seni /mooo yazarim :) :) :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 epey zevklı ya tek sorun cok agırlar tabı normalde tauren secmem kesınlıkle sadece warrior deneme amaclı kastım oda taurene nasipmiş en azından suan oyundakı butun ırkların questlerını ogrendım yanı oyun cıkınca 1 hafta sonunda tahmınımce 3x lerde olurum en azından 25 fılan ama tabı grup lazım kasıcak :P buluruz onuda[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bidefa Arthas < Ilidian Frosmourne > Ilidianın elindeki pandalı b.ktan şeyler. Frostmourneye rağmen arthas Ilidianı balına kesmiştir bu biline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben asıl warrior karakterimle two-handed mı gitsem, shield mi gitsem karar veremedim. aslında tip olarak two-handed sword kesinlikle tercihimdir. ama shield bash ve yüksek parry şansı da hoşuma gitti.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 benım warrior da suan mace +shield war lvl 20 olunca dual acılıyor 2 elede sword alıcam hosuma gitti 2 elde sword 2hd sword yavas değilmi speed genelde 3+ sanırım[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 elimde bi tane two handed sword var. 17.7 vuruyordu sanırım saniyede :D yavaş ama damagesi çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet yavaş ama dmg çok yüksek. dps olarak epey yüksek oluyor. biri bana yavaş ama yüksek dmg veren silahlarla hızlı ama düşük dmg veren silahlar arasındaki avantaj ve dezavantajları özetleyebilir mi. yani dps'ler aşağı yukarı aynıyken kim yavaşı kullanmak ister ki? elbet iyi bir yanı olmalı.. (talentlerle bir kaç şey geliyor ama ahım şahım şeyler değil gibi geldi bana).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eheh ben öğrendım valla ıyı bır weapon bulursam hemen kasarım sımdı mace kasıorum axe vardı 2hd axe vardı 2hd mace kasmadım sword hıc kasmadım cunku sword bulamadım guzel[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya önemli olan skill değil. talent'leri kullancağımız silaha göre dağıtmamız lazım sonuçta. two-handed sword ile shield + one handed axe talentleri apayrı. gerçi adam gibi dağıtırsak sorun değil. ilk sıfırlama 1 gold, ikinci 5 gold. öyle abartı paralar değil. maximum da 50 gold oluyomuş. lvl 50+ için biri için abartı bir şey olmasa gerek. 1000 golda binek olduğuna göre..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya simdi arthas mi daha iyi ilidian mi daha iyi tartismayalim.Sonuçta arhas kesiyomu ilidian i? kesiyo..Eee? ondan sonra lich king oluyo zaten.Bu arada warriorlar bence 2 kilic alinca daha hos oluyo.Paladin oldugum için two handed kullaniyorum çunku zaten two handed talent i ve seal of crusader çok iyi two handed için.Yavas vurmuyosun paladinde two handed weapon kullaninca.En azindan warriorlardan daha hizli vuruyosun seal of crusader sayesinde.Dmg açigini zaten kapiyosun blessing of might var ise yario gene...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 infernal olayini biri daha ayrintili aciklayabilirmi? talentlerde undercity deki summuoner da sadece 4 tane gosteriyor birde warhorse buyulerede baktim ayrica bir buyude yok ole???[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olacaksin dwarf warrior... alacaksin bir eline double bladed axe.. oburune hammer bak neler oluyor bi roar cekince bi delikanli kaliyormu etrafda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Dreamfury, 18 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: sana thrall in hammer i verelim bu gaza gelmisken =] 2 metrelik hammer var adamda,demo da hatirlarsaniz,hellscream in oldugu demo. for DOOOOOM HAMMEER !!! :D bi de charge etçen onu yere vurup sora throw o biçim gümleyecek belki yapıyodur thrall a saldıran oldu mu oyunda ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar