Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Durability Item durability costs have been greatly decreased for Superior (blue) and Epic (purple) items. Improved Unstuck We've added an auto-unstuck feature that you can use prior to petitioning a GM. You can use this feature in situations where you are caught in a part of the terrain and cannot get out. You can find the unstuck option by clicking on the "Help Request" button found on the bottom right hand side of the user interface. Spirit Healer Using the Spirit Healer now results in a 25% loss in durability for a player's equipped gear and items in inventory, instead of the previous 100% loss. The length of resurrection sickness suffered from using the Spirit Healer has also been decreased to a maximum of 10 minutes. Reagents Reagent requirements have been removed from the following spells: Druid: Mark of the Wild Mage: Arcane Intellect Priest: Power Word: Fortitude General Changes (detailed information for each below) General The Daze effect has been reworked to have a smaller chance of occurring against players level one to 29. The chance of a successful Daze effect against players 30 and above remains the same. Talents The Improved Renew talent has been reduced in effectiveness per rank. The effect chance of Seal of Command has been reduced slightly. Redoubt now lasts either 10 seconds or five blocks, whichever comes first. The effect of Improved Moonfire has been reduced per rank. Druid Bear Form has been improved to hold aggro more effectively. Growl: removed rage cost and global cooldown. Cower: increased the effect, added a cooldown. Paladin Judgment: Moved to level 4. Divine Protection: Moved to level 6. Purify: Moved to level 8. Seal of the Crusader: Now introduced at level 6. Rogue Feint: increased the effect, added a cooldown. Shaman New Spell: Reincarnation (Level 30). Reincarnation is a passive ability that will give you the option of letting you resurrect yourself once every half hour upon death. Warlock Inferno: Now dismisses your pet before casting to allow the Infernal to start Enslaved. Useable outdoors only. Warrior Defensive Stance has been improved to hold aggro more effectively. Taunt: removed rage cost and global cooldown. Bug Fixes Night Elf characters in Wisp form will now have correct collision detection. Damage modifiers will now be calculated before armor points are considered, instead of after. Hayirli olsun...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Kasım 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 download edio su an hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hayirli olsun :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 The effect chance of Seal of Command has been reduced slightly. bu ne demektir bilen var mi bilmiyorum ama ben biliyorum... Artik paladin diye bir class yok pvp de...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya şu paladinler halen ağlıyor ya ben ona üzülüyorum...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Blizz Amca, 17 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: Shaman New Spell: Reincarnation (Level 30). Reincarnation is a passive ability that will give you the option of letting you resurrect yourself once every half hour upon death ....[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aglama paladin aglamaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Dreamfury bu arada lay on hand diye bi büyü vardi paladin 4 canli.3 canli degil 20 mana kalsa bile bi basiyosun full oluyo hp hehehe[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Eno, 17 Kasım 2004 23:22 tarihinde demiş ki: ya şu paladinler halen ağlıyor ya ben ona üzülüyorum... Eno paladinin olayi bitti,o verdikler skiller hicbir sey,yani seal of comman dedigi sey,normal silahla dmg i vuruyordun + seal of command direk senin statusundeki damage i vuruyordu (bir bakima armor ignore adam 0 armormus gibi vuruyosun). eger seal of command daha cok misslerse paladin in dmg i %60 duser demektir,bu da paladini pvp de cok zayiflatir...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Eno, 17 Kasım 2004 23:22 tarihinde demiş ki: ya şu paladinler halen ağlıyor ya ben ona üzülüyorum... dreamfury icin soyluyor isen aglamiyor sadece olani yazmi$ aglasa 1 haftadir paladin overpowered diip durmazdi =) ii oldu oh canima deysin shamanada pandiği atsalar keşke[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Granis, 17 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Dreamfury bu arada lay on hand diye bi büyü vardi paladin 4 canli.3 canli degil 20 mana kalsa bile bi basiyosun full oluyo hp hehehe O_O,benim bildigim kadariyla manayi direk hp e veriyodu,cok iyimis o zaman =] . ben paladini biraktim artik hunter oynuyorum arkadaslarla hordeye gecme karari aldim su an orc hunter oynuyorum,ortamlara,questlere,class a fln alisiyorum. beta bi ise yarasin bari...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 beyler inferno hedesini aciklarmisiniz? warlocklarin bu belirli 5 yaratiktan baska yaratik alabilme olayi varmidir inferno gibi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 patch olayı tamamda serverlar hale down heralde ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ohhooooo 2-3 saat down diyo serverlar bu aksam gitti yine tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya zaten bi ikimiz paladin oynuoruz sende birakirsan ben napicam burda :) sen bosver horde u iyi yola don yol yakinken :) devam et paladin ile.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Ragnar, 17 Kasım 2004 23:28 tarihinde demiş ki: patch olayı tamamda serverlar hale down heralde ? server i biraz kapali tutarlar,herkes rahat rahat ceksin diye.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Rogue lar belasını buldu gene lol[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 her classa nerf yaparken shamana hala bir şeyler ekliyorlar ya. bu reincarnation'ın ne gibi bir işe yarayacağını anlamadım ama shaman çok iyi durumda gibi şu anda. ama ben karakterlerimi belirledim ve değiştirmeye niyeyim yok: human warrior, night elf priest[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Eternal, 17 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Rogue lar belasını buldu gene lol neden?ben göremedim açık olarak - bişi. [Bu mesaj Mosquito tarafından 17 Kasım 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hunteri bufflamalari gerek,en azindan pvp icin,pvm e lafim yokta pvp de su an cok zayif,mage disinda hic bi class i alamiyosun.yani en azindan level 18 e kadar gordugum bu,dogrusu hep 2-3 level yuksek adamla pvp yaptim ama shaman fln hic duruyim bi spell atiyim yok adam direk allah vergisi diyip vuruyo odunu kafana,normalde pet i adama verip kacman gerek pet adama dondugunde sen adama ability yagdirman gerek ama yok ole bi olay adam seni kosarak yakaliyo ben bu isi anlamadim,bir de ping olayi iyicene baydi,700-800 ping le pvp olmaz max 150 ping olcak,adam taa 2km otede target is too close diyo adami delirtiyo,daha adama slow atamadan adam yalan ediyo.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Evet cooldown eklenmis[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 feint cort bi skill denedim faydasini gormedim isterlerse 2 saat delay koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Developer team'in favori classi shammyler, shammylerin nerf edildigi gunu biraz zor goreceksiniz ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu arada blizzard kendi forumlarinda super bir sey yapmis,wipe hakkında playerlarin goruslerini aliyor...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sahsen ben uber overpowered olsa yine shaman olmiycak cunku herkes shaman olsa,farkli olmak herzaman guzeldir ne kadar ezilsen bile ... =][signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar