DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bu sezon tek sevincim Salih i kazanmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yok penaltı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 semih atıyoor 1 oluyor (özlemişim bunu demeyi harbi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 mokoko said: yok penaltı bence net penaltıydı dirseğine çarpıyor top, kol da açık. ilk 15 dk bocaladık baya ama son yarım saat iyiydi. salih ultra iyi. meireless-semih rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Liebe said: mokoko said: yok penaltı bence net penaltıydı dirseğine çarpıyor top, kol da açık. ilk 15 dk bocaladık baya ama son yarım saat iyiydi. salih ultra iyi. meireless-semih rezalet. Semih ultra iyi değil yav. Tamam takımda ki herkese göre iyi de. İyi değiliz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 semih? sdfsds salih dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sowla salih var işte gerisini at bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yok ben yanlış yazmışım, salih için yaptım yorumu :) Ama çok çabalıyo ona hiç bişey diyemem. Stoch ta çabalıyo ama pasları çok kötü. Koşuyo pas istiyo falan ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 semihi cikarip krasici alsada 4 3 3 oynasak ztn kesin ciktik gruptan bi gorsek nasil olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sonofa said: Yok ben yanlış yazmışım, salih için yaptım yorumu :) Ama çok çabalıyo ona hiç bişey diyemem. Stoch ta çabalıyo ama pasları çok kötü. Koşuyo pas istiyo falan ama nafile. müthiş 2 ara pas attı, 3. nefis pasında semih penaltı yaptırdı. her adama basıyo önde çılgın gibi pres yapıyor. nefis bir şut çıkardı direkte patladı. defanstan gelip top alıp oyun açıyor. salihin ne yapması gerekiyor daha pardon? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bunun yanında çok isabetsiz pası da oldu. Çabasına bişey demiyorum. Daha çok geliştirecektir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 alla alla ben pek göremedim isabetsiz pasını. meirelessle karıştırıyor olmayasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 direkte patlayan topunun gol olmaması iyi de oldu aslında, aniden star yapıyor zaten bu basın, erkenden daha olmadan şişmesin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yok abi karıştırmıyorum :) Ama harbi büyük adam olacak salih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Lan stoch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ofsayt bari. Bu arada stoch çok mu şanssız, çok mu beceriksiz anlayamadım. Adam çok hırslı ama pek bişey yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ahahahahahahhah nasıl gol o :D Süper sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ahahah o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ahahahahahah gole gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 AHAHAHAHHA TROLL SEMIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Semih balı ya sdfsgfhdfjgsa Kaleci çok aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Semihin üstüne birde forvet alacaklar birde Gerçi ben karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 salih baya iyi bu maçta ama gereksiz hareketleri minimuma indirmesi lazım. bazen özer giriyo sanki içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 volkan sıkıntılı son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar