Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Hakem: Kuddusi Müftüoğlu Stat: Şükrü Saracoğlu Yayın: ATV Saat: 20.30 Fenerbahçede Meireles'in cezası sona erdi, kırmızı kart gören Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Yobo da maçta yer alamayacak. Bursaspor'da sakatlığı süren Basser'in Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın sağında Basser'in yerine Şener Özbayraklı'ya şans vermesi bekleniyor. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Belluschi ve Batalla'nın durumlarının maç saatinde netlik kazanacak. MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE Mert Orhan Bekir Egemen Hasan Ali Kuyt M. Topal Meireles Salih Stoch Semih BURSASPOR Carson Şener Serdar İbrahim Vederson Tuncay Edu Musa Ferhat Forsell Pinto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 OOOOOOO BU AKŞAM MAÇ İZLEYECEM hadi bakalım 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 çok soğuk hava ya beleş kombine vardı gitmedim soğuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 FENERBAHÇE Volkan Egemen Bekir Hasan Ali Orhan Selcuk Meireles Salih Stoch Semih Sow nasıl kadro bu yaw 4-3-3 oynucaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Defansın bel kemiği bekir maestro xelcuk messi semih nasıl kadro lan bu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 volkan haric guzel kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kuyt'ı dinlendiriyor, krasiç'i kızağa çekmiş, salih-meireles oyunda, semih-sow oyunda. 4-3-3'ten ziyade 4-3-1-2 olacak heralde. stoch daha serbest olarak. keşke mert olaydı ama, volkan'dan iyi bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Volkan'ı kızağa çekmesi gerekirdi. Mert'e şans verilmeli Volkan çok formsuz böyle giderse milli takım için de sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 volkan yorumlarına katılıyorum ben de, son haftalarda hiç formda değil maalesef. bi de fizban'ın dediği gibi 4-3-1-2 deneyeceğini düşünüyorum ben de aykut kocaman'ın, sow'u kanada hapsetmemesi dileğiyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kesin aykut sow u , sağ kanatta ortasahaya yardım etmesi için kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 fizban said: kuyt'ı dinlendiriyor, krasiç'i kızağa çekmiş, salih-meireles oyunda, semih-sow oyunda. 4-3-3'ten ziyade 4-3-1-2 olacak heralde. stoch daha serbest olarak. keşke mert olaydı ama, volkan'dan iyi bu aralar. valla hiç sanmıyorum kocaman! hocamız vazgeçmez 4-5-1 den sow u sağa hapseder. Korkak futbolu bıktırdı aykutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 şu kadro emenike geliyor diye bas bas bagırıyo.. sow-semih ikilisi.. sow'a emenikeyi çözüyoruz bi semihle çift takıl bakıyım nası yapıcaksın demiştr aykut dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 semih oyun kurucu oynar arada sow'a yardım eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 salih ne güzel pas verdi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 öyle faul mu olur amnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yine rezalet oynuyoruz çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ne kadar kötü bir maç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 çogiy vurdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ah be salih beeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Koçum Salih ne güzel vurdu, aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 hiç güzel pas çıkaramıyoruz. olmayacak böyle, kontradan yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 xelcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 şu adam 10 senedir bizde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bermuda Şeytan Üçgeni mübarekler Bekir Egemen Selçuk BES Vallahi BES bunlar Fenerde oynuyo arkadaş!! asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 o yeee penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar