Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Fenerbahçe - Bursaspor | 23.01.2013 @20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu
Stat: Şükrü Saracoğlu
Yayın: ATV
Saat: 20.30

Fenerbahçede Meireles'in cezası sona erdi, kırmızı kart gören Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Yobo da maçta yer alamayacak.

Bursaspor'da sakatlığı süren Basser'in Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın sağında Basser'in yerine Şener Özbayraklı'ya şans vermesi bekleniyor. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Belluschi ve Batalla'nın durumlarının maç saatinde netlik kazanacak.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Mert
Orhan
Bekir
Egemen
Hasan Ali
Kuyt
M. Topal
Meireles
Salih
Stoch
Semih

BURSASPOR
Carson
Şener
Serdar
İbrahim
Vederson
Tuncay
Edu
Musa
Ferhat
Forsell
Pinto
Mesaj tarihi:
kuyt'ı dinlendiriyor, krasiç'i kızağa çekmiş, salih-meireles oyunda, semih-sow oyunda. 4-3-3'ten ziyade 4-3-1-2 olacak heralde. stoch daha serbest olarak. keşke mert olaydı ama, volkan'dan iyi bu aralar.
Mesaj tarihi:
volkan yorumlarına katılıyorum ben de, son haftalarda hiç formda değil maalesef.
bi de fizban'ın dediği gibi 4-3-1-2 deneyeceğini düşünüyorum ben de aykut kocaman'ın, sow'u kanada hapsetmemesi dileğiyle sdf
Mesaj tarihi:
fizban said:

kuyt'ı dinlendiriyor, krasiç'i kızağa çekmiş, salih-meireles oyunda, semih-sow oyunda. 4-3-3'ten ziyade 4-3-1-2 olacak heralde. stoch daha serbest olarak. keşke mert olaydı ama, volkan'dan iyi bu aralar.

valla hiç sanmıyorum kocaman! hocamız vazgeçmez 4-5-1 den sow u sağa hapseder. Korkak futbolu bıktırdı aykutun.
Mesaj tarihi:
şu kadro emenike geliyor diye bas bas bagırıyo.. sow-semih ikilisi.. sow'a emenikeyi çözüyoruz bi semihle çift takıl bakıyım nası yapıcaksın demiştr aykut dfsd
  • Yeni Oluştur...