RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 hiç bir alakam yok serverla , geçen haberini aldım acılalı 3 gün olmus , uo:r erası , full loot , trammel yok. online sayısı 350 ortalama. uoforever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Dayanamıyorum hmmfs. Magery'imi kasarmışım, o sırada pk gelirmiş. An Ex Por atarmışım. Sonra explosion içermiş, saldırırmış bana poison kryss'yla ohhyş. Sonra ben wrestling'le dodge'larmışım, Corp Por atarmışım kafasına, o sırada kralın kızı beni görürmüş. Hoşlanırmış benden. Çok rüzgar olurmuş, elbisesi açılırmış hmşşşşssfş. Rel Por atarmışım kral kızının kulesine. O sırada annesi de varmış odasında, o da benden etkilenirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 online sayısı ortalama 450 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 server kanada da mı amerikada mı ne ping ine bak bi once girmeden de sonra kanser olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 120ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 biz de 3 4 kisi oynuyoruz burda. fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 cok iyi oldu bu ya . lag filan oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Tr serverlarında oynayacağınıza burda oynayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 oyun içi nicklerinizi yazarmısınız ? , guild işine falan girişelim Fat Cat ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben en kısa zamanda baslıyacagım . ulasırım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 indirdim akşama bakarım, okuduğum kadarıyla güzel görünüyor, oyuncu sayısı ve kalitesi de iyi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Deathblade said: Dayanamıyorum hmmfs. Magery'imi kasarmışım, o sırada pk gelirmiş. An Ex Por atarmışım. Sonra explosion içermiş, saldırırmış bana poison kryss'yla ohhyş. Sonra ben wrestling'le dodge'larmışım, Corp Por atarmışım kafasına, o sırada kralın kızı beni görürmüş. Hoşlanırmış benden. Çok rüzgar olurmuş, elbisesi açılırmış hmşşşşssfş. Rel Por atarmışım kral kızının kulesine. O sırada annesi de varmış odasında, o da benden etkilenirmiş... piuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sallayın 30 40 kişilik serverları :) gelin uo:f gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ne açsam karar veremedim bir türlü, ins açıp para mı kassam ne yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 para malesef oyle kasılmıyor :P melee karakter acıp , tercihen fenc dungeon farmlıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 dungeonda skill gain e +% 40 gain var, baslangıcta 50 resist 50 bişey açın , bankaya gidin biraz dilenin 1 2 k :D sora brit mezarda arka sag kosede en sondaki mezar tasına cıft tıklayın , newbie dungeon acılıcak , orda inanılmaz gain var , ama young status bittiginde bidaha giremezsiniz , o yuzden yanınıza ciddi miktarda bandaj alın (min 750) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 iyimiş bu dungeon rahat rahat kasılıyor sağ ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 beni goren selam etsn , guild kurdum ekleym sizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Fat Cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 skill konusunda kararsiz kaldim ya magelere her bonus açık lan ins poi falan chivalry olaydi keskem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 warrior kasayim diyorum bi tane de ne kassam? Oynamayali gene bir cok zaman oldu, bi fikir versenize, bi de lordum 5gp pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fencer kasıyorum ben, tact fence anatomy parry gm heal mr ve poi kasıcam sanırım kalan 3 slota, rune book için magery lazımsa düşünülebilir tabi. nick: khezus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bu era da magery siz karakterle oynanmıyor yanlız , warrior kasıcakların haberi olsun + poi su an shardın en zor ve en pahalı skilli konumunda :) , tavsiye ederim tabikide. parryi dusurup magery alman daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 parry bırakıp mage ve eva aldım, heal bırakıp meditation düsünüyorum simdi. resist hariç hepsi gm. tek derdim dex takılı kaldı yükselmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kolay artan bi skillin okunu çevir aşağı fencing falan musicianship okunu çevir yukarı artar dexin benim fencer şu şekilde 90 90 45 statlar 100 fence anat tctx heal parry resist arttiramadım 60 üstü kaldı. geriye 100 kaldı en az 64 magery kasıcam kesin, 4th circle sıçmasın diye gene de bilemedim ya ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar