megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://dog-net.org/brdoc/?brid=16004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 i was there! savas baslamadan 1 saat once charlarimi offline yaptim, yatmaya gittim. allahtan verilmis sadakam varmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kafayı yerim ya kaçırdım şunu. çok geçti ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 nası bi denge var 0.0da ya 1500 vs 500 felan 1000 tane cap doomsday eski haline gelse bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bu savas 0.0 da olsaydi, cok daha farkli sonuclanirdi. fakat dbrd'nin salakligi low-sec.e titanlari soktu, DD falan hak götüre tabi ki :D yine de az kaybetmisler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bubble olmayınca tutmak zor oluyo tabi. HICler de bi yere kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Combatin ortasinda dustum 45 dakika giremedim oyuna duyan gelmis. Minimum zararla kurtuldu yine cfc fieldda 40 civari hic vardi fakat lagdan dolayi pointler kendiliginden dusuyormus surekli recycle yapmak gerekiyormus. Tabi o sirada kacti butun titanlar. Tsde test vfkyi sbu lamis diye duydum dogrumu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bakayım oyuna girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 DBRB subcapde harika... Cap fc si olarak çok sıçıcı herif... Neyse o titanı istemiyorduk zaten =P BU da videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 amma da kalabalık yav adamlar noob şipleri ile bile gelmişler /bizim gibi para kaybetmeyi sevmeyneler gibi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar