Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merkez Kanalı

KaRa_DaVuT

Öne çıkan mesajlar

Bobbit1 said:

Bobbit1 Merkez kanalındaki listeden, corp memberlarının markette bişey satmalarına izin vermeyen, ceo patladı diye corpta 1 hafta konuşma yasağı uygulayan ve bunun gibi saçmasapan işler yapan bir corpun (INSePaRaBLeS ) reklamı çıkartılmıştır.

Arkadaşlar,

Merkez kimsenin babasının kanalı değildir.

Hiçkimse kendi kafasından oradaki corp ları listeden ekleyip çıkarma hakkına da sahip değildir. Bazı arkadaşlar belli ki haddini aşıyor, terbiyesizliğin lüzumu yok.

Madem destek olmuyorsunuz türk corpu olarak diğer türk corp larına bari köstek olmayın böyle ahkam kesip atıp tutmayın.

Azıcık saygılı olun olgunlaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Ben metenin ki değilim fakat onun bana karşı bi ilgisi varsa bilemem :) ehehu.

Mete WOT'u döşicek şimdi o yazana kadar işte ben seviyeyi düşüriyim.

WOT a gerek yok. daha ayrı corplarda bile insanlar birlikte oynamayı beceremiyor. olay bu. ne derdiniz varsa gidin dışardaa halledin. milletin oyun hakkını gasp etmeyin. olayınızı merak etmiyorum ben. o kanal tüm türklere açık bi kanal. kimsenin kimseyi atma cart curt hakkı yok. girmek istemeyen girmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Sercan ne gerek var böyle şeylere :S

Öncelikle sadece bir corpun o kanaldan çıkarılma olayını direk terbiyesizlik saygısızlık diğer türk corplarına destek olmayıp hatta köstek olmak gibi şeylere çekmeden bana convo açsaydın derdini anlatsaydın bende sana olayı anlatır böyle forumdan atışma havasına bürünmeseydi bu konu :(

Madem destek olmuyorsunuz köstek olmayın demişsin. Öncelikle bizim bu corpa konuşma yasağı koyan ceo olayını öğrendiğimiz kişi biz daha delvedeyken yeni bir corp arayan oyuna yeni başlamış birindendir. O zamanlar savaş dönemiydi ve yeni bir oyuncunun bizde yapamayacağını biliyorduk, ve biz bu oyuncuyu bu bahsi geçen corpa yönlendirdik. Bir nevi corpada destek olmuş olduk.

Neyse bu arkadaş corptan çıkmış, bobbitte sebebini öğrenince üyelerine bu kadar katı ve hoşgörüsüz davranan bir corpun bizim aracılığımız ile reklamının yapılmasını istemiyorum demiş ve kaldırmış. Haklı veya haksız. Ama bu kimsyeyi ilgilendirmez. Çok isterse bahsi geçen corp bize bu konuda bir şeyler söyleyebilir.

Ayrıca kendi bir kanal kurup başka corpların reklamlarını yapan kaç kanal biliosun? Suan merkezde bizimki dahil 6 corpun adı linkli. Buna sizinkide dahil. Bu mu diğer corplara destek olmayan gurup? Sizin yeni başlayan oyunculara destek olmak amacyla açılmış kanalın girişinde ne yazıyo biliyosun dimi? Bilmeyenler için spoiler olarak vereyim.

Spoiler

Aktif pvp mı yapmak istiyorsunuz? Hem pvpmı yapayım hemde isk mı kazanayım diyorsunuz? Oyundaki en güçlü kualisyonun bir parçası olmak mı istiyorsunuz? O zaman tam size göre bir yer var! Ödül sistemleri ve ayrıntılı bilgi için bla bla bla

Sizde keşke sadece kendi corpunuz yerine başka corplarada destek olsaymışsınız bizim gibi.

Son olarak hani merkez kimsenin babasının malı değil, kimsenin kimseyi atma hakkı falan yok ya. Sana tam bu dediklerini yapan birinin hikayesini anlatayım.

Hikaye için tıklayın :)

He bu arada bunları yapan kişi sizin corptan. Zamanında her guruptan ceoydu corp lideriydi neyse isteyenlere duruma göre merkezde adminlik veriyodum. Thebaltacı (tanıdığın üzere sizin corpun kurucusu) da istedi bi gün ve verdim onada.

Neyse gel zaman git zaman sizin corptan biriyle bi husumetimiz oldu, daha dorusu onun bizle bi husumet oldu. Bir sabah oyuna bir girdim ki merkez kanalına giremiorm. Sadece ben değil, bütün corpum! Düşünebiliomusun kendi kurduğumuz kanaldan atılmışız ve banlanmışız. Nasıl olmuş biliyormusun? Sizin corptan bizimle husumeti olan arkadaşınız thebaltacı hesabıyla oyuna giriyo, bizim hepimizden adminlikleri alıyor sadece kendini admin yapıp hepimizi banlıyor.

Sonuç olarak kendi corpunda bu tarz bir hareket yapmış biri varken lütfen kimseye merkezin kullanımıyla ilgili lat atma.

Sosyal ağlarda paylaş

Yaw 6 senedir bu tarz atışmalardan hakikaten artık ögh geldi.
Senle de oynadım , öteki atışanlarla da oynadım zamanında siz de beraber oynadınız vs vs..
Yani sonucda hepiniz/hepimiz arkadaşız dostuz ama iş sidik yarışına gelince kim daha uzağa işeyecek yarışması başlıyor.Hiç bir zaman hiç kimseye onunla konuşma bununla konuşma demedim demem de sıkıntım var ise kendi içimde hallederim vs vs

Benden size abi tavsiyesi üzmeyin birbirinizi B)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...