Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcqdan Kuran-ı Kerim

Natural

Öne çıkan mesajlar

said:
Saeros, 18 Kasım 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
adamın bu mesajı göndermesindeki kazanç nedir ki? ha kuran'ı kerim okuyunca gençleri yobaz yapacaklar diyorsan öeh derim.

belki yobaz yapmicaklar,ama biraz düşünürsen insanları din aracılığıyla kontrol etmenin daha kolay olduğunu anlarsın.
kuran'ı kendi kafalarınmda istedikleri şekilde yorumlayıp insanlara empoze etmekte ayrı bişey tabi.
ee peki sence adamın insanlara islamı yaymasındaki amacı nedir? dinini yaymak mı? insanların inanç özgürlüğü vardır..niçin birisine ''ulen oakdar kitap okumuşun ama kuranı okumamışın '' şeklinde bir yaklaşım gösterme ihtiyacı duyuyorlar anlamiorum.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

o adamların yerinde olsan anlardın belki? gelirsiz aç yatan adam naapsın?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 18 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:

ne kadar vermişler ? :)

Domuz eti için dimi bunlar hep :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 18 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
o adamların yerinde olsan anlardın belki? gelirsiz aç yatan adam naapsın?

cahil adam neapsın baktı karnı doyacak
''din karın doyuruomuş demek'' mantığıyla olmuştur hristiyan.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 18 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
said:
Bizim yukardaki konutlarda para ile adamlar Hristiyan oldu.

ne kadar vermişler ? :)

5 bin dolar karşılığında aynı zamanda aile fertlerinden birine birşey oldugu zaman özel araba ile özel hristiyan hastanesinde tedavi olacağını söylemişler.5 tane konudu böyle hristiyan yyapmıslar ve sokaklarda bir çok insanı para ile incil dağıtılması için kiralamışlar.İnanmayanlar buyursun kocaelide görsünler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 18 Kasım 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
niçin birisine ''ulen oakdar kitap okumuşun ama kuranı okumamışın '' şeklinde bir yaklaşım gösterme ihtiyacı duyuyorlar anlamiorum.
bunda haklısın işte. yanlış bir dil kullanılmış orada.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 18 Kasım 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
Norton_Antor, 18 Kasım 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
türkiye'de kim hristiyanlık propaganası yapacka da bir yere gelecek?öyle birşey olsa taşlanır.aynı kefeye koymayın bunu.islamla ilgili normalin biraz üzerine çıkan şeylerin hemen hemen hepsi propaganda türkiye'de bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.objektif olacam diye kasmayın kendinizi.bazı gerçekler vardır ve hiç değişmez...

sen nerde yaşıyorsun ya? ben kocaelide yaşıyorum ve yollarda Incıl dağıtan insanlar var.Kocaelinin merkezinde aktif olarak çalışan kiliseler açıldı.Bizim yukardaki konutlarda para ile adamlar Hristiyan oldu.Ne taşlanmasından bahsediyorsun ? nasıl propaganda yapamazlar ?

Bu iki şey bambaşka birşey biri müslümanları hıristiyan yapmaya çalışan misyonerler diğeri müslüman olan insanlara daha fazla islamiyete yöneltme uğraşı.Emin olun ki bu masum bir uğraş değil...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 18 Kasım 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
said:
Saeros, 18 Kasım 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
adamın bu mesajı göndermesindeki kazanç nedir ki? ha kuran'ı kerim okuyunca gençleri yobaz yapacaklar diyorsan öeh derim.

''ulen oakdar kitap okumuşun ama kuranı okumamışın '' şeklinde bir yaklaşım gösterme ihtiyacı duyuyorlar anlamiorum.

bi yönden doğru bi yönden yanlış

doğru yönü,bizi yaratan Allah'ın gönderdiği ve doğrulara yönlendiren,gerçekleri gösteren bir kitabı okumamak bi yanlıştır kanımca.

yanlış yönü,dinde zorlama olamaz,inanç kulla Allah arasında olan bir bağdır. adam bunu zorlama şeklinde söyleyemez

[edit: saçmalama][signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah

[Bu mesaj shapshal tarafından 18 Kasım 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 18 Kasım 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
her şeye inanırımda türklerin hristiyan olacağına inanmam.

bizanslı komutan: hristiyan olun yoksa öleceksiniz müslümanlar
türkler: müslüman dogduk müslüman ölürüz

böyle zannetmiyorsundur umarım türklerin hepsini?
müslüman olan türklerin hepsi dinine o kadar baglı degil işin içinde güzel bir çıkarı varsa hristiyanda olur budistte(gerçi budizmden pek çıkarı olmaz)
Sosyal ağlarda paylaş

www.kufret.com, www.yataktayim.com, www.neremi.com...
Bunlar son derece Atatürk'çü oluyo.
Ama adamın biri icqdan "Kuran-ı Kerim okuyun" deyince yobaz.
Silah mı çekti sana icqdan ?
Asıl yobaz "oha" diyenler.
...
Hatta ve hatta iddia ediyorum, imzamdaki sözün sahibinin Atatürk olduğunu yazmasaydım bana faşist diyecektiniz.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 18 Kasım 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
bizanslı komutan: hristiyan olun yoksa öleceksiniz müslümanlar
türkler: müslüman dogduk müslüman ölürüz

böyle zannetmiyorsundur umarım türklerin hepsini?
müslüman olan türklerin hepsi dinine o kadar baglı degil işin içinde güzel bir çıkarı varsa hristiyanda olur budistte(gerçi budizmden pek çıkarı olmaz)

onu kassetmemiştim,yanlış bir dil kullandım sanırım.
türkiyede yaşayan insanların büyük çoğunluğu müslümanken adamlar hristiyanlığı ne kadar yayabilirki bu oran değişsin.
mantıklı gelmio.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 18 Kasım 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
...
Hatta ve hatta iddia ediyorum, imzamdaki sözün sahibinin Atatürk olduğunu yazmasaydım bana faşist diyecektiniz.

bu türban mı mini etek mi tartışmasına dönmüş.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 18 Kasım 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
...
Hatta ve hatta iddia ediyorum, imzamdaki sözün sahibinin Atatürk olduğunu yazmasaydım bana faşist diyecektiniz.

dediğin sitelerin atatürkçülükle ne alakası varki?
tabiki adam kuran okuyun diyince yobaz olmuo ama bu kadar masum olmadığını anlamanız gerekio...yada ne bilim boşverin siz takılın bende boşuna yırtmıyım bi tarafımı.sonra yobaz oluoruz tabii...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 18 Kasım 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
said:
shapshal, 18 Kasım 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
o adamların yerinde olsan anlardın belki? gelirsiz aç yatan adam naapsın?

o adam dediğin gayet gelir düzeyi yüksek insanlar.

o zaman adam daha da zengin olmak için olur. şuana kadar Müslümanım ne camiye gittim ne bişi yaptım der Hrıstiyan olsam ne farketçek diyip olur. sonuçta ortada para var. herkes bizim gibi değil cahil insan dolu.

ha dersen ki adamlar üniversite bitirmiş fabrika işletio oğulu var kızı var aylık geliri 10k dolar o zaman sana yuh der susarım.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede Müslümanlığı Anayasanın bir maddesiymiş gibi algılanmaktan kurtardıktan sonra sanırım müslümalık oranı büyük ölçüde değişir. Ancak bu din ve toplum baskısınin değişmesi mümkün değil gibi görünüyor.

Esas bu günden yarın Avrupa vatandaşlığına geçtiğimizde Türk vatandaşının hayatında hayal etmediği bir toplumun ortasına düştüğünde nasıl bir erozyona uğrayacağını tahmin edin. Hem bununla beraber topluma artık ekşimemiş bir ütopya sunmuş olursunuz bence.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

5000 dolar versinler hristiyanlıkla ilgili bannerlar koyalım siteye lol

direk incil.com isa.com'a yönlendiririz paticiki :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
katılarabilitem
Sosyal ağlarda paylaş

Bak kardeşim, düşünmek ve söylemek suç değildir. Olamaz, olmamalı.
Eğer bunun tersini savunursan bugün islami söylemleri tehlike sayanlar yarın senin ilericilik olarak kabul ettiğin söylemleri de suç sayabilirler.
Önceki bir konuda da söyledim. Suç cezalandırılır. Niyet değil.
Çünkü suç kesindir. Ama sen "bu adamlar ilerde suç işleyecek. Bak nası konuşuyolar" deyip cezalandırırsan ilerde sende suçlu duruma düşebilirsin.
Örnek vereyim. "Kahrolsun Sucuk Üreticileri," demek suç değildir. Taki söylemi eyleme geçirip gidip adamların mallarına yada canlarına zarar verene kadar.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...