Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcqdan Kuran-ı Kerim

Natural

Öne çıkan mesajlar

şu anda gelen bir msgı direk c/p yapiorum...yorumu size bırakiorum;
321-364-762 (04:38 PM) :
Merhaba,siz hiç hayatınızda bir kez dahi olsa mealinden Kuran-ı Kerimi okudunuz mu? Bir insan düşününki onlarca yazarın belki yüzlerce kitabını okusun ama kendisini,ana-babasını,yerin altındakileri yeryüzünü,denizleri okyanusları,göğü,güneş sistemini,galaksileri ve milyarlarca yıldız sistemini yaratan Rabbimizin kelamı olan Kuran-ı Kerimi okumak bir yana merak dahi etmesin.! Lütfen bunu düşünelim ve günde en az 3-4sayfada olsa onu okuyalım...

adamın infosunda imzasında yazanı c/p yapiorum...

Şüphe yok ki bu Kur'an, en doğru olan yola iletir ve salih amellerde bulunan müminlere müjde verir ki, onlar için muhakkak bir büyük mükâfat vardır.( el-İSRA - 09 )
Muhakkak onlara bir kitap getirdik. İşte onu imân edecek bir kavim için bir yol gösterici ve rahmet olarak tam bir İlim üzere ayrıntılı olarak zikrettik. ( el-A'RAF - 52 )
Kur'an'ı düşünmeye çalışmazlar mı?. Yoksa kalblerinin üzerinde onların kilitleri mi var?. ( MUHAMMED - 24 )

OHAAA diyorum bu işe sanal ortamıda karıştırdılar ya yuh...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 18 Kasım 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 18 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
belki yüzlerce kitabını okusun ama kendisini,ana-babasını,yerin altındakileri yeryüzünü,denizleri okyanusları,göğü,güneş sistemini,galaksileri ve milyarlarca yıldız sistemini yaratan Rabbimizin kelamı olan Kuran-ı Kerimi okumak bir yana merak dahi etmesin.!
hmm doru aslında. okiycam ben.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jarjar, 18 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
ee bence durduk yere reaksyona giriyorsn be kardeşm
abartılacak bi yanı yokki

katiliyorum. cok anormal bisey degil. gazetelerde nasil "hic incil okudunuz mu? belese gonderek" gibi seyler goruluyorsa bunlarin da olmasi olasidir.[signature][hline]templars of steel
Sosyal ağlarda paylaş

ya hem şartsız bi kanullenmeden hem de düşünmekten bahsediyor nasıl iş?hıyar bu herifler...[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 18 Kasım 2004 17:19 tarihinde demiş ki:

Hayıdır kermit sana böyle msjlar gelince ne yaparsın anlıyamadım.

fakat çok istiyorsan söyle msn'nini her gün sana böyle msjlar atarım.

yanlış anladın galiba
bişi yapcağımdan değil
ben şimdiye kadar hiç karşılaşmadım böyle bi msj la nedensize geliyo
demekki icq numaranızı bi yerden almışlardır
abuk subuk yerlerde belkide kullanmamak gerek yada ben hatalıyım[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

bence de bir dinin o dinin savunucusu olan kişiler tarafından çağın şartlarına göre yaygınlaştırılmaya çalışılmasında hiçbir şey yok. islamiyet ve diğer tüm dinler nasıl yayılacaktı o zaman?

gazetede çıkıyor arada sırada görüyorum, incil'in cd'si filan dağıtılıyor, bedava. en yakın gazeteye uzanıp ona da ohaa'layabilirsiniz.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de kim hristiyanlık propaganası yapacka da bir yere gelecek?öyle birşey olsa taşlanır.aynı kefeye koymayın bunu.islamla ilgili normalin biraz üzerine çıkan şeylerin hemen hemen hepsi propaganda türkiye'de bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.objektif olacam diye kasmayın kendinizi.bazı gerçekler vardır ve hiç değişmez...[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 18 Kasım 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
türkiye'de kim hristiyanlık propaganası yapacka da bir yere gelecek?öyle birşey olsa taşlanır.aynı kefeye koymayın bunu.islamla ilgili normalin biraz üzerine çıkan şeylerin hemen hemen hepsi propaganda türkiye'de bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.objektif olacam diye kasmayın kendinizi.bazı gerçekler vardır ve hiç değişmez...

sen nerde yaşıyorsun ya? ben kocaelide yaşıyorum ve yollarda Incıl dağıtan insanlar var.Kocaelinin merkezinde aktif olarak çalışan kiliseler açıldı.Bizim yukardaki konutlarda para ile adamlar Hristiyan oldu.Ne taşlanmasından bahsediyorsun ? nasıl propaganda yapamazlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 18 Kasım 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
türkiye'de kim hristiyanlık propaganası yapacka da bir yere gelecek?öyle birşey olsa taşlanır.aynı kefeye koymayın bunu.islamla ilgili normalin biraz üzerine çıkan şeylerin hemen hemen hepsi propaganda türkiye'de bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.objektif olacam diye kasmayın kendinizi.bazı gerçekler vardır ve hiç değişmez...
adamın bu mesajı göndermesindeki kazanç nedir ki? ha kuran'ı kerim okuyunca gençleri yobaz yapacaklar diyorsan öeh derim.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.

[Bu mesaj Saeros tarafından 18 Kasım 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu bana gelen msgı anlayamadıysanız hala sizede bişey diemiorum.tabi ''normal'' olarak algılayabilirsiniz ama işler bu kadar masum yürümüyor ve bence evet ''ohaaa'' lık bir durum var.
adamların yapmaya çalıştıkları şey belli bunu masumca yapmadıklarıda belli bu iş bağnazlık,atatürkün yıllar önce gördüğü bişey ve bunun en güzel örneği atatürkün gençliğe hitabesidir.
bağzı arkadaşlara bu konuda biraz daha bilgi sahibi olmalarını öneriorum.
bu iş şeriata kadar gidebilecek boyutta şu andaki hükümetede bakınca oyların ne oranda olduğu belli,bu ülkenin büyük çoğunluğu müslüman ve bundan yararlanmaya çalışan insanlar var.
bu olayın dini yaymakla falan alakası yok,dini kullanmakla alakası var direk.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 18 Kasım 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
sen nerde yaşıyorsun ya? ben kocaelide yaşıyorum ve yollarda Incıl dağıtan insanlar var.Kocaelinin merkezinde aktif olarak çalışan kiliseler açıldı.Bizim yukardaki konutlarda para ile adamlar Hristiyan oldu.Ne taşlanmasından bahsediyorsun ? nasıl propaganda yapamazlar ?

her şeye inanırımda türklerin hristiyan olacağına inanmam.
ülkede yaşıyan gayri müslüm sayısını söylermisin bana?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...