Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 son satış. küsüratıda var isteyene 300m felan fazla :P tanesi 16.6 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ilanı verdim ama sonrasında 99.000 yazacağım birşeye 99milyon yazdım ve 2milyar brokers fee ücreti olarak kesildi. Petitions attım ama bakalım vereceklermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Banada olmuştu benzeri. Veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 iyi ozaman, fiyata zam yapmayacağız demekki :D. Gerçi kötü ingilizce ile umarım yanlış birşeyler yazmadım :P. Bide geri dönüşleri hızlı olursa çok güzel olacak. ilgin için teşekkürler megetege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Parayı kurtardık. İlgenen olursa satışı gerçekleştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 satıldı arkadaşlar. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar