Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow deneyimim

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Wowdan herkes bahsediyordu , Oyunun open betası açıldı ve açıldıktan 3 gün sonra ben oyunu indirmiş oynamaya başlıyordum bu 1 haftada nasıl bagımlı oldum nasıl sıındım nasıl gerçekten hayattan koptum gerçekten inanılmazdı .

Evet burası Iron forge Cüce şehrinin çıkışı burdan dışarı çıktıgınızda tehlikelerle dolu bir diyara adım atmış oluyorsunuz

Şehirler arasında kullanabildiginiz griffonlar , gerçekten çok ilginç manzalar görebiliyorsunuz zaman zaman ...

İlerleyen bölümlerden bir elite quest , bu questler ancak çok uzun bir görevler dizisinden sonr açılan özel ve çok zorlu questler ancak 5 kişlik gruplarla bunu hallediyorunuz işte burda biz ve hasmımız Shredder

Ve sonunda yerde yatan cansız ve enerji hücresi quest gereği alınmış bir shredder yay yay hurra

[/b]Görünen o ki hala aşağı doğru yol devam ediyor tabi biz araştırmacı maceraperestler olarak aşağı iniyor ve barutu olmayan top için gereken barutu bir kaç boss daha keserek elde ettikten sonra kapıyı havaya uçuyoruz

[b]Oda ne dev bir gemi ve içide düşman dolu Hepsini kestik doğradık daha sonra aslında buranında bir questi oldugunu ögrendik ama o esnada kimse queti almadıgından öylesine kesmiş olduk yinede bir kaç set eşyası ve mavi eşyalardan bir kaç tane düştü elimiz boş dönmedik yani .

Bu da benim karakterim kısa zamanda lvl21e kadar çıkmış adaletin ve ışığın simgesi bir paladin . For Honor !!!

Beni yıkan Betanın bittiğine haber veren ; o korkunç ,üzüntü verinci an .Bayraklar yarıya indirilmeli herkes 1 dakika saygı duruşunda bulunmalı . İşte hislerim bunlar arkadaşlar buraki ekibin tamamını orda görmek isterim benim athlon 800 gf2mx oyunu yolculuklar hariç zorlanmadan çalıştırdı . Yani konfigurasyonunuz yeter sanırım hepiniz bekliyorum WOWa.

[Bu mesaj Dunedain tarafından 19 Kasım 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

abi o sistem pvp de kasar yanı bende p4 256ddr gf4 mx var pvp de sürünüyom yanı ole anlanr olduki benden 5-6 lvl adam benı kesti ki ben öldüğümü göremıyordum ekran cok atlıyordu bu oyun için bence ram lazım olursa 1gb ram ekran kartı süper olmasına gerek yok :D[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene...
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bende 3 tane 128lik ram takılı makinaya i gryphon yolculuklarında ve storn wind iron forge gibi şehirlerin içinde takılmalar oluyordu senin problemin ram . Pek çok kişi gibi yanlış oyun sistemi almışsın yani , Bir sistem en düşük parçasının hızında çalışır , yan senin durumunda 256mb ramli bir makina nasıl çalışırsa seninkide öyle çalışır .
Teşekkürler bu arada baya iyi ss alırım ya aslında baya ss aldım ama işte aralarında bu iyi gider dediklerim az sayıdaydı .
DEpresyondayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[Bu mesaj Dunedain tarafından 19 Kasım 2004 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim AMD 2500+ , 1 GB Ram ,256 Mb Radeon 9800se@9800Pro , onda bile takılıyor .full detail yaptın mı sürünüyor du valla.
ama low da yaklaşık bir 40-45 fps görüyordum oda gayet yeterli.Bir de lag olmasaydı.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende herşey low textures medıum 800*600 ve trilinear filtering kapalı . O triliniar filtringi kapatınca oyun performansı çok değişiyor onu mutlaka kapatın derim . Niye standardında açık olarak geliyor onuda anlamadım westfall gibi kırlık alanlarda falan zaten takılma olmuyor ama stormwinde o açıkken girince allah hede griffionla girersen 15sn beklemen lazım hareket edebilmen için her önce hiçbişey görünmüyor sonra binalar beliriyor yerdeki otlar beliriyor karakterler beliriyor enteresan oluyor yani :D .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...