KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sizce internet nasıl yararlı kullanılabilir? onla nasıl gerçekten birşeyler öğrenilebilir veya para kazanılabilir. biri tam olarak cevaplayabilir mi?[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 internet aslında oldukça yararlıdır , internet üzerinden ticaret yapabilirsin , internet yolu ile her bilgiye ulaşabilir yada bilgileri başkalarına satabilirsin . Televizyona ulaşmamış bir haberi internet sayesinde önceden öğrenebilirsin ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 mmorpg oynarsin ingilizcen gelisir.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ultima oynarsın sosyal hayatın gerilemeye başlar :P şaka bir yana sakın bu casion ydu carttı curttu bannerlara filan bulaşma en mantıklısı herhangi bir işte yeteneğin varsa örneğin bişi geliştirmek gibi el yapımı herangi bişi olabilir bunu internet aracılığıyla paylaşabilirsin aklıma bitek bu gleiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yararlı internet? internet nasıl kullanırsan odur. yarar illa para kazanmayı mı gerektirir? illa ticaret mi yapmak gereklidir? sen aç wikipedia.com'u, birşeyler öğrenirsin. ya da langtolang.com'u ingilizce türkçe sözlük olarak kullanabilirsin. hatta icy tower çekip eğlenebilirsin. bazı siteler hem eğlendirici hem öğretici vs.. yararlı olması için illa para mı kazandırması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben illa para kazanmam lazım demedim zaten. interneti yararlı olarak nasıl kullanabilirim die bir soru sordum. biraz daa dikkatli okursan annarsın[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: antakyali, 18 Kasım 2004 21:51 tarihinde demiş ki: gerçekten birşeyler öğrenilebilir veya para kazanılabilir said: zgrw, 18 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki: internet üzerinden ticaret yapabilirsin , internet yolu ile her bilgiye ulaşabilir yada bilgileri başkalarına satabilirsin ben o lafı bunlardan dolayı söyledim, dikkatli okuyorum ben emin olabilirsin. ayrıca işine yarayabilecek iki site de söyledim mesela da bakmadın herhalde....[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Kasım 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 p2p geldi aklima ..bu sistem olmasaydi emin ol 100 mbit gibi baglanti turevleri cikmazdi[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yok wikipediayı dün açmaya çalıştım ama olmadı bugün açıldı şimdik hoş bişey[signature][hline]Don' wanna be nothing MSN: [email protected] ICQ: 343040809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar