Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://i.imgur.com/D3qRaty.jpg ahah 10 numara adam ya, bu kadar mı komplekssiz olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cok acımasız olmus sonuncu. bizim bilmedigimiz ne bagısları vardır adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yok. olanı da durduruyor apple başına yeniden geçince şirket fakir para dağıtamayız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 - Since becoming wealthy, what's the cheapest thing that gives you the most pleasure? * Kids. Cheap cheeseburgers. Open Course Ware courses... - Where are you acquiring these cheap kids from? * The stork. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Sam said: yok. olanı da durduruyor apple başına yeniden geçince şirket fakir para dağıtamayız diye. valla basına acıklayacaklarını sanmıyorum yapılan bagısların. sirketten degil, kisiselden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 a) Oh! What's your favorite book? b) My favorite of the last decade in Pinker's Better Angels of our Nature. It is long but profound look at the reduction in violence and discrimination over time. I review a lot of the books I read at gatesnotes.com (is that too self-promotional? http://b-gat.es/12GKLyN) c)Na you're good bro. d)did you just bro bill gates? ahahahahah cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 güzel adam bill ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 toggie said: valla basına acıklayacaklarını sanmıyorum yapılan bagısların. sirketten degil, kisiselden bahsediyorum. steve jobs'un elinden büyük bağış yapılıp da bunun tamamen anonim kalabilmesi ihtimali sıfıra yakın. aids tedavisiyle ilgili ipod satışından bir bağış yapılmıştı ve saklanmamıştı bu, reklamı yapılmıştı tam aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ahahahaha reddit'ten. juturn4 said: Windows 7 or Windows 8? Be honest Bill. thisisbillgates said: Higher is better. Shutupandtakemymoney bill. Adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 orada başka bişi dese tüyü bitmemiş yetimlere gidecek milyonlar havaya gider. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 win 2000 kullanalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 şu kasasında 274 dolar kalan ulkeye de yardım etsın yav yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 reddit harikaymış ya :D -Can you still jump over chairs? -Less than I used to. It was part of exercise for snow skiing. I still ski but I am not as hard core... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar