taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 The Highlander's UO Shard açılmıştır. Web Sitesi: www.highlandersuo.tk Skill artış hızları kasmak zor olmasın diye kolaylaştırılmıştır. İlgilenenlere duyurulur.. (Lütfen staff üyesi olumu için msg atmayın)[hline]ICQ: 4435695 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 shardinizda bi bug buldum...[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kaç kişi var shardda? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: ozii_x, 07 Şubat 2003 23:47 tarihinde demiş ki: shardinizda bi bug buldum...[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change bu tür şeyleri lütfen shardın forumuna yazınız..[hline]ICQ: 4435695 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Hocam server kapalı ya nie böle ne zaman açılıcak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bu arada web sayfanız da kapalı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sunucunuz'da basarılar ve iyi calısmalar diliyorum ...[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Gerek bağlantı, gerek host makinamızın yetersizliği yüzünden daha kötü olmaması için, yeni bir makine bulana kadar serverı bakıma aldık. Duyurulur :([hline]ICQ: 4435695 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hmm 7sinde acildi 8inde kapandi enteresan :) ehue[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Clair Sole anlatıyım sana proje 1.5 yıldır wardı hostla 1 yıldır anlasmalıydık ancak bıze tahsıs ettıklerı makına bıraz zorluyordu yenı makına ıcın yer bakıyorlar .. Bızde ezıyet cekecegımze kaparız daha ıyı dedık 5 yıllık sozlesmemız war zaten hostla ısallah yenı makına tahsıs edılırde hemen kavusurz serverımza ..[hline]The Highlander's UO Shard Quest Writer ; GM Hoon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Basarılar :) da tazmanyak olm sen heryerde GM mi oluon :)) [hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk [Bu mesaj coaxem tarafından 09 Şubat 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj coaxem tarafından 09 Şubat 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Armen yada hoon bana ulas lutfen bısıler konusmak ıstıyorum senle.... icq=168147660 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.