taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 The Highlander's UO Shard açılmıştır. Web Sitesi: www.highlandersuo.tk Skill artış hızları kasmak zor olmasın diye kolaylaştırılmıştır. İlgilenenlere duyurulur.. (Lütfen staff üyesi olumu için msg atmayın)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 shardinizda bi bug buldum...[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kaç kişi var shardda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: ozii_x, 07 Şubat 2003 23:47 tarihinde demiş ki: shardinizda bi bug buldum...[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change bu tür şeyleri lütfen shardın forumuna yazınız..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Hocam server kapalı ya nie böle ne zaman açılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bu arada web sayfanız da kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sunucunuz'da basarılar ve iyi calısmalar diliyorum ...[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Gerek bağlantı, gerek host makinamızın yetersizliği yüzünden daha kötü olmaması için, yeni bir makine bulana kadar serverı bakıma aldık. Duyurulur :([hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hmm 7sinde acildi 8inde kapandi enteresan :) ehue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Clair Sole anlatıyım sana proje 1.5 yıldır wardı hostla 1 yıldır anlasmalıydık ancak bıze tahsıs ettıklerı makına bıraz zorluyordu yenı makına ıcın yer bakıyorlar .. Bızde ezıyet cekecegımze kaparız daha ıyı dedık 5 yıllık sozlesmemız war zaten hostla ısallah yenı makına tahsıs edılırde hemen kavusurz serverımza ..[hline]The Highlander's UO Shard Quest Writer ; GM Hoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Basarılar :) da tazmanyak olm sen heryerde GM mi oluon :)) [hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk [Bu mesaj coaxem tarafından 09 Şubat 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj coaxem tarafından 09 Şubat 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Armen yada hoon bana ulas lutfen bısıler konusmak ıstıyorum senle.... icq=168147660 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar