The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 kısısel fıkrım 23 dakıka dayanabıldım ... akıllara zarar bır oyun ... utanmasa yarım saatta ıcımdekı butun MTG sevgımı bıtırecektı ... cd sını ımha etmeyı dusunuyorum ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ben chapter 4 ün sonundayım,oyun bir yerden sonra anlamsız zorlaşıyor.şuan sadece bitirmek için oynuyorum ama oyun saçma zorluk derecesi yüzünden şansını zorluyor. Oyunu Etherlords gibi yapsalarmış süper olabilirdi,şahsen ben oyun hakkında hiçbir bilgi yokken öyle olabilceğini düşünüp,sevinmiştim ama şu haliyle tam bir hayal kırıklığı. ama seveni de çıkabilir,belki ben daha değişik birşeyler beklediğim için bu kadar kötü geldi.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 questleri yapıyorum ilk 5-6. questte felanım ama deli zorlaştı. oyunu kolayda oynamama rağmen daha bu ilk bölümleri geçmek için 4-5 kere kasıyorum aynı kısmı. güzel bir konsept ama başarısız bir oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar