yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 vasıfsız kölenin daha az çalışarak daha fazla ücret aldığı halde TÖMÖZLÖKÇÖ KÖLÖÖÖÖ denilmesine kızdım ben de. başkasının kirlettiği yeri temizliyor... KÖLELİKKK gibi mantığa sahip olmak komik geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bu kadar sayfa tartışılmış ilginç. Olay şu ki temizlikçi kıçı kırık bir 5+1 sistemini yanlış dizdi diye adamın gelip bunu foruma yazması (artık ne gereği varsa, ne komik ne de ilginç bir olay, neden açar insan böyle bir konu ilginç) ve bunun da bazılarının hoşuna gitmemesi durumu söz konusu. Olayı komünist muhabbetlere çekmeye gerek yok. Temizlikçi öyle sıraladıysa sen de düzelt onu, elin ayağın çözülmez diyip topikten çıkmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yumy said: Temizlikçilik için karşılıklı anlaşılan iş demek biraz kötü geliyor kulağa. Sonuçta para karşılığı gayet senin de yapabilceğin bir işi başkasına yaptırıyorsun. Piyasa da 3k'ya köle olurum diyen varsa (ki bu açlıkta para karşılığı köle olacak insan çok) ve sen adam bunu diyor diye köle alıyorsan mesela bu köleliği uygun bir olay yapmaz. Sistemin bokluğunu gösterir sadece. Keşke herkesin parası olsa (yahut para olmasa) da kimse kimsenin bokunu temizlemeye gitmek zorunda kalmasa der TARAFIMI BELLİ EDERİM YOLDAŞ asdf 2013 yılında internete erişimi olan birisinin böyle düşünmemesi gerekirdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 olay nerelere gelmiş :D edit; ama temizlikçi gelen insana "şuraya dokunma" desen de, oraya dokunması kadar saçma bir şey yok. bize gelen sağolsun dokunmazdı.adam da buraya girmesin temizlemesin demiş, dinlenmemiş. şikayeti de bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 insanların temizlikçisi var lan ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 senin paran yok pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 benim şu an yok valla. eşimle kendimiz girişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ahah adamyine ev basligi acmis. Adam yanlislikla evden iki gun uzak kalsa , yasam destek unitesine girmesi gerekecek (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bize gelen iyi, bir kac kere kutuphanedeki her seyin yerini degistirdigini gorunce kutuphanemdeki seylerin yerini degistirmemesini soyledim, degistirmiyor artik. Gitarlara filan hic dokunmuyor zaten, kaldirip altlarinda haliyi filan silip, geri koyuyor. Siz temizlikciyi degistirin, solcular kizsa da evde ucret karsiligi calistirdigin isci (kole ya da iste her ne kadar calismayi kendi istese de) dediklerini duymazdan geliyor ya da anlamiyorsa baska birini bulun. Hem kadin da somurulmekten kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yav said: 2013 yılında internete erişimi olan birisinin böyle düşünmemesi gerekirdi :/ Ben de aynını tersini düşünenler için düşünüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar