Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 sağ sol ön arka orta subwoofer, hepsini boy sırasına koyup masanın köşesine toplamış. 5+1 yok artık, masa köşesi + 1 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 temizlikçiler ve elektronik alet fetişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ayrıca yerde bulduğu 12V aküyü, bişey olursa seramiğin üstünde olsun diye yere bıraktığım aküyü alıp, masama koyup kutupların 1cm uzağına paslanmaz çelik parça koymuş niye aküye elliyorsun yangın mı çıkarıcaksın diyince, masada gördüm üstüne koydum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 üç kuruşa bokunu temizlediği için özür falan dilemeliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 çünkü yangın çıkması çok normal bişey, olabilir yani, bütün mal varlığım yanabilir sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hemen her boka demagoji yapmayın. adam hayatına ait komik bir ayrıntıyı bizimle paylaşmış güldük sayesinde. nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 beğenmiyosanız kendiniz temizleyin evinizi, bıktım lan bu temizlikçi şöyle yapıyo temizlikçi böyle yapıyo muhabbetlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Chemical said: çünkü yangın çıkması çok normal bişey, olabilir yani, bütün mal varlığım yanabilir sorun değil. yerde 12 V eşşek kadar akü olması çok normal bişi yani. BOKOCOM ÇOCOĞOMO YOMORTO YÖDÖRMÖŞ KOFOSONO YONGON SÖNDÖRÖCÖ VOROSOM GÖLDÖ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kendim temizliyorum evimi zaten, annemlerin yanına geldim 1 hafta, anında içli dışlı olundu herşeyimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 temizlikçinin sizin akünüzü yada elektronik eşyanızı bilmesi gibi bi zorunluluğu yok. onlar onun için bir obje sadece. ya üstüne dokunmayın tehlikelidir diye uyarı koyun, ya temizlikçiyi bizzat uyarın bunlara dokunma diye. yada ortalıkta bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 eskiyen aküleri ragh diye çöpe atmayıp, geri dönüşüme vermek için elinde tutmak normal bişey bence. ben sölüyorum zaten, bu odadaki hiç bir şeye ellenmesin, kirli kalıyorsa kalsın diye da çok farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 öncesinde belirtmemişsen temizlikçi hatasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sparkcaster said: beğenmiyosanız kendiniz temizleyin evinizi, bıktım lan bu temizlikçi şöyle yapıyo temizlikçi böyle yapıyo muhabbetlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 da konuyu şikayet etmek için açmadım, lol diye açtım herkes çalışanın hakları rara diye çıkıştı bilmiyorum neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 kömünizm geliyor kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ortaokulda bitmemiş miydi annenin temizlikçisine laf etmek? 2013'de görmek şaşırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 masaüstündeki dosyaları da alfabetik olarak dizse falan iyicene komik olurmuş ama. p.s. : gerekirse evi yıkıp yeniden yapabilecek adama "odanı da kendin temizle" demek de çok zekice beyler, aynen devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 paslanmaz çelik parçayı ve aküyü o kadar mesafelerden bir şekilde nasıl bir araya getirip, olabilecek en kötü kombinasyonla birleştirdi hiç bir fikrim yok, mesela parçanın üzerinde akü olsa hiç sıkıntı yok, yanlarda da yok, sadece üstte olması sıkıntı yaratabiliyor. başka bi metal de değil bak üstü pas olmasın tam aksın böle ooh diye paslanmaz çelik hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Chemical said: da konuyu şikayet etmek için açmadım, lol diye açtım herkes çalışanın hakları rara diye çıkıştı bilmiyorum neden Tamam da abi bu konularda cahil olan insanın cahilliği komik bir şey değil ki. Bunun mizahının yapılması ayıp hatta. Kadın isini yapmış bildigi kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bir insanın onlarca eşya arasından seçerek elinde tuttuğu 2 obje hakkında hiç birşey bilmediği halde, olabilecek en kötü kombinasyonda bir araya getirebilmesi komik bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Joker said: temizlikçinin sizin akünüzü yada elektronik eşyanızı bilmesi gibi bi zorunluluğu yok. onlar onun için bir obje sadece. ya üstüne dokunmayın tehlikelidir diye uyarı koyun, ya temizlikçiyi bizzat uyarın bunlara dokunma diye. yada ortalıkta bırakmayın. 10 farklı temizlikçiye 40 kere söyledim ama her seferinde elektronik aletleri kafalarına göre temzilemeye ve yerlerini değiştirmeye devam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sparkcaster said: beğenmiyosanız kendiniz temizleyin evinizi, bıktım lan bu temizlikçi şöyle yapıyo temizlikçi böyle yapıyo muhabbetlerinden bıktıysan okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 oooooooo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bi dahaki sefere odani kendin temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar