Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Meow, 11.05.2023 00:47 tarihinde dedi ki: aha çözdüm konuyu, sherlock gibiyim, ingilizceye çevirin op'un mesajını, ödülüm ne? hfsd ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 çok saçmalamışım, şimdi açıklayıp kendimi iyice aptal durumuna düşüremem abi pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Duygucuk, 11.05.2023 03:39 tarihinde dedi ki: Uplanmışken cevap vereyim kendimde de var bu durum. Mesela ben değil ama oyuncak ayıcık gece karanlıktan ve yalnızlıktan korkabilir. Çişi gelince tuvalete gitmeye korkabilir. Benim bir evlada olmasa da onun bir anneye ihtiyacı olduğunu hissederim. Normal şeyler bunlar. Ayrıca ben değil o ağlar. Endokrin ve biraz psikiyatriyle alakalı bir konu (yüksek prolaktin) Ayı dolapta kolay çıkaramayacağım bir yerde duruyor Wth cidden hicbir sey anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Duygucuk, 11.05.2023 03:39 tarihinde dedi ki: Uplanmışken cevap vereyim kendimde de var bu durum. Mesela ben değil ama oyuncak ayıcık gece karanlıktan ve yalnızlıktan korkabilir. Çişi gelince tuvalete gitmeye korkabilir. Benim bir evlada olmasa da onun bir anneye ihtiyacı olduğunu hissederim. Normal şeyler bunlar. Ayrıca ben değil o ağlar. Endokrin ve biraz psikiyatriyle alakalı bir konu (yüksek prolaktin) Ayı dolapta kolay çıkaramayacağım bir yerde duruyor Wth cidden hicbir sey anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Bence güzel anlatmışım. Yani çocukken hiç oyuncaklarınla bağ kurmadın mı? Korkunca o korkuyor demedin mi? Bende aynısı yetişkinlikte oldu. Kullandığım ilaçlar yüzünden. Birazda kişilik olarak yatkınım. Nickten görüldüğü üzere hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 hmm lityum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 goldbären, 11.05.2023 14:04 tarihinde dedi ki: allah allah, şpıdık fotosunda öyle durmuyor ama... ahahhah prolaktin uzmanlari. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 bizim ayicik ta cok duygusaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar