copperelf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 13 lvl warior, 15 lvl paladin 18 lvl hunter kastım.... 3-4 sefer kastığım yerlerde pvp ye denk geldim (hordelar basti)şu izlenimleri edindim, sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak sitedim. oyunun (-) leri 1) tüm range classlar üstlerinde yaratık/enemy olduğu halde atış yapabiliyor. aynı şekilde paladin üsatünde 2 mob varken kendine heal buyusu atabiliyor.bunu inanılmaz saçma buldum, bu bir bugmı yoksa oyunun dzayni böylemi? 2) wariorların her battle oncesi 'not enough rage' uyarısınada bir anlam veremedim. paladinler/hunterlar ve diğer tum classlar acılıştan en guclu stilelri ile başlarken wariorlar neden rage biriktiriyor? bunuda çok saçma buldum 3) karakter gelişimi tek düze; şunu kastediyorum; hangi realmden hangi classtan olursanız olun,hunter aynı hunter, warior aynı warior. esasında class içinde gidilebilinecek çok fazla yol yok. daha şimdiden ign forumlarında classlar için ideal yollar belirmeye başlamış. tek elde kullansanız çift elde kullansanız stiller aynı stiller. stilleride parayla öğrendiğinize göre her savaşçı her stili eş değerde kullanabilir. farkı yaratan tek şey talentler ondanda daha şimdiden izlenmesi gereken yollar belirlenmiş. 18. lvlda train ettiğim 2hand exe'i 1 hand ile yani seviyeye çıkarmam 20 dakikamı aldı. 3) oyun tarzı ultimaya daha çok benziyor, daocda takım çalışması alternatif değil bir zorunluklukdu.sadece takıma yönelik bir sürü class vardı; burada ise herkes tek tabanca. oyun başladığında daocda alıştığımız rvr düzeninden çok daha basit bir düzenle karşılacaz gibime geliyor. 4) dün gece mob kampında yaratık keserken kampı 3 tane lvl 23 rogue bastı. kamptaki yaratıklar lvl 17-18-19 demekki orada kamp edenlerde ortalama lvl 17 dir. adamlar (15-16 kişiydik) alayımızı kestiler. ve biz hiç bir şey yapamadık. benim hunterın ölmesi için 2 vuruş yetti sadece. yahu bu adamlar lvl 50-60 değiller altı üstü benden 5-6 lvl daha yüksekler. bu kadar düşük lvllarda böyle bir lvl farkının böyle hasarlar verbilmesi beni epey şaşırttı. 5) hunterlardaki radar özelliği hem çok hoşuma gitti hemde adil bir özellik olmadığını düşünüyorum. adece bu özelliğ sebebi ile bile insanlar hunterları grubuna alır. ve huntersiz bir grubun baskın yememe ihtimali çok zayıf 6) su oyunun kredi kartı hikayesi yüzünden betayı oynayan türklerin %90 ı gelemeyecek oyunun (+) ları 1) bugun daocda sıfırdan bir karakter kasmaya kalksan eli yüzü düzgün bir karakterin ortaya çıkması 5 ay...(artilerinden, ml'lerinden, craftina kadar). ne yalan söyliyim daoc da yeni bir karakter kasacak gücü kendimde bulamıyorum. WoW bu konuda çok umut vadedediyor. lvl kasması kolay, questleri eğlenceli... 2) karakterlerin yetenkleri çok geniş. suana kadar gordugum en genıs abilty listesine sahipler. 3) tek tabanca takılabilmeyi çok özlemişim. bir grup kurarken alıştığımız olmazsa olmazlardan olmadan istediğin gibi takılabilek çok eğlenceli geldi. 4) daocdaki harita sistemi berbat. eskiden hiç olmadığını düşünürsek bunada şükür demekten başka bir şey gelmiyor elden. özellikle hunterların harita üstünde ne oldugunu gösteren abilitylerine hayran kalmamak mümkün değil. (wow'da radarcıymıs) not arkadaşlar; lvl 20 üstü olan kişilerde değerlendirmelerini yazarsa sevinirim. en önemli sorum şu; pvp de calssların durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 şimdilik pvp yalan balansin b si yok shaman la paladin geleni gideni yariyor gerci pala ile shamy haric gerisi icin peki bi ucurum yok ama bu 2 class koparmi$ olayi grup olayina gelince 25 ten sonraki questlerin hic birisini solo yapamazsin ha yaparsin 25 de gidip 22 questlerini yaparsin onun disinda herkez grup takiliyor ayrica o olay benide sinir etti 5 lvl yuksek adam onunde biraksa chr i 2 saat vursan kesemezsin regenden kurtulur adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Simdi guzel yorumlar yapmissinda. DAOC la karsilastirmissin cogunu. Daha oyun cok toy. Gelisecek daha iyi olacak eminim. Daha cok eklenecek duzeltilecek seyler var. PvP de bi kere adam kesince bisiler kazanilmasi lazim puan vs. ozel ability falan almak icin yoksa PvP niye yapiym, ne anlami kaliyo..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Üst seviyelerdeki oyuncuları kesmek veya "quest" leri yapmak zor değil. ( Zor olanlarıda var :P ) En azından 25-30 dan sonra... PvP şuan boş + ve - leri olmalı. Ve daoc tarzı ele geçirilebilecek mekanlar lazım. Mesela gidip bir bölgeyi ele geçirme gibi.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 warriorlardaki rage olayi cok sinir bozucu, warrior kimsenin olacagini sanmiyorum oyun baslayinca :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Afterdeep, 17 Kasım 2004 13:51 tarihinde demiş ki: Simdi guzel yorumlar yapmissinda. DAOC la karsilastirmissin cogunu. Daha oyun cok toy. Gelisecek daha iyi olacak eminim. Daha cok eklenecek duzeltilecek seyler var. PvP de bi kere adam kesince bisiler kazanilmasi lazim puan vs. ozel ability falan almak icin yoksa PvP niye yapiym, ne anlami kaliyo.. kesinlikle katılıyorum pvp yaparken öldürdüğün zaman + birşeyler kazanman lazımkı pvp yapıp zevk alabilesin. aksi takdirde hiçbir espirisi kalmıyor. ilk pvp mı yaparken çok şaşırmıştım : bir ork geldi kestim chatin yapıldığı pencereye bakıyorum acaba kaç puan verdi diye eheh daoc dan kalma alışkanlık :D baktım bomboş ulen boşu boşuna mı kestim ben bu herifi diye boşboş baka kalmıştım :)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: baaluo, 17 Kasım 2004 13:44 tarihinde demiş ki: şimdilik pvp yalan balansin b si yok shaman la paladin geleni gideni yariyor gerci pala ile shamy haric gerisi icin peki bi ucurum yok ama bu 2 class koparmi$ olayi grup olayina gelince 25 ten sonraki questlerin hic birisini solo yapamazsin ha yaparsin 25 de gidip 22 questlerini yaparsin onun disinda herkez grup takiliyor ayrica o olay benide sinir etti 5 lvl yuksek adam onunde biraksa chr i 2 saat vursan kesemezsin regenden kurtulur adam Pvp yokmu??? Ben server 9 da lvl 23 roguela günde yaklaşık 70-80 adam kesiyorum (yarısı kadarda ölüyorum o ayrı sonuçta alliance terriorye saldırıyorum) Balans desen bence şu an çokta güzel var 15 gibi newbie levellarla mukayese etme Class questleri (totem , poison alma vs..) çokta rahat yapılıyor Level 23 halde level 30 rogue ve druid i çok rahat kestim sonuçta önemli olan counter-classlarından uzak durmak mesela bir lvl 30 warrior beni çoğaltırken mageler hiçbirşey yapamıyor... @Daggerfall : Honorable ve Dishonorable kill sayısı diye birşey var newbie levellarında çıkmıyor... ARKADAŞLAR LÜTFEN LEVEL 30 ALTINDA CHAR OLMADIKÇA YORUM YAPMAYIN!! SONUÇTA BAŞLARDA HERŞEY GÖRECELİ [Bu mesaj Helnar tarafından 17 Kasım 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yorumlara katılıyorum. Aslında classlar arasındaki farkların yeterince belirgin olmaması neden oluyor buna. Party yaptığınızda herkesin karşınızdaki düşmanı yenebilmek için kendine göre yöntemleri olduğundan kimse takım oyununa kasmıyor, lömbür lümbür dalıyor. Planlı saldırı teknikleri geliştirebilmek de zor oluyor. PvP'nin ne kadar iyi olduğunu da ancak gruplar halindeki savaşlar başladığında görebiliriz. Şimdilik 1v1'de pek bir anlamı yok[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 [Bu mesaj acgur tarafından 17 Kasım 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Level 30 dan sonra neyin degistigini soylersen yorum yapmayi birakabilirim..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaşlar merhaba, bende pvp olmadığına inanmıyorum çünkü eğer lvl kasmaktan sıkılırsam arkadaşlarla alliance bölgesine gidip group pvp si yapabiliyoruz ve bu bütün gün sürebiliyor. Benim lvl 24 undead rogue charım var ve bu contested denilen tarafsız herkesin birbirine saldırabileceği bölgelere gitmek için en az lvl 25-26 npc kesmek ve bazen ?? lvl'llı npc'lerin bulunduğu bölgelerin ilerisine gitmek gerekiyor. Bu yüzden Hellnar'ın lvl 30 diye bir sınırlama yaptığını tahmin ediyorum. Oyun hakkındaki yorumlara gelince shaman hemen hemen her şekilde oyunun kralı gözüküyor(inanılmaz avantajlar vermişler), paladinlerinde 3 canlı olduğu gözüküyor(instant heal özelliklerinden dolayı). Bunun haricinde mage'lerin lvl 50'den sonra çok sağlam oldukları söyleniyor. Ben rogue oynarken(horde olduğumdan shamanla yanyanayım) en çok paladin(sadece heal özelliğinden dolayı yoksa heal atmasa 3 lvl üstümü rahat keserim) ve warriorların beni zorlayacağını düşünüyorum. Hunter'lar kafamın üstüne 2 dakika süren damga gibi işareti çaktıklarında çok sinir olduğumu da söyleyebilirim(stealth olsamda kafamdaki damga ile gözüküyorum) ama şu anda lvl 26 mage, priest ve hunter'ı rahatlıkla alıyorum. Warirorlar da olduğu gibi rogue'larda da out of range ve must be infront diye yazması sinir bozucu olabiliyor. Sonuç olarak belli bir lvl'a geldiğinizde quest yapmadan lvl atlamaya çalışmak işkenceye dönüşüyor ve questlerde group halinde hareket etmeden bitirilmesi imkansıza yakın. Ama pvp çok zevkli ve herkese open beta kapanmadan en az lvl 20 olup grup halinde pvp yapmaya gitmenizi tavsiye ederim(bazen lvl ?? playerlarla karşılaşıyorum o yüzden kime daldığınıza dikkat edin). Rogue hakkında sorusu olanlara da bildiğim kadarıyla detaylıca yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Helnar, 17 Kasım 2004 14:37 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 17 Kasım 2004 13:44 tarihinde demiş ki: şimdilik pvp yalan balansin b si yok shaman la paladin geleni gideni yariyor gerci pala ile shamy haric gerisi icin peki bi ucurum yok ama bu 2 class koparmi$ olayi grup olayina gelince 25 ten sonraki questlerin hic birisini solo yapamazsin ha yaparsin 25 de gidip 22 questlerini yaparsin onun disinda herkez grup takiliyor ayrica o olay benide sinir etti 5 lvl yuksek adam onunde biraksa chr i 2 saat vursan kesemezsin regenden kurtulur adam Pvp yokmu??? Ben server 9 da lvl 23 roguela günde yaklaşık 70-80 adam kesiyorum (yarısı kadarda ölüyorum o ayrı sonuçta alliance terriorye saldırıyorum) Balans desen bence şu an çokta güzel var 15 gibi newbie levellarla mukayese etme Class questleri (totem , poison alma vs..) çokta rahat yapılıyor Level 23 halde level 30 rogue ve druid i çok rahat kestim sonuçta önemli olan counter-classlarından uzak durmak mesela bir lvl 30 warrior beni çoğaltırken mageler hiçbirşey yapamıyor... @Daggerfall : Honorable ve Dishonorable kill sayısı diye birşey var newbie levellarında çıkmıyor... ARKADAŞLAR LÜTFEN LEVEL 30 ALTINDA CHAR OLMADIKÇA YORUM YAPMAYIN!! SONUÇTA BAŞLARDA HERŞEY GÖRECELİ [Bu mesaj Helnar tarafından 17 Kasım 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Helnar arkadaşım öncelikle sen git bir soğuk su iç relax ol gel ve caps i kapayıp yazını yazmaya devam et. Level 30 altındaki kişilerde yorum yapmasınlar gibi birşeyde sözkonusu olamaz farkındasındır herhalde komik durumunun!!?[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Oyunun en büyük eksisi herkesin aynı templeti yapabilmesi olay sırf talentlere kalıyor.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 @Helnar: Nedir bu daha betada bu kadar hirs ? Karakterin 1 hafta sonra silinecek sen ondan sonra egonu tatmin edecek birseyler bulmaya bak derim. [Bu mesaj Elufulec tarafından 17 Kasım 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Helnar, 17 Kasım 2004 14:37 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 17 Kasım 2004 13:44 tarihinde demiş ki: şimdilik pvp yalan balansin b si yok shaman la paladin geleni gideni yariyor gerci pala ile shamy haric gerisi icin peki bi ucurum yok ama bu 2 class koparmi$ olayi grup olayina gelince 25 ten sonraki questlerin hic birisini solo yapamazsin ha yaparsin 25 de gidip 22 questlerini yaparsin onun disinda herkez grup takiliyor ayrica o olay benide sinir etti 5 lvl yuksek adam onunde biraksa chr i 2 saat vursan kesemezsin regenden kurtulur adam Pvp yokmu??? Ben server 9 da lvl 23 roguela günde yaklaşık 70-80 adam kesiyorum (yarısı kadarda ölüyorum o ayrı sonuçta alliance terriorye saldırıyorum) Balans desen bence şu an çokta güzel var 15 gibi newbie levellarla mukayese etme Class questleri (totem , poison alma vs..) çokta rahat yapılıyor Level 23 halde level 30 rogue ve druid i çok rahat kestim sonuçta önemli olan counter-classlarından uzak durmak mesela bir lvl 30 warrior beni çoğaltırken mageler hiçbirşey yapamıyor... @Daggerfall : Honorable ve Dishonorable kill sayısı diye birşey var newbie levellarında çıkmıyor... ARKADAŞLAR LÜTFEN LEVEL 30 ALTINDA CHAR OLMADIKÇA YORUM YAPMAYIN!! SONUÇTA BAŞLARDA HERŞEY GÖRECELİ [Bu mesaj Helnar tarafından 17 Kasım 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] baal su an 35+ olmasi gerek,ayrica kendinden 7 level yukari adamlari kesmen biraz garip olmus sanirim kestigin adamlar kolsuz bacaksiz ve mouse u burnuyla yonlendirmeye calisan adamlar,yoksa gercekten cok zor cunku oyunda skill sistemi var,senin skillerinin %95 senden 3-5 level yukari adama miss,dodge veya parry verir,7 level sa sacmalik olur adamin yaninda oyle takilirsin doner bakmaz bile,sahsen benimde 32 paladinim var,40 adam kestik ama nasil kestik 3 kisi girdik,herkes birbirini heal ediyor,abilitylerin cogu miss veriyor,arada sirada holy damage fln denk gelirse ancak oyle.questlere gelince,elite questleri tek basina yapta ben bi goriyim bi de rogue karakterinden bahsediyosun,allah askina benim 2300 armorum var kendimden 3 level asyagi elite mob u tanklamakta zorlaniyorum,sen elite questleri soloda yapabiliyosan harbi karakterin asmis yada bugli,elite quest yapmiyorum diyosan,belli bi leveldan sonra questlerin cogunlugu elite. balance a gelince,level 30 a gel senle bi pvp yapalim,rogue un ozelligi fastkill yapmasidir,defence i yoktur ama deli gibi damage vurur,paladin de tanktir,defense i deli gibidir ama damage yoktur,tank-buffer bi bakima,ama su an ki systeme gore ben senle ayni leveldayken sana daha cok damage vurcagimi garanti ediyorum.25.8 dps silah,30 rogue a yaklasik 100 vuruyor+155 holy dmg+150 dmg cons. yani holy dmg misslemezse sana her vurusum 400+,30 rogue un HP si max 1200 olsun,kendi class imi kotuluyorum farkettiysen,paladin nerflenmeli yok ole bir damage paladin de,balance namina hicbirsey yok su an pvp de.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Abicim bi kişinin sölemesi yetmiyomu iillaha 30 kişimi uyaracaksınız adamı. Biriniz sölemiş adam sonrada bişey yapmamış asıl sizde ne bu hırs. Bi tane yalnış gördünüzmü üzerine yumuluyorsunuz adamın. ve bana göre oyunda lvl 18- 17 karakterlerin oyunun pvp yönüyle konuşması çok saçma. daoc 50 ye bu oyun 60 a kadar gidiyorur. daocda bile lvl 18 bg sinde adam bulamazsını ve pvp yapamazsınız ki o oyun sadece pvp üzerine kurulmuştur. Ayrıca ne kadarda yok desenizde oyunda çok büyük bir çeşitlilik var. bilmiyorum warrior olarak ne kadar oynadınız ama warriordan warriorora çok büyük fark var. örnek vermek gerekirse two handed warrior ile one handed warrior arasında dağlar kadar fark var. ki oyun daha beta ve defansif stance nin ayarlanması bitmemiş durumda. ayrıca rage de bence çok akıllıca bir yöntem. çünkü eminimki eğer ben combata full rage ile girersem herkezi kesebilirim. Wow bence çağın mmorpg si olma yolunda gidiyor ve ne kadarda bu yok şu yok dersek diyelim oyun daha BETA. Oyun çıktıktan sonra böyle hataların kalkacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 beta dediğin oyun onumuzdeki hafta çıkıyor ve büyük değişiklikler bekleme patchde[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Virus, 17 Kasım 2004 16:43 tarihinde demiş ki: beta dediğin oyun onumuzdeki hafta çıkıyor ve büyük değişiklikler bekleme patchde allahim paticikdeki insanlara bunuda gosterdin ya artik ben baska bi sey beklemiyom senden sagol...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Tamam görürüz o zaman önümüzdeki hafta. Ve oyun beta hala çıkana kadarda beta kalacak 1 günde olsa. Oyun çıktıktan sonraistediğini konuşursun ama çıkmamış oyunun kesin ve yersiz eleştirilerini kabul edemem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Burası wow fun club değil ne görüyorsak onu yazıyoruz gördüğüm eksileride at gözlüğü varmışcasına yazmamazlık yapamam.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yaz sana yazmamı diyoz sadece ben kabul etmem ve karşı çıkarım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kabul edemiyorsan su an tartistigimiz beta ile ilgili post atmana gerek yok,herkes burda fikrini soyluyor,forumlarda herkes bi aggro herkes bi wow fani,herkes biri blizzard,wow hakkinda bi sey soylesede ustune atlasak diye bekliyor sanki,forumlarin amaci bi konu hakkinda tartismak diye biliyorum ben biri fikrini soyledimi YOK YANLIS,SANANE,BANANE gibi yorumlar yapilmaz,sadece bence xxx yanlis dersin ama olay ordaki 'BENCE' de biter.kimsenin fikrini degistiremezsin,sadece ona baska bi yonden gosterirsin,baktin fikir sana gelmiyo thread e bi sey yazmazsin olur biter. @spawn:laf sana gelmis gibi oldu ama genele yazdim yane =)[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... [Bu mesaj Dreamfury tarafından 17 Kasım 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dreamfury tarafından 17 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: spawn77, 17 Kasım 2004 16:57 tarihinde demiş ki: Yaz sana yazmamı diyoz sadece ben kabul etmem ve karşı çıkarım diyorum. çık sana çıkma mı diyoruz? :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Wow EU da çıkana kadar bu oyun beta gibi gider. Daha fazlasını beklemeyin bence. Bekleyen hata eder.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaşım okumuyorsun galiba ben SANANE BANANE mi dedim. adamın fikri bana göre yalnış ve yalnış olan kısımları açıkladım, kendi fikrimi söyledim. Bi önceki postumdada söledim ben adama yazmamı diyorum yazsın bende bana göre yalnış olan taraflarını açıklıyayım. Doğruya varma yolu budur zaten. hiçkimsenin fikri tamamiyle doğru olamaz benimkininde bi tarafı yalnış olabilir burda tartışırız düzeltiriz. Aslında tartışma bir tarafın fikrini açıklaması karşı tarafında eleştirmesidir. Tabi eleştiride kötü niyetli iyi niyetli olarak değişebilir, benim o adama karşı kötü bir niyetim yok tanımam etmem :) sadece bana göre bu konu üzerindeki fikirleri yalnış ve bende açıklıyorum bunda kızcak gücencek bişey göremiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 görürsünüz bu oyuna bir expansion gelecek northredn blodd elfler vs gelecek işte o zaman oyun adama dönecek ahanda buraya yazıyorum... blizzardın Warcraft 3 Teki Undead imbalığı saçmalığından sonra blizzardın balance politikasına pek güvenmiyorum ben ama neyse.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar