Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesela aluminyum panjur taktırıcaksın, ne kadar olucak ortalama bilmek istiyorsun di mi? Hayır bilemezsin. Yazmıyoruz fiyatları, ki ses tonuna göre ayrı skelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben direk bunu anlıyorum fiyat yazmayan hizmet satış sitesinden "isteyebildiğimiz kadar yüksek isteyeceğiz, piyasa ile karşılaştırmanı sanki dükkanımızdaymişsin telefonun da yokmuş gibi engellemeye çalışıcağız, çünkü o kadar pis kazık atıcaz üf yani, ayrıca sana verdiğimiz fiyat 2 güne de değişir, bilemezsin" anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aynen, güven telkin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi şöle yap istediğin firmanın adresinin civarında olabilir misal büyük bir kurum varsa özel okul gibi felan ordan arıyomuş fiyat alıomuş gibi yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bir de websitesine "aluminyum panjur fiyat ücret listesi 2012 2011 2013 ucuz satın al telefon edin masraf hesap kelepir" basmak ve google'ın hala bunları yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 koçtaşa falan bak ? orda fiyat yazmaması normal m² üzerinden değil satış çünkü boyutları kesip ayarlanıyor falan telefon edip pencere ölcülerini verirsen yaklaşık bi fiyat alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bide öle şirketler genelde bulunsun diye web sitesi açtığı için pek güncellemiyorlar fiyatları. Ben çok öle yapı malzemesi fiyatı aha diyip arayıp pardon sitemiz güncellenmemiş yanıtı aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bir de bi akrabaya uzuuun uzun tarihçe yazdırıyorlar şöledir böledir şöle geliştirildi, hatta şöle bi hikaye anlatayım bir gün bayanın biri falan diye hikayeler destanlar fiyat listesi yok. ya m2 fiyatı istemiyorum, bana desinki tek pencereye boyuta göre şu şu aralıklarda, tek pencere yapımında şu boyutlarda şu kadar tutar, 6 tanesi şu kadar 10 tane pencere de bu kadar buradan düşünün işte lan diye bikaç örnek verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 reampage said: Ben çok öle yapı malzemesi fiyatı aha diyip arayıp pardon sitemiz güncellenmemiş yanıtı aldım.. bana bunu avea yaptı, sitenizde 50 lira niye 60 diyorsunuz dedim, tek tek menüleri sordu, 4. basışında buldu gördüğü an "yanlış yazmışlar, düzeltilir" dedi. mağazada olsa bu etikette kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 mağzada olsa alırsın etiket fiyatından işte aslında internet sitesindede alabilmen lazım ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Peki ya senin soylediginden daha coksa iscilik o zaman ne olacak ? Gelip buraya usta bizi kazikladi :( mi diyeceksin? Boyle islere internetten fiyat verilmez. Adam ne bilsin ne kadar ugrasacagini, senin evine hangi malzemenin ne kadar gidecegini ki. Her isinizi internetten gormekten vazgecin. Gidin sanayiye falan catir catir peygamber pazarligi yapin. Isi anlatin adama, birer cay falan icin. Bu arada evet, o siteler adres belli olsun diye yaptiriliyor teyze ogluna. Alinma dostum Chemical, bunu sana saldirmak icin yazmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 lan daha devlet siteleri "hello world - coming soon" yazıyor, camcı çerçeveciden ne bekliyosunuz adam türkçeyi zor öğrenmiş. fiyat yazmıyosa da alma. fiyat yazan bulamıyosan da kaldır kötünü dükkan dükkan gez nedir yani bu kadar rage yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ya fiyatsız site yaparsın hiç bişey demiyorum, ama GOOGLE VARMIŞ diye keyword doldurup, en üste var olmayan fiyat listeleri ile çıkmaya çalışmak tamamen başkasının adam gibi hazırladığı websiteleri gömmeye çalışmak ya. Teki uğraşmış fiyat listeleri hazırlamış internete koymuş, teki koymamış koymuş gibi yapmış bir şekilde öne çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 google'a var olmayan içerikle gözükmek, ne yaparsan yap deli edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 first world problem diyip geldiğim gibi gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 panjur kartonpiyer falan m tul olmasi lazim. bi de 1000 tane marka var tabi. hangi birinin fiyatini yazsinlar. ama genel olarak bu tur hirdavat isin fiyati her ulkede yaziliyo mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bu nasıl isyan la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi o kadar krakteristik ki adamın postları. previewe basıyorum, diyorum chemical bu. usta topicinde de direk belliydi. adam fulltime ev içi tadilat konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yengec burcu falan heralde sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yengecim ama burçlara inanmam bi dahaki toplum sorunu konum burçlar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Esh said: yengec burcu falan heralde sdfa Ahahahah nokta atisi olmus. Ben de yengecim bu arada sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adam bilmiş :D bu arada yengeçler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 24 yasinda da evlenecek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Daha da beteri var. İlla dükkanına çağıranlar mesela. İşi gücü bırakıp sadece fiyat almak için taa fizandaki dükkanlarına gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar