Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Ali Birand vefat etmiş

hozceri

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

adamı sevmeyen kimse adamın cenazesini mi bastı buradan? yada evinize gelip mi dedi biz sevmiyoruz diye? sen gidip bi platformda bunun konusunu açarsan ona göre tepki almayı da pozitif veya negatif göze alacaksın.

sen ve senin zihniyetin bu ülkeye bir daha iktidar olamayacaksınız zaten bu kafayla da, tayyip iktidarı da aynı sizde aynısınız yav yazık vallahi yazık,daha da yazmam arkadaş bu konuya irc de az stres atayım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

sipeyskeyk said:

Hıyarlığın lüzumu yok, yarın bir gün sizin cesedinize tükürüğü mezarınıza basarlar üzülürsünüz. Sevmiyorsanız sevmeyin de ooooh öldü geberdi mezarına basalım gibi mal yorumlarla gelirseniz seviyenizi belli ederesiniz, sizin için söylüyorum yapmayın da adam sansınlar.

Ana bacıda yapsana tam sırası.

offf şu de/da lar mahfediyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

hamsilipilav said:

adamı sevmeyen kimse adamın cenazesini mi bastı buradan? yada evinize gelip mi dedi biz sevmiyoruz diye? sen gidip bi platformda bunun konusunu açarsan ona göre tepki almayı da pozitif veya negatif göze alacaksın.

sen ve senin zihniyetin bu ülkeye bir daha iktidar olamayacaksınız zaten bu kafayla da, tayyip iktidarı da aynı sizde aynısınız yav yazık vallahi yazık,daha da yazmam arkadaş bu konuya irc de az stres atayım ben

sen ne dion olm gerzekmsn
Sosyal ağlarda paylaş

abi komik oluyorsunuz. zerre siyaset, gündem takip etmediğiniz, köşe yazısı okumadığınız çok belli. tv karşısında sevimli, sempatik mimikleri var diye hepiniz üzülmüşsünüz, bildiğiniz birand kanal d de haber sunan kişiden ibaret çünkü.

onurlu, karakterli, sağlam duruşlu adamın arkasından güzel konuşurlar. vaktinde en bi asker yancısı, cuntacısı, sonradan fanatik liberal, bir zamanlar en koyusundan solcusu, son zamanların pkk sempatizanı birinden bahsediyoruz. özetle gücün emrinde bir kalemdi kendisi. sizi bilmem ama benim kafamdaki harika, muhteşem gazeteci tanımıyla bağdaşmıyor bu.

insan ölmüştür yakınlarına, sevenlerine sabır dilenir ama kalkıpta usta kalemi, aşmış gazeteciyi, milli değeri kaybettik gibi laflar komik oluyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

hemen toplanmış leş yiyiciler

şurda da çok güzel kendi cevabını vermişsin zaten

SeaGle said:

Anasini satayim biz perincek apo fotosu koyunca perincek roportaj yapmis oluyo, topa tutuyosunuz milleti. Birand apo fotosu olunca vatan haini oluyo. Hayir madem kaputu aciyosun niye akuyu caliyosun?

aynen öyle yapıyorsun işte perinçek apocu oluyor ama birand gazeteci di mi? ateist hattını arayıp harbi allah yok lan galiba diyen mal gibi kendini ifşa etmiş adam

Birand hicbir zaman apo ile gorustukten sonra cikip ben en koyu ataturkcuyum tribine girip sazan avlamadi ama, onu da bilmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

hamsilipilav said:

hemen toplanmış leş yiyiciler

şurda da çok güzel kendi cevabını vermişsin zaten

SeaGle said:

Anasini satayim biz perincek apo fotosu koyunca perincek roportaj yapmis oluyo, topa tutuyosunuz milleti. Birand apo fotosu olunca vatan haini oluyo. Hayir madem kaputu aciyosun niye akuyu caliyosun?

aynen öyle yapıyorsun işte perinçek apocu oluyor ama birand gazeteci di mi? ateist hattını arayıp harbi allah yok lan galiba diyen mal gibi kendini ifşa etmiş adam

Birand hicbir zaman apo ile gorustukten sonra cikip ben en koyu ataturkcuyum tribine girip sazan avlamadi ama, onu da bilmek lazim.

http://1.bp.blogspot.com/-4uOqbUWr4t8/TtOGb2STeOI/AAAAAAAAM_s/EssuXb5IxvA/s1600/kaz+c%25CC%25A7evirme.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

abi komik oluyorsunuz. zerre siyaset, gündem takip etmediğiniz, köşe yazısı okumadığınız çok belli. tv karşısında sevimli, sempatik mimikleri var diye hepiniz üzülmüşsünüz, bildiğiniz birand kanal d de haber sunan kişiden ibaret çünkü.

onurlu, karakterli, sağlam duruşlu adamın arkasından güzel konuşurlar. vaktinde en bi asker yancısı, cuntacısı, sonradan fanatik liberal, bir zamanlar en koyusundan solcusu, son zamanların pkk sempatizanı birinden bahsediyoruz. özetle gücün emrinde bir kalemdi kendisi. sizi bilmem ama benim kafamdaki harika, muhteşem gazeteci tanımıyla bağdaşmıyor bu.

insan ölmüştür yakınlarına, sevenlerine sabır dilenir ama kalkıpta usta kalemi, aşmış gazeteciyi, milli değeri kaybettik gibi laflar komik oluyor sadece.

nokta.

her devrin adamıydı. en iyi falan demiş seagle ayrı komedi.

bir lol yazdım nerelere geldi aaha.

ha irctede yazmıştım zaten ilk ölümünü duyduğumda sevmezdim ama allah rahmet eylesin diye.

sevmek zorunda mıyız? ne bu drama
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

sipeyskeyk said:

Hıyarlığın lüzumu yok, yarın bir gün sizin cesedinize tükürüğü mezarınıza basarlar üzülürsünüz. Sevmiyorsanız sevmeyin de ooooh öldü geberdi mezarına basalım gibi mal yorumlarla gelirseniz seviyenizi belli ederesiniz, sizin için söylüyorum yapmayın da adam sansınlar.

Ana bacıda yapsana tam sırası.

yapılmışı var

irc konuşması

19:26:06doğu perincekede
19:26:09�ift s�z�m olacak
19:26:12öldüğünde :)
19:26:16bide fatih altaylı itine
19:26:16ÇOK COOLSUN KANKA
19:26:20olm o ölsün kahve yapıp dağıtıcam
19:26:29kardeşim onun yüzünden içeri girdi dayak yedi 2002 de
19:26:34Yapmayın kızlar adam
19:26:34Allah belasını versin tamammı
19:26:36kerhaneci diye
19:26:39ananızı şey etse
19:26:42adamın içinde var abi
19:26:44kerhaneci adam
19:26:47ne denir buna mi
19:26:48diceniz
19:26:51seninkini şey etse haklı derim
19:26:52ben desteklemiyorum
19:26:53olm bak dinle 1 dk
19:26:55o y�zdende
19:27:01adamın hakkı yani
19:27:03sevmiyorum saygı duymak zorundada değilim
19:27:15ben olsamm :(
19:27:17neyse

Sosyal ağlarda paylaş

ObuzHapsever said:

Bu "ohhh iyi oldu geberdi" diyenler kendi analarının babalarının yahut kardeşlerinin cenazesinde biri "İyi oldu öldü. Borcu da vardı bana zaten şerrefsizin" falan dese napar çok merak ediyorum.

Offf süper süper ana bacıda girmeye başladı. İyi iyi hadi biraz daha bastırın.
Sosyal ağlarda paylaş

adam pozitifti

ben severdim bu adamı.

zamanında okuldan çıkmışız, ilkokul zamanı işte. babam almış okuldan. benzincideyiz. yılbaşı öncesi. bununla karşılaştık. mehmet ali birand uzun bi adam, ben de ufacıkım işte. adam beni yakalayıp, havaya kaldırıp şöle bi sarıldı bana. sonra da "senin hiç yılbaşını kartla kutlayan oldu mu? ben sana yılbaşı tebrik kartı yazsam ister misin?" dedi.

isterim dedim tabi. isterim lan!

güzel bi adamdı. ne düşündüğü ayrı bir olay. ne yaptığı ayrı bir olay.

pozitif bir insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

ObuzHapsever said:

Bu "ohhh iyi oldu geberdi" diyenler kendi analarının babalarının yahut kardeşlerinin cenazesinde biri "İyi oldu öldü. Borcu da vardı bana zaten şerrefsizin" falan dese napar çok merak ediyorum.

Offf süper süper ana bacıda girmeye başladı. İyi iyi hadi biraz daha bastırın.
Mesajı nerenle anlıyosun be çocuğum?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu adamın ölümüne üzülene kadar, gidip vapurdan düşüp göz göre göre ölen adama üzülürüm. mardin'de dün şehit edilen polise üzülürüm. suriye'de özgür suriye katilleri tarafından katledilen 80 üniversite öğrencisi/çalışanına üzülürüm.

buna üzülmek için harcayacağım zamanı onlara üzülmeye harcarım, daha iyi. duayla falan onların cennete gitmelerini sağlıyorsak da aynısı geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir adamin tecrubeli oldugunu ve dogal bi sunumunun oldugunu, boyle dogal ve tecrubeli bi habercinin kolay yetismeyecegini soyluyoruz, adam deliriyor sdf.

Dolandiricilik davalarini destekledik sanki. Varsa birand kadar tecrubeli spiker 5 tane memlekette, soyleyin yahu bilelim. Bi kirca vardir onun kadar tecrube sahibi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...