seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kimisi sadece ekranlarda ee öö yapan, piçkurusu diyen adam olarak tanımış görmüş de olabilir. bu taraftan görüp üzülenler için "siz nasıl x'çisiniz" demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kes seraphiel sana değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hamsilipilav said: adamı sevmeyen kimse adamın cenazesini mi bastı buradan? yada evinize gelip mi dedi biz sevmiyoruz diye? sen gidip bi platformda bunun konusunu açarsan ona göre tepki almayı da pozitif veya negatif göze alacaksın. sen ve senin zihniyetin bu ülkeye bir daha iktidar olamayacaksınız zaten bu kafayla da, tayyip iktidarı da aynı sizde aynısınız yav yazık vallahi yazık,daha da yazmam arkadaş bu konuya irc de az stres atayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çözüme yönelik düşüncesini belirten bir insana düşüncesi aşırı olduğundan dolayı hakaret etmeyince "ATATÖRKÇÖ DÖGÖL MÖSÖÖNÖÖZZZZ SOLCOLAŞTINIZ MIIII" tarzı yorumlar yapmak da çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sequo said: sipeyskeyk said: Hıyarlığın lüzumu yok, yarın bir gün sizin cesedinize tükürüğü mezarınıza basarlar üzülürsünüz. Sevmiyorsanız sevmeyin de ooooh öldü geberdi mezarına basalım gibi mal yorumlarla gelirseniz seviyenizi belli ederesiniz, sizin için söylüyorum yapmayın da adam sansınlar. Ana bacıda yapsana tam sırası. offf şu de/da lar mahfediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cipetpet said: hamsilipilav said: adamı sevmeyen kimse adamın cenazesini mi bastı buradan? yada evinize gelip mi dedi biz sevmiyoruz diye? sen gidip bi platformda bunun konusunu açarsan ona göre tepki almayı da pozitif veya negatif göze alacaksın. sen ve senin zihniyetin bu ülkeye bir daha iktidar olamayacaksınız zaten bu kafayla da, tayyip iktidarı da aynı sizde aynısınız yav yazık vallahi yazık,daha da yazmam arkadaş bu konuya irc de az stres atayım ben sen ne dion olm gerzekmsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi komik oluyorsunuz. zerre siyaset, gündem takip etmediğiniz, köşe yazısı okumadığınız çok belli. tv karşısında sevimli, sempatik mimikleri var diye hepiniz üzülmüşsünüz, bildiğiniz birand kanal d de haber sunan kişiden ibaret çünkü. onurlu, karakterli, sağlam duruşlu adamın arkasından güzel konuşurlar. vaktinde en bi asker yancısı, cuntacısı, sonradan fanatik liberal, bir zamanlar en koyusundan solcusu, son zamanların pkk sempatizanı birinden bahsediyoruz. özetle gücün emrinde bir kalemdi kendisi. sizi bilmem ama benim kafamdaki harika, muhteşem gazeteci tanımıyla bağdaşmıyor bu. insan ölmüştür yakınlarına, sevenlerine sabır dilenir ama kalkıpta usta kalemi, aşmış gazeteciyi, milli değeri kaybettik gibi laflar komik oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hamsilipilav said: hemen toplanmış leş yiyiciler şurda da çok güzel kendi cevabını vermişsin zaten SeaGle said: Anasini satayim biz perincek apo fotosu koyunca perincek roportaj yapmis oluyo, topa tutuyosunuz milleti. Birand apo fotosu olunca vatan haini oluyo. Hayir madem kaputu aciyosun niye akuyu caliyosun? aynen öyle yapıyorsun işte perinçek apocu oluyor ama birand gazeteci di mi? ateist hattını arayıp harbi allah yok lan galiba diyen mal gibi kendini ifşa etmiş adam Birand hicbir zaman apo ile gorustukten sonra cikip ben en koyu ataturkcuyum tribine girip sazan avlamadi ama, onu da bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bu "ohhh iyi oldu geberdi" diyenler kendi analarının babalarının yahut kardeşlerinin cenazesinde biri "İyi oldu öldü. Borcu da vardı bana zaten şerrefsizin" falan dese napar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 baban yaşındayım benle arkadaşınmış gibi konuşma dedim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 GodBlessStoya said: ben yanlış başlığa koydum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 SeaGle said: hamsilipilav said: hemen toplanmış leş yiyiciler şurda da çok güzel kendi cevabını vermişsin zaten SeaGle said: Anasini satayim biz perincek apo fotosu koyunca perincek roportaj yapmis oluyo, topa tutuyosunuz milleti. Birand apo fotosu olunca vatan haini oluyo. Hayir madem kaputu aciyosun niye akuyu caliyosun? aynen öyle yapıyorsun işte perinçek apocu oluyor ama birand gazeteci di mi? ateist hattını arayıp harbi allah yok lan galiba diyen mal gibi kendini ifşa etmiş adam Birand hicbir zaman apo ile gorustukten sonra cikip ben en koyu ataturkcuyum tribine girip sazan avlamadi ama, onu da bilmek lazim. http://1.bp.blogspot.com/-4uOqbUWr4t8/TtOGb2STeOI/AAAAAAAAM_s/EssuXb5IxvA/s1600/kaz+c%25CC%25A7evirme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 imamizer said: abi komik oluyorsunuz. zerre siyaset, gündem takip etmediğiniz, köşe yazısı okumadığınız çok belli. tv karşısında sevimli, sempatik mimikleri var diye hepiniz üzülmüşsünüz, bildiğiniz birand kanal d de haber sunan kişiden ibaret çünkü. onurlu, karakterli, sağlam duruşlu adamın arkasından güzel konuşurlar. vaktinde en bi asker yancısı, cuntacısı, sonradan fanatik liberal, bir zamanlar en koyusundan solcusu, son zamanların pkk sempatizanı birinden bahsediyoruz. özetle gücün emrinde bir kalemdi kendisi. sizi bilmem ama benim kafamdaki harika, muhteşem gazeteci tanımıyla bağdaşmıyor bu. insan ölmüştür yakınlarına, sevenlerine sabır dilenir ama kalkıpta usta kalemi, aşmış gazeteciyi, milli değeri kaybettik gibi laflar komik oluyor sadece. nokta. her devrin adamıydı. en iyi falan demiş seagle ayrı komedi. bir lol yazdım nerelere geldi aaha. ha irctede yazmıştım zaten ilk ölümünü duyduğumda sevmezdim ama allah rahmet eylesin diye. sevmek zorunda mıyız? ne bu drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sequo said: sipeyskeyk said: Hıyarlığın lüzumu yok, yarın bir gün sizin cesedinize tükürüğü mezarınıza basarlar üzülürsünüz. Sevmiyorsanız sevmeyin de ooooh öldü geberdi mezarına basalım gibi mal yorumlarla gelirseniz seviyenizi belli ederesiniz, sizin için söylüyorum yapmayın da adam sansınlar. Ana bacıda yapsana tam sırası. yapılmışı var irc konuşması 19:26:06doğu perincekede 19:26:09�ift s�z�m olacak 19:26:12öldüğünde :) 19:26:16bide fatih altaylı itine 19:26:16ÇOK COOLSUN KANKA 19:26:20olm o ölsün kahve yapıp dağıtıcam 19:26:29kardeşim onun yüzünden içeri girdi dayak yedi 2002 de 19:26:34Yapmayın kızlar adam 19:26:34Allah belasını versin tamammı 19:26:36kerhaneci diye 19:26:39ananızı şey etse 19:26:42adamın içinde var abi 19:26:44kerhaneci adam 19:26:47ne denir buna mi 19:26:48diceniz 19:26:51seninkini şey etse haklı derim 19:26:52ben desteklemiyorum 19:26:53olm bak dinle 1 dk 19:26:55o y�zdende 19:27:01adamın hakkı yani 19:27:03sevmiyorum saygı duymak zorundada değilim 19:27:15ben olsamm :( 19:27:17neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ObuzHapsever said: Bu "ohhh iyi oldu geberdi" diyenler kendi analarının babalarının yahut kardeşlerinin cenazesinde biri "İyi oldu öldü. Borcu da vardı bana zaten şerrefsizin" falan dese napar çok merak ediyorum. Offf süper süper ana bacıda girmeye başladı. İyi iyi hadi biraz daha bastırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adam pozitifti ben severdim bu adamı. zamanında okuldan çıkmışız, ilkokul zamanı işte. babam almış okuldan. benzincideyiz. yılbaşı öncesi. bununla karşılaştık. mehmet ali birand uzun bi adam, ben de ufacıkım işte. adam beni yakalayıp, havaya kaldırıp şöle bi sarıldı bana. sonra da "senin hiç yılbaşını kartla kutlayan oldu mu? ben sana yılbaşı tebrik kartı yazsam ister misin?" dedi. isterim dedim tabi. isterim lan! güzel bi adamdı. ne düşündüğü ayrı bir olay. ne yaptığı ayrı bir olay. pozitif bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sequo said: ObuzHapsever said: Bu "ohhh iyi oldu geberdi" diyenler kendi analarının babalarının yahut kardeşlerinin cenazesinde biri "İyi oldu öldü. Borcu da vardı bana zaten şerrefsizin" falan dese napar çok merak ediyorum. Offf süper süper ana bacıda girmeye başladı. İyi iyi hadi biraz daha bastırın.Mesajı nerenle anlıyosun be çocuğum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cipetpet said: baban yaşındayım benle arkadaşınmış gibi konuşma dedim sana Djdjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ya bu adamın ölümüne üzülene kadar, gidip vapurdan düşüp göz göre göre ölen adama üzülürüm. mardin'de dün şehit edilen polise üzülürüm. suriye'de özgür suriye katilleri tarafından katledilen 80 üniversite öğrencisi/çalışanına üzülürüm. buna üzülmek için harcayacağım zamanı onlara üzülmeye harcarım, daha iyi. duayla falan onların cennete gitmelerini sağlıyorsak da aynısı geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Irc ta takilmak nedir lan hala ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hayir adamin tecrubeli oldugunu ve dogal bi sunumunun oldugunu, boyle dogal ve tecrubeli bi habercinin kolay yetismeyecegini soyluyoruz, adam deliriyor sdf. Dolandiricilik davalarini destekledik sanki. Varsa birand kadar tecrubeli spiker 5 tane memlekette, soyleyin yahu bilelim. Bi kirca vardir onun kadar tecrube sahibi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hükümeti pkk kurucularının ölümünü kınayan adamlara laf mı dinleteceksiniz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Fizban sen sus artık gücün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yani inşallah yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar