Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bütün mesajları tek tek okudum ve hiç kimsenin; Kedidir Kediii.. Demediğine hayretle tanık oldum.... Noldu patiler... deiştiniz mi?s[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Zavallı kedileri bu işe karıştırmak istemedik . :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 millet artık korkuyo kedidir kedi demeye.. dien 30 mesaj azar işitio çünkü [Bu mesaj DonCorleone tarafından 28 Ekim 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 lol abi bu konu pati insanlarının yaratıcılığını dışa vurdu direk nedir sadettin teksoy ya puaha[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım; * önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz * sonra elleri yumruk yapıyoruz * önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin) işte emrah böyle "kardeş belliyomuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Elimde Ringu'nun Divx'i var. Hepinize kopyalıyorum birer tane.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Boşver Sadako yu ben de Samara nın büyük boy posteri var her gün görüyorum içim açılıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Samara neymiş be? Skoda falan olsaymış bari.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: screamer, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki: ahandan işte gerçek olm screamer hayatımdan birkaç sene aktı gitti ellerimin arasından acaip oldum ekranın başında[signature][hline]Benim Şirin Ezik SitemEstel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet screamera ban pls ne bu kardeşim eheh ben bide 00.30 gibi gördüm o resmi ya evde tek ışık yanmıyo öldüm bittim ya[signature][hline]Rahan, 25 Ekim 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Bellemiştim derken hareketi hep beraber yapalım; * önce avuç içleri yukarı bakacak şekilde elleri uzatıyoruz * sonra elleri yumruk yapıyoruz * önkol (bilek dirsek arası) yere sürekli paralel olacak şekilde yumruk halindeki ellerimizi ileri geri hareket ettiriyoruz.(masayı çekermiş gibin) işte emrah böyle "kardeş belliyomuş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Everybody hates screamer oldu durum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bi kere görüp korkunca bi daha etki etmiyo :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Delanoresse, 28 Ekim 2004 23:09 tarihinde demiş ki: sen bi de benim yurt odasinin tuvaletini isigi acilirken gor, klozetten firlayacak sanirsin samara hehe sıçma kardeşim sende direk altına yap :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 burdaki silüet amca kim acep zombiler geliyor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt GalleryHür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: screamer, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki: ahandan işte gerçek backround yaptım=)süper duruyo=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yaw bi tanesi adamın dizi diğeri de dolabın tutacak yeri işte... (ilk sayfa dışında okumadım noldu bilmiyorum :))[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 gta forumlarindaki resimlerde beni benden aldı götürdü :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Laistragon, 28 Ekim 2004 00:56 tarihinde demiş ki: Sölieceklerim harfi harfina doğrudur. İster inanın,ister inanmayın. İsterseniz makaraya alın. Bu 6.His denen olay,benim çok kuvvetlidir eğer tanımı buysa. Bu fotoğrafı görünce yaşadıklarımı teker teker buraya yazıyorum şimdi; Fotoğrafı ilk gördüm.Önce bi anlam weremedim.Yazdıkları okumaya başlayınca tüylerim diken diken oldu bi anda.Gözlerim yaşlandı.İçimi bi huzursuzluk kapladı we sol taraf karanlık bi şekilde gözüktü. Bu cisim ya 3 harfli ya da doğaüstü bi warlık. Sadece paylaşmak istedim. Başımdan geçen bi olay daha anlatıcam: Ben anneannemi çok sewerdim.O da bni çok sewerdi.Anneannem 98 yaşında wefat ettiği zmn hiç ağlamadım.Çünkü o asla üzülmemi istemezdi.Ben onun bzm ewdeki warlığını 1 ay boyunca hissettim we bunu anneme anlattığım zmn bnmle alay etmişti.Ama kendiside soradan hak werdi bna.Bigün tw izlerken bi anda içimi bi huzursuzluk kapladı.Bi anda içim ürperdi we tüylerim diken diken oldu.İşte o anda TW bölümü kararmaya başladı.Dona kaldım.Haraket edemedim we bi dokunuş hissettim we HIIYYKKK die bi ses.Şaka deil.Ama çok ince we küçük bi ses.Duymak için çok hassas kulak olması lasım.Daha sonra herşey eski haline döndü we anneannemi artık hissetmemeye başladım.Sabah annemler kalktığı zmn anneannemin küpesini salonda buldular. Serdar'a dileyen sorar benim 6.His'imin nası oldunu.Ben kötü bişi olacaını hissederim we bunu sölerim. İsteyen alay etsin,isteyende hadi len desin. Paylaşmak istedim... heeyy bu olay bende de var.. hatta bana aziz misin olm falan diyenler de oldu...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 jedi mısın derdin var demişler..[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Othranx, 28 Ekim 2004 23:29 tarihinde demiş ki: said: screamer, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki: ahandan işte gerçek backround yaptım=)süper duruyo=) *Bu resme kopar*[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar LousianoSomebody else's lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yaws 13 yaşındayım ben bile tırsmadım ki ben bu forum u gece 00.00 sularında okuyorum :)[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bekle birazdan fotodakini söylüyorum herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 valla suratı olmayan birşey bu insan olmadığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ay ürktüm ayol[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bööö[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar