Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 2 yil once aldim, 3 ay falan kullandim sonra bir daha acmadim makineyi, dolayisiyla bunlar da kullanilmadilar bir daha. cok temiz dememe gerek yok, sadece klavyenin D tusu uzerinde cok ufak bir cizik var, fotograf cektim ama cikmadi. US international set. aciklamaya gerek yok, merak edenler zaten bu aletleri biliyodur diye tahmin ediyorum. youtube da dolu inceleme var zaten. fiyat olarak bisi dusunmedim, piyasada yoklar zira ama set olarak baya uyumlu olduklarindan ayri ayri satmayi pek dusunmuyorum. kutulari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 lan forum mouse klavye diye yanip tutusuyo, bi kisi ilgilenmemis asdf insan sevabina bi cevap yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mouse'un foto biraz flu ama hoş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ikisine 40 tl veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 fiyat koy fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne biliim la ikisine 150? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Microsoft olmasa almıştım şimdi çok tatlı duruyorlar ^^ İyi satışlar. Yanlış anlaşılmasın benim alıp veremediğim var microsoftla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Klavye'yi bilmiyorum ama mouse bayağı güzel, arkadaşım kullanıyor. Özellikle mouse'u avcuyla komple kavrayanlar için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Meov said: Microsoft olmasa almıştım şimdi çok tatlı duruyorlar ^^ İyi satışlar. Yanlış anlaşılmasın benim alıp veremediğim var microsoftla ^^ Bunlar cok iyi microsoftlar ama. Baya kaliyeli uretilen urunler. Mouse un tarzi farkli , klasik intelli stili degil claw grip tutuluyor ve cok rahat. Agirliklari olsun 3 takim farklo skatez olsun pek guzel aksesuvarlari da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 klavyeyi ayrı satarsan talip olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hmm satılmamış olursa bi 50 10 gün sonra düşünebilirim o zaman. şimdilik iyi satışlar. satacak olursan bi öm atıver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sidewinder x6 ya kaç verirsiniz patiler laskjdlaskj gaza geldim. wow oynarken "macro yapcam!" diye alıp ingilizce layout a alışamayınca toplam 30 dkk kullanılmış ve kenarda duran bir klavyem oldu satayım gitsin ben de (direk yancı olmaya başladım yahu) edit; işte resim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mallar satildi heralde, wleger bi aksilik cikarsa haftaici yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 klavyelere 10 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Klavyeyi benden al, sana yemek ısmarlayaym 10 liranin da lafi olmaz lütfen Aslinda klavye icin sequo gibi bagis mantigiyla birsey yapsam mi acep hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 G105'le takaslarsan alayım ben o klavyeyi senden. Türkçe Q bendeki, sırf solak numpad için istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 @dwor ne kadar istiyorsun x6ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar