Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selamlar. Bu seneki Uludağ Whitefest için bir firmanın düzenlediği slogan yarışmasına katıldım. Festival senin için nedir sorusuna verdiğim cevap ilk 11'e girmiş ve oylamaya bugün açılmış. Bundan dolayı en çok oy alan slogana uludağda çift kişilik tatil (oyş sevgilimle gidicem uleyn). Zaten Bursa'da olduğum için uludağa çıkmak benim için zor olmayacak. Ancak ve ancak ilk önce ilk 11den başarıyla çıkmam gerekiyor :) Şimdi burada bana illa oy verin diye bıdı bıdılanmıyorum. Şayet gerçekten sloganımın diğer sloganlara nazaran başarılı olduğunu düşünüyorsanız oylarınızı bekliyorum. https://www.facebook.com/Whitefest1/app_492365214149661 isim: mümin saitoğlu Böylece bir kampanyayın sonuna daha geldik, Saygılar, sevgiler.. PS: duvarınıza haber paylaşma izini isterken "geç" derseniz sıkıntı yaşamadan oy verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 gene mayhem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne gene mayhem ya cort diye birşey kazanıyorum sanki arkadaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi kazanırsın sen relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senin ki iyi ben olsam "Kar var dediler geldik" derdim ama verdim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mayhem said: Selamlar. Bu seneki Uludağ Whitefest için bir firmanın düzenlediği slogan yarışmasına katıldım. Festival senin için nedir sorusuna verdiğim cevap ilk 11'e girmiş ve oylamaya bugün açılmış. Bundan dolayı en çok oy alan slogana uludağda çift kişilik tatil (oyş sevgilimle gidicem uleyn). Zaten Bursa'da olduğum için uludağa çıkmak benim için zor olmayacak. Ancak ve ancak ilk önce ilk 11den başarıyla çıkmam gerekiyor :) Şimdi burada bana illa oy verin diye bıdı bıdılanmıyorum. Şayet gerçekten sloganımın diğer sloganlara nazaran başarılı olduğunu düşünüyorsanız oylarınızı bekliyorum. https://www.facebook.com/Whitefest1/app_492365214149661 isim: mümin saitoğlu Böylece bir kampanyayın sonuna daha geldik, Saygılar, sevgiler.. PS: duvarınıza haber paylaşma izini isterken "geç" derseniz sıkıntı yaşamadan oy verebilirsiniz. mayhem las vegas noldu anlat 2 çay söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o sadece aklıma takılan bir soruydu :) destek verenler için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çok antipatiksin lan. insan ota boka bir şey kazanır mı. verdim oyumu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 itibarını devam ettirmen ümidiyle bastım oyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Theridone said: çok antipatiksin lan. insan ota boka bir şey kazanır mı. neden antipatik ilan ettin abi beni :) aslında çok sevimliyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Kardeş 10 dedin 11. çıktın ama olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 said: yav bir işe yara abi bi kere yara http://forum.paticik.com/read.php?13,6693841 --tıklamam konuya bak len tey allam herif direkt tıklamam yazdı ya la asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mayhem said: neden antipatik ilan ettin abi beni :) aslında çok sevimliyimdir. hep kazanıyosun abi neden olacak. burada biz kazananları ve zenginleri sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mayhem seni önce bi patakliim, sonra severiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 oy verirsen olur :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Hem bursadasın hemde ULUDAĞA gitmek için BEDAVA KOvalıosun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çopahlı yukarıya çıkmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi daha dün bir arkadaş sevgilisinden bahsetti, böyle böyle sürekli çekilişlere giriyor fln diye, mayhem geldi aklıma. adam ertesi gün başlık açtı şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sürekli çekiliş ve yarışma kovalamak, pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cantug said: Hem bursadasın hemde ULUDAĞA gitmek için BEDAVA KOvalıosun ! işte ana nokta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hayatımda gördüğüm en ilginç insanlardan biri sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 calimero said: abi daha dün bir arkadaş sevgilisinden bahsetti, böyle böyle sürekli çekilişlere giriyor fln diye, mayhem geldi aklıma. adam ertesi gün başlık açtı şaka gibi... OHA Mayhemin sevgilisini buldun ozaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sanırım abi, Kızı kaçırıp Mayhem üzerinden voleyi vurmayı planlıyorum şu anda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 doyamadi bu adam ödüllere doyamdi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kedidir kedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar