Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whitefest ilk10'a girmişim beyler beğenirseniz beğenin pls


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

Bu seneki Uludağ Whitefest için bir firmanın düzenlediği slogan yarışmasına katıldım. Festival senin için nedir sorusuna verdiğim cevap ilk 11'e girmiş ve oylamaya bugün açılmış. Bundan dolayı en çok oy alan slogana uludağda çift kişilik tatil (oyş sevgilimle gidicem uleyn). Zaten Bursa'da olduğum için uludağa çıkmak benim için zor olmayacak. Ancak ve ancak ilk önce ilk 11den başarıyla çıkmam gerekiyor :)

Şimdi burada bana illa oy verin diye bıdı bıdılanmıyorum. Şayet gerçekten sloganımın diğer sloganlara nazaran başarılı olduğunu düşünüyorsanız oylarınızı bekliyorum.

https://www.facebook.com/Whitefest1/app_492365214149661

isim: mümin saitoğlu

Böylece bir kampanyayın sonuna daha geldik,

Saygılar, sevgiler..

PS: duvarınıza haber paylaşma izini isterken "geç" derseniz sıkıntı yaşamadan oy verebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:


Selamlar. Bu seneki Uludağ Whitefest için bir firmanın düzenlediği slogan yarışmasına katıldım. Festival senin için nedir sorusuna verdiğim cevap ilk 11'e girmiş ve oylamaya bugün açılmış. Bundan dolayı en çok oy alan slogana uludağda çift kişilik tatil (oyş sevgilimle gidicem uleyn). Zaten Bursa'da olduğum için uludağa çıkmak benim için zor olmayacak. Ancak ve ancak ilk önce ilk 11den başarıyla çıkmam gerekiyor :) Şimdi burada bana illa oy verin diye bıdı bıdılanmıyorum. Şayet gerçekten sloganımın diğer sloganlara nazaran başarılı olduğunu düşünüyorsanız oylarınızı bekliyorum. https://www.facebook.com/Whitefest1/app_492365214149661 isim: mümin saitoğlu Böylece bir kampanyayın sonuna daha geldik, Saygılar, sevgiler.. PS: duvarınıza haber paylaşma izini isterken "geç" derseniz sıkıntı yaşamadan oy verebilirsiniz.



mayhem las vegas noldu anlat 2 çay söyledim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...