Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 her zaman değil de bazen (özellikle uykusuz kaldığım zamanlar sanırım) yürürken sol kulağımdan ses geliyor, kemiğin kemiğe vurma sesi gibi çt çt çt. orta kulağımda bişeyler mi oluyor acaba? yeni başlamış bişey değil eskiden de olurdu, ama dün özellikle çok yorgun ve uykusuzdum, biraz da üşütmüştüm hatta, sınavdan çıktım durağa yürüyorum çt çt çt beynimin ırzına geçti çok sinir bozucuydu. bi tek bende oluyor olamaz lan herkeste oluyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cinler üfürüyor sol kulağına. geçmiş olsun. bişiler olur yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bende de oluyordu, ama senin kanallarda sıkıntı var galiba bende stereo oluyordu çıt çıt çıt beynimde ödem mi oldu, baloj mu çıktı, beyin kanaması geçiririmiyim diye kafayı yemiştim sonr bir şey yapmadım geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nadiren oluyor bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 biri sana feci saydırıyor sadlşkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Oluyo bende de, hastalik zamani ya da hastaliga yakin donemde cok fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çene kemiği kulağın arkasına kadar uzanıyor, ordaki eklemlerden ses geliyor olabilir. hani esneyince hissedersin ya o bölgedeyi çtçtç gibi bi ses, o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şeytan sürttürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 biri sana faplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ölcensen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 töbedelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kozalak said: çene kemiği kulağın arkasına kadar uzanıyor, ordaki eklemlerden ses geliyor olabilir. hani esneyince hissedersin ya o bölgedeyi çtçtç gibi bi ses, o olabilir. abi bilmiyorum baya kulaktan geliyor gibi, hafiften ağrı bile yapıyor hatta ama belki ağrı psikolojiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 böcek falan kaçmış olabilir hacıt. şaka değil cidden teyzemin başına böyle bişe gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Psikolojik delilerde olan bir durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 format atmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ses kartı yanmış, değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kozalak said: böcek falan kaçmış olabilir hacıt. şaka değil cidden teyzemin başına böyle bişe gelmişti. yok yıllardır var bende bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 fede said: format atmayı denedin mi? kapatıp açtım ama işe yaramadı, bi de format deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 git doktora bi temizlettir. böyle olmuştur belki seninkide. pis, böcekli video http://www.youtube.com/watch?v=r1cRFYwio_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 öff o ne be boş bulundum açtım spoya falan al bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 en sonunda süpriz var. hiç izlemiceksenizde sonunda çıkanı görün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Sınavda senden kopya ısteyıp de vermedigin birisi varsa o sovuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 imperial march çalmıyorsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 işaret paröağı ile hızlıca sallayıp avcunla pomp pomp yap arada, geçer. basınç şeyolmuştur. http://1.bp.blogspot.com/-37xA4DUxEXQ/Tq3Fh70zQOI/AAAAAAAAAX8/fjH1S8_yJJk/s1600/boo+smoke.gif öf şu gifi bulana kadar 5dk harcadım resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar