Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaralı Düşman çok tehlikelidir (bkz Felluce)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amerika 'nın oraya sırf petrol için girdiğini sanmıyorum.2SENEDIR MILYARLARCA DOALR VE CAN MAL VS. HARCIYORLAR /caps açıkkalmış sorry) bence daa bir çok projeleri war(buyuk orta dogu projesi gibi)
Mesaj tarihi:
kardesim
senin yillanmis derdininin uzerine botla basip sondurduler

senin ne kotulugun var
savas her zaman vardi

her zaman insanlar oldu
yunanlilar denize dokuldu

isine gelip gelmemesi var

orda insanlarin olmesi
dolayli yoldan isine geliyor seninde

dua et senin yakinlarina birsey olmasin

hadi ya git orta asyanda bizanslilari yurdundan etme
yada git "ankara ve cevresindeki toprak parcasi" nda yasa

soyle sinek kadar degeriniz olmadigi konulari tartisarak degerli vakitlerinizi harcamayin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
ben anlamiyorumki

amerika yunanistana girip katliam yapsa
liseli gencler buraya geberdi orospunun evlatlari hristyan godoslari diye naralar atar

e irak 50 misli daha buyuk tehdit idi tr icin
bi kere ideolojik olarak kirildi
gerisi dert degil[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
bu dünyada yaşadıım için bu dünyada olup bitenner benide ilegliendiro
yunanalrı kessse sinrlendirri beni amerika,yine küferdim bush'a
ıraklaıları kesse yine sinirlenrim,küferdiom buşa
türkiyenin düşamnı fln umrumda deil,türk olduum müslümaan doluum için deil insan olduum için raatsız edio bunnar beni.

lan onu bunu bırak bi ekmek ne kadr lan muabbetine girmesin lütfen iş[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 18 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
kardesim
senin yillanmis derdininin uzerine botla basip sondurduler

senin ne kotulugun var
savas her zaman vardi

her zaman insanlar oldu
yunanlilar denize dokuldu

isine gelip gelmemesi var

orda insanlarin olmesi

soyle sinek kadar degeriniz olmadigi konulari tartisarak degerli vakitlerinizi harcamayin

öle diosunda sen tartişmak ve vaktını ahrcamak istemiosan msj atmaya bılırsın biz burda tartışıyoruz ve belkıde biraz kendımızı ragatlatıyoruz buna senın katılıp katılmama şahsen kısmeyi ilgilendirmez .Herkes sen ben dahil herks buraya gelip istediği fikrini (kurallar)dahilinde belirte bilir buakdar basit.
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 18 Kasım 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
ben anlamiyorumki

amerika yunanistana girip katliam yapsa
liseli gencler buraya geberdi orospunun evlatlari hristyan godoslari diye naralar atar

e irak 50 misli daha buyuk tehdit idi tr icin
bi kere ideolojik olarak kirildi
gerisi dert degil

infeqted bir kaç kişi dışında emin ol kimse böyle düşünmez Herkes eminim şunu söyle Yunanistan gitti sıranın bize geldiğini düşünürler ve kesinlikle liseli gençler Kafirler ne güzel ölüyor demez liseli gençlerle kastın ne? Sen bir kaç faşist bunları düşünüyor die herkesinde böyle düşündüğünümü sanıyorsun Türkiye'deki bütün liseleri dolaş ve sor bakalım ne dicekler o ilkokuldaydı.İlkokulda Faşizm öretiliyor Lise'de Kemalizm[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Mesaj tarihi:
ama paksitanlıları kaç yıl dövemediler oda ayrı bi dipnot[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 Kasım 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lise'de öğretilen Kemalizm'i yerim ben.
Müdür yardımcısı bana Atatürk'e nasıl "O" dersin diye 2 saat laf etmişti.

Kabullenmek zor gelebilir ama Atatürk'te bir insandı.
Normal sıradan bir homosapiendi o da.
Bugün gelse görse nasıl tanrılaştırıldığını, peh.

"ATATÜRK'E NASIL O DERSIN SEN!"
"Ne diyecektim ya?Hz.Atatürk mü ?"[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
Popularizm den başka bişi değil bu yapılan bana göre.

Irak savası başlamadan önce savasın gerekli olduğunu bizim için ırak halkı için faydalı olucağını söyleyen "Medya" şimdi şavası lanetliyor.

Ayrıca yerde yatan bir yaralının kurşunlanması mı şavastaki en acımasız en vahşet dolu sahneler yapmayın allah aşkına aklımıza gelmeyen neler oluyor oralarda.

Yaptığım tek şey ordaki insanlara acımak ve savasın bitmesini dilemek başka birşey yapmakta bana düşmez
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 18 Kasım 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
ama paksitanlıları kaç yıl dövemediler oda ayrı bi dipnot

Adamlar topa tutuyolar herifleri, korkuyolar tabi.
Bak git organize et adamları.
"ALIN SOPA, SİZE SINIRSIZ YEMEK VAADEDIYORUM" de, nufusun yarısı diğer yarısını ezerek gider pakistana.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
paksitandada atom bombası var bnu sdölemyi unuttuk
sadece topa tutmalarının nedeni bu olabülüürmü?[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
PakBu devirde atom bombası atmak kolay deil ole artık.Duyduguma gorebi rçok ulkenın atom bombasının rampa kapakları dıerlerıne baglıymış bri ateşlendiği anda cevap oalrakda dier ateşleen yere ateşleniyomuş.Aynı termınator de ki gibin yone...
Mesaj tarihi:
çok atom yoktur, az bomba vardır...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 18 Kasım 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amerikan başkanının kukla olmadığını bunun bir komplo teorisi olduğunu söleyen arkadaşa gülüyorum.
George Tenet'ti bütün herşeye karar veren.. yani bizdeki şenkal atasagun veya devletin derin insanları.. bu ülkeyi başbakan hükümet yönetmiyo derin olan bilmediğimiz yaklaşık 10 kişilik bi kadro vardır sanıyorum..[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 18 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
orda insanlarin olmesi

soyle sinek kadar degeriniz olmadigi konulari tartisarak degerli vakitlerinizi harcamayin
bu tip düşünce baya bir yaygın insanlar arasında. nedenini bir türlü çözemiyorum. sinek kadar değerin yok, kendi yakınlarına bişi olmasın diğerlerinin ebesinin mna kadar yolu var vs.. vs.. sanırım bu düşüncenin tek sebebi korku..

bu savaş denen illetten tüm insanlık beraber kurtulsak diye bir düşünce geçmiyor mu aklından hiç anlamıyorum. :-?

tarihe bir bak, ortçağda insanlar kilisenin sonsuza kadar tepelerinde olacağını sanıyorlardı, zenciler sürekli köle olacaklarını, bazı işçiler onlara düşenin günde 16 saat çalışmak olduğunu sanıyordu. büyük ihtimalle "kölelik insanlık dışıdır" diyen kölelere hayalperest gözüyle bakılıyordu.

ilginç dimi?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 18 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Ha atom bombası ha hıdrojen bombası hepsi katlıam...
atom bombasının temel mantığı fisyon dur çekirdeği parçalar, önce normal bomba gibi patlar, sonra o normal patlayan bombanın enerjisiyle atom bombası patlar.

hidrojen bombası, füzyondur, güneşteki patlamalara benzer, 2 hidrojen çekirdeği birleşir. bunun patlaması için gereken enerjiyi atom bombasından alır. (yani sadece tetikleyeni atom bombası !)
[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 18 Kasım 2004 09:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 18 Kasım 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
amerikan başkanının kukla olmadığını bunun bir komplo teorisi olduğunu söleyen arkadaşa gülüyorum.
George Tenet'ti bütün herşeye karar veren.. yani bizdeki şenkal atasagun veya devletin derin insanları.. bu ülkeyi başbakan hükümet yönetmiyo derin olan bilmediğimiz yaklaşık 10 kişilik bi kadro vardır sanıyorum..

yav bu devleti yönetenler kimse hayret yav herkes kaç kişi olduklarını hatta kim olduklarını bile biliyor ama kimse bişi demiyor demekki memnunuz hayatımızdan.

George Tenet dediğiniz adam CIA başkanı
Sengal Atasagun Mit müştesarı
ülkeleri bunlarmı yönetiyor ?

işte populist hareket dediğim bu birileri ortaya bişi atıyor diğerleride onun peşinden gidiyor.
İngilteriyi kim yönetiyor MI5 mi
İsrail ide MOSSAD yönetiyordur.

Amma çok biliyorsunuz yav En iyi istihbaratçıdan daha çok istihbaratçısınız
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 18 Kasım 2004 09:00 tarihinde demiş ki:
said:
Xanthe, 18 Kasım 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Ha atom bombası ha hıdrojen bombası hepsi katlıam...
atom bombasının temel mantığı fisyon dur çekirdeği parçalar, önce normal bomba gibi patlar, sonra o normal patlayan bombanın enerjisiyle atom bombası patlar.

hidrojen bombası, füzyondur, güneşteki patlamalara benzer, 2 hidrojen çekirdeği birleşir. bunun patlaması için gereken enerjiyi atom bombasından alır. (yani sadece tetikleyeni atom bombası !)

Adam bana gelmiş ikisi arasındakı farkı anlatyıo.Olm yazıların tamamını okusana orda adamla biz hepsinin aynı kapıya çıktığını ıfade etmeye çalışıyorus .Sonuçta bu tur slahlar katlıam yaratıyor onu sluyorus...

[Bu mesaj Xanthe tarafından 18 Kasım 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...