Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaralı Düşman çok tehlikelidir (bkz Felluce)

screamer

Öne çıkan mesajlar

said:
LasT_SuRviVoR, 17 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
said:
Palaa, 17 Kasım 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
o asker feluucaydan çekilmiş galiba?

yok felluce da kendıne ev alsaydı :hrr: ,s. gitsin bütün Amerikan askerleri

Halen Felluce de muhtemelen frag yapıyordur[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş kuralları cenevre şeyleri falan geçerli sanıyorsunuz tabi siz.
Savaşta kural olsaydı amerika savaşın başında idam edilirdi.
Savaş kuralları dünya savaşları ile birlikte bir daha koyulamayacak şekilde kaldırıldı desek doğru olacak.

Savaş kuralları siz evinizde oturup savaşı televizyondan izlerken "Vah vah." derken bir nebze rahatlamanız için konuldu.

"Niye vursunlar ki silahsız masum insanları." demeniz için koyuldu.
O kurallar yerine getirilsin diye değil.[signature][hline]I'm lunatic.
Sosyal ağlarda paylaş

buzdağının görünen yüzüdr bu
o askerin içinde bulunduğu ruh hali tabi herşeye enden olanm ama nwe olursa olsun bir ceza almalı.,

ayrıca ırak ı bvilrim "ıraq" nedir onu açıklayabilrmi biri.[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 17 Kasım 2004 23:36 tarihinde demiş ki:

eahh siz hala bu olayları BUSH mu planlıyor sanıyorsunuz :D lol be
yanındaki insanlar planıyor bunları 50 60 kişilik gruplar düşünüyor yapıyor bush sadece kapak

aha:D komplo teorisinin bu kadarı olmaz..

said:
DoGMeaT, 17 Kasım 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
ayrıca ırak ı bvilrim "ıraq" nedir onu açıklayabilrmi biri.

lol

[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 17 Kasım 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler o psikolojiyle katil olmak zorundasın .Kesinlikle amerika taraftarı deilim hatta nefret bile ediyorum diyebılırım ama savaştakı pskolaoji ap ayrıymış sonuçta ölum kalım mucadeesı werıosun ordakılerınhepsi onlara potansıyel duşman çunku hepsi o şehri boşaltması gerekşyodu ve hepsi terroristlerin destekçisi gözüyle bakılıyo .Bizim goremediimiz bilmediimiz neler war neler :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 17 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Beyler o psikolojiyle katil olmak zorundasın .Kesinlikle amerika taraftarı deilim hatta nefret bile ediyorum diyebılırım ama savaştakı pskolaoji ap ayrıymış sonuçta ölum kalım mucadeesı werıosun ordakılerınhepsi onlara potansıyel duşman çunku hepsi o şehri boşaltması gerekşyodu ve hepsi terroristlerin destekçisi gözüyle bakılıyo .Bizim goremediimiz bilmediimiz neler war neler :(

açık konuşmak gerekirse bizim burda olsa kucak açıcak bir iki kişi dışında herkes savaşır. sonuçta sokak savaşında özellikle ırak gibi bir yerde herkes savaşçı olabilir.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

abd askerleri teker teker dark side'a geçiyolar ne yazikki...

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leadsto hate. Hate leads to suffering.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 17 Kasım 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Yapılan açıklamayı yemeye hazır bulunan insanlar bulunduğu için... Ben yine de bu hareketten amerikanın sorumlu tutulmasına karşıyım... Amerikan yanlısı olduğumu sanmayın alakası bile yok ama bir askerin yaptığı bir şey tüm amerikaya yüklenmemeli diye düşünüyorum bazen...

Karpuz böyle demişinde O askerden A.B.D sorumludur.Sonuçta bi kere olmuş bi olay değil baktığımızde mahkumlara tecavüzler fln tek bir asker yapmıyorki bu olayı sonuçta hepsi birbirinden beter adamlar keşke bir asker yapsada bizde A.B.D cezasını verir desek ama hepsi aynı.Bir gün bakıoz adamı ihraç etmişler öbürgün o adamın aynısı geliyor aynı şeyleri yapiyor:([signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 17 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki:
screamer diyelim abd askeri vurmadı adamı ya ıraklı kalkıp yerden bi silah bulup abd'li askeri öldürse noolcak,bence abd askeri haklı savaşta adam zaten onu düşünemez artık duygu fln kalmıyor adamlarda..

Sonuç olarak önce adama 5 kurşun sıkıp beynini dağıtmazsın o zaman her polis suçlu yakaalayınca suçlunun kafasına sıksın adamı etkisiz hale getirebilir A.B.D. askeri ki zten adamın olduğu yer bilmem kaç kez bombalanmış sağ çıkması mucize[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away

[Bu mesaj screamer tarafından 17 Kasım 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tek vurulan silahsız insan o muydu ulan savaşta ?
Tek silahsız insan vuran asker o muydu savaşta ?
Hayır.
Hiçbir zaman da olmayacak.
Görüntülendiği için geri çağırıldı.
Görüntülenmeseydi bu işi yapan milyonlarca insandan biri olacaktı.
Gayet normal birşey yaptığı.[signature][hline]I'm lunatic.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işi yapmak tamamıyle iyi inan kötü insan (acemi erler için) olayı. Eğer kaşarlanmış asker ise her halükarda vurur adamı belli bi yerden sonra insan değil hayvan oluyoruz.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 17 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki:

arkadaşım böyle demişindi NTV de dinledim adamlar sağlık merkezi dahi bırakmamışlar 1200 kişinin öldürülmesinden söz ediyoruz.Savaş psikolojisi demişin yaralıyı öldürmek ne demek ya adam yardım edin diyor geliyo biri bu yaralı numarası yapiyor vuralım diyor daha ne diyim.1200 kişi terörist olamaz bunların içinde en fazla 200 terörist vardır gerisi Sadece A.B.D nin ülkelerini terketmelerini isteyen halk.Iraklı bir gazete yazarı cesetleri köpeklerin yediğini açıkladı daha ötesi varmı?[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yapılan açıklamayı yemeye hazır bulunan insanlar bulunduğu için... Ben yine de bu hareketten amerikanın sorumlu tutulmasına karşıyım... Amerikan yanlısı olduğumu sanmayın alakası bile yok ama bir askerin yaptığı bir şey tüm amerikaya yüklenmemeli diye düşünüyorum bazen...

kardeş geç biri ikiyi de,ucaktan vurayım mı diye sorup da ,bi b.k bilmeden vur gitsin diyene ne diyeceksin...[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

genova sözleşmesine göer yaralılara zarar vermek ytasaktır,yaralarılar her şarttaa en kısa sürede tedvi altın alınmalıdr[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

Savaşta son çareye akdar direnilir diye düşünüorum .Sonuçta allaha şukur hiç birimiz girmedik o cehenneme inşallah yurudmuzda boleşeylerden uzak olur.AMa hastaneyı bombalamak tabıkı yanlış(soykırım olarak bıle deerlendırılebılır)Amerikalılar bence şöle düşünüyo ;
Ben şimdi kadikyde yaıorum ve adamalr jkadıkoyu ıkuşatmışlar bbam sılahlanıyo dırenişe geçio bense ona yardım etmesem bıle ne olursa olsun babam olduu için arkasındayım bırak babayı anneyi herhangi bi
r yurrttaş olsa aynıo yardımı yıne yapar buda amerıka için bir eksi ve zorluk.ADamlar zaten kara savaşında iyi deiller bide böle şeylerle uraşmak istemediklerinde şehri tuzla buz ediıolar.
Siz bi 2. dunya savaşını duşunun bakın insaf ,kural vs warmı.
Savaşta tarihede baktıhımızda savaş bitene kadar kural olmaz .Amerika nasıl Japonyaya 2 tane atom bombası attıysa bugun yıne zora gelse aynı şeyi yine yapar .Yane eger son çareyse yaparlar yaparız.Başka seçenek yok.
O adamalr orayı ele geçirmeye gitti (ii .ok yedi) kimse savaşı tasvip etmiyo ama adamların amacı bu ve gerçekleştirene akdar da o şehri yerle bir edicekler tıpkı almanların londra ,stalıngrad ,leni
ngradı bombaladıı gibi.
Savaş insaf yoktur bunuda unutmayın.Bunu bendehil tarih soluyo en son buyuk savaşa bakın sadece 65 yıl geçmiş 65 yılcık....

[Bu mesaj Xanthe tarafından 18 Kasım 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amerika japonyaya 21 tnae atom bombası asttmadı
2 tane attı
tyhpho ole olamz böle olur[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 17 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 17 Kasım 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
said:

İyi de bu birinci değil ikinci değil kaçıncı olay. Eğer o adamı oraya sen soktuysan, orduna sen alıp kendi bayrağın altında sen savaştırdıysan ve hala disipline edemediysen o davranışın baş sorumlusu da sensindir.

iyi de savaş bambaşka bir durum...

en disiplinli ordudan geliyor olsan bile savaş atmosferinde kafayı ister istemez yersin, düşmana karşı aşırı bi nefret bi vahşilik oluşur sende...

yani bunu amerikalı asker de yapar, ordaki asker alman da olsaydı yapabilirdi, türkte olsa yapabilirdi...

Boccop böyle demişin ama bir şey var adamlar bombalamış adam kalmışmı die bakıolar seyrettiğim videoda.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

ben küçük detayları düşünürüm
yada hiç düşünmem

embesilim ben

ehvuuu[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

amerika irak a girmese
senin benim annem babam kardesim kuzenler amcaoğulları ve diger dünya halki icin daha iyi olacaktı[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 Kasım 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...