Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaralı Düşman çok tehlikelidir (bkz Felluce)

screamer

Öne çıkan mesajlar

A.B.D. deniz askeri cami de savunmasız yerde yaralı Iraklıyı taranması bildiğiniz gibi tvllere yansıdı şimdi ordu A.B.D. askerini haklı çıkarmak için tez hazırlıyor ana tema yaralı asker çok tehlikelidir diyerek ?!?!

Tv den görüldüğü kadarıyla yerde yatan Iraklının bundan sonra yaşasaydı normal bir hayatı zaten olmuyacaktı adam yerde kıvrılmışkan gökten A.B.D. li askerin kafasına Katana da inemeyeceğine göre bu askeri halen neden savunuyorlar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan açıklamayı yemeye hazır bulunan insanlar bulunduğu için... Ben yine de bu hareketten amerikanın sorumlu tutulmasına karşıyım... Amerikan yanlısı olduğumu sanmayın alakası bile yok ama bir askerin yaptığı bir şey tüm amerikaya yüklenmemeli diye düşünüyorum bazen...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl ya daha 2 -3 gün önce öldürdü adamı camide asker ayrıca Cnn türk de dediler adam halen savaştaymış bir ara yargılanması görüşülüyormuş[signature][hline]Your feelings
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 17 Kasım 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Yapılan açıklamayı yemeye hazır bulunan insanlar bulunduğu için... Ben yine de bu hareketten amerikanın sorumlu tutulmasına karşıyım... Amerikan yanlısı olduğumu sanmayın alakası bile yok ama bir askerin yaptığı bir şey tüm amerikaya yüklenmemeli diye düşünüyorum bazen...

İyi de bu birinci değil ikinci değil kaçıncı olay. Eğer o adamı oraya sen soktuysan, orduna sen alıp kendi bayrağın altında sen savaştırdıysan ve hala disipline edemediysen o davranışın baş sorumlusu da sensindir.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

askerler paranoyak olmuş..
geçen bi şey izledim bi abd askeri küçük ıraklı çocuğa çikolata vercek gidiyo yanına sevmek için çocuğu.
Çocukta arkasında bişey tutuyo asker yanına gelince çekiyo silahı arkasından çat diye vuruyo kafasından..
bu duruma gelmiş ırak...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

yerde yatan yüzüne bakan adamı vurmanın paranoyasımı olur.basbayağı üstlerinden emir almışlar.bu geçen yılki ıraklı askerleri soyundurup üzerlerine sigara basan/eziyet eden kadın amerikalı subayın yaptıklarına benziyor.yap yap askerin siniri bozulmuş,onun bugün keyfi yokmuş.. iyi yani.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu bir savaş savaşın kuralı olmaz her şey mubahtır. Uluslararası savaş mahkemesi yalandır kazanan istediğini yaptırır (kaybettiğinde alman generaller yargılandı ama nedense rus ve amerikan generalleri yargılanmadı sonuçta )[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 17 Kasım 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
Sizin anlamadığınız birşey var.
Savaşa katılsanız.
Savaş psikolojisi içinde ceset bile vurabilirsiniz.

doğru+

said:
ursusarctos, 17 Kasım 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bu bir savaş savaşın kuralı olmaz her şey mubahtır. Uluslararası savaş mahkemesi yalandır kazanan istediğini yaptırır (kaybettiğinde alman generaller yargılandı ama nedense rus ve amerikan generalleri yargılanmadı sonuçta )

21.yy'dayız
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 17 Kasım 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Psikoloji çok önemli ama tv den o adamın taranmasını izlemek adama gömüyor azıcık bir 15 20 sn aralıksız küfür ettiriyor[signature][hline]Your feelings

[Bu mesaj screamer tarafından 17 Kasım 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aa pardon hay allah özür diyerek bu amerika iraq halkının tamamını öldürüp ülkelerinin tamamen yıkılarak boş toprakların gene yıllar önce bunları bilerek hazırladıkları ve diğer ülkelere kabul ettirdiği gerizekalı yasaları ile ele geçirecekler ve hiçbirşey yapamıcaz

şimdi ileride kesin "iraq insanları dünyadan silindi ve ülke artık tamamen yıkıldı ve oraya ilk giden bir AMERİKAN askeri olduğu natural topraklar artık amerikaya ait" diye bir haber görücez[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

şu dediğim şeyi ben küçükken arkadaşlarla oyun oynarken yapardım önceden ileriyi düşünerek masum kurallar koyardım sonra o kuralları benimsetir ileride oyunda o kurallara dayanarak içine ederdim ve kimse birşey diyemezdi

amerikada aynı şeyi yapıcak
iraq yıkılınca "bizim şöyle şöyle bir yasamız vardı sizde 20 yıl önce kabul etmiştiniz (sallıyorum) eğer bir toprak ülke sorunları yüzünden yıkılırsa (ülke sorunu dicek çünkü ülke teröristleri ile girdiği savaşla yıkıldığını savunucaklar esası çaktırmadan bütün halkı katlediyorlar) boşta kalan toprağı ilk kontrol eden bu toprağın sahibidir" gibi birşey diyecek[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

hey noluyor be
*dram dram dram*
"FBI DROP YOUR KEYBOARD PUT YOUR HANDS UP!"
lan?? ana scully diilmi lan bu abla sen ufo olaylarına girmiyomuydun yahu
"ya türkiyede bi ben vardım ondan şeyettik"
aa türkiyede ufo mu var
"ulan"[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 17 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
chemical=küçük bush?

eahh siz hala bu olayları BUSH mu planlıyor sanıyorsunuz :D lol be
yanındaki insanlar planıyor bunları 50 60 kişilik gruplar düşünüyor yapıyor bush sadece kapak[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...