Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UTOPIA (2013) Channel 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu sezonun bomba dizisi utopia kesinlikle. beklemediğim yerden çıktı, channel 4'dan. güzel dizi, az biraz rahatsız edici şiddet var gerçi. utopia "ıt's a graphic novel. ıt's about a scientist who makes a deal with the devil." diye özetleniyor zaten dizide. karakterler bu tek sayı yayımlanmış grafik romanın 2. sayısını görmek amacı ile toplanırlar.

gibi çok üstü kapalı bir cümle kurayım da siz gerisini izleyin. spoiler'a falan gerek yok,dizi güzel.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=_ZYVb8Q5i9w

dizi zaten rahatsız edici abi, sadece şiddet değil ki, jessica hyde'ın ve diğerlerinin bakışları falan da öyle. içlerine uzaylı girmiş gibiler.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
divxplanette denk geldim bende, konusunu açmaya gelicektim meğer varmış indiriyorum bakalım. 2sezonu f lan olucak mı yoksa minidizi gibi direkt biticek mi 6 bölumde?
Mesaj tarihi:
dizi bitti 6 bölümde. ilk bölümleri cidden çok güzeldi de finalini sevmedim ben. böyle dizilerde en başta koca koca hükümetleri etkileyen onları yöneten çok güçlü insanlar varmış gibi gösterip, sonra bir grup ergene onları meze etmesi falan bayıyor.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

çok iyi dizi bu abi.

black mirror gelene kadar ateşimizi söndürür.

Şu ana kadar Black Mirror'dan çok daha stabil kalitesi. Black Mirror'ın bölümler İyi, orta, çok iyi, öf çok keti, ay rezalet şeklinde oynadıgı için.

Şimdilik gayet iyi. Umarım hikayenin nereye gittigini biliyorlardır da bi Lost trajedisi olmaz plot konusunda.
  • 2 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...