dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu sezonun bomba dizisi utopia kesinlikle. beklemediğim yerden çıktı, channel 4'dan. güzel dizi, az biraz rahatsız edici şiddet var gerçi. utopia "ıt's a graphic novel. ıt's about a scientist who makes a deal with the devil." diye özetleniyor zaten dizide. karakterler bu tek sayı yayımlanmış grafik romanın 2. sayısını görmek amacı ile toplanırlar. gibi çok üstü kapalı bir cümle kurayım da siz gerisini izleyin. spoiler'a falan gerek yok,dizi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yüzümüze patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 türkçe altyazı olsaydı iyidi ya. indirmiştim bi' hevesle ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben indirip soyle bi fast foward yapip sildiydim bi dogru düzgün izliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ilk 10 dakkasını izledim. baya güzel bu yahu. dur bakam nası gidecek. iyi iyi sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ilk bölüm hayvan gibi gelmişler, beklenti yüksek; ikinci bölüme akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şiddet çok lüzumsuz kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_ZYVb8Q5i9w dizi zaten rahatsız edici abi, sadece şiddet değil ki, jessica hyde'ın ve diğerlerinin bakışları falan da öyle. içlerine uzaylı girmiş gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Dizi çok iyi, "Where is Jessica Hyde?" diyip duran tip süper asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 çok iyi dizi bu abi. black mirror gelene kadar ateşimizi söndürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 1.05 de çıkmış. 6 da bitiyormuş zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bitti. hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 butun enerjimi emdin. nasi izlerim simdi 6. bolumu... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 güzel lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 basligi gorunce forumdaki sisman utopia sandim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 divxplanette denk geldim bende, konusunu açmaya gelicektim meğer varmış indiriyorum bakalım. 2sezonu f lan olucak mı yoksa minidizi gibi direkt biticek mi 6 bölumde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ahmedinejad said: bitti. hayal kırıklığı. dasaa açmış başlığı izlenmez diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dizi bitti 6 bölümde. ilk bölümleri cidden çok güzeldi de finalini sevmedim ben. böyle dizilerde en başta koca koca hükümetleri etkileyen onları yöneten çok güçlü insanlar varmış gibi gösterip, sonra bir grup ergene onları meze etmesi falan bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Epic spo yalniz Izlemiycem gerci , np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 final yok abi devam eder bu. lan forgiver begenmediyse izlenilmeli aslinda. adam kalitesizligin vucud bulmus hali olarak geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 dasaaa said: çok iyi dizi bu abi. black mirror gelene kadar ateşimizi söndürür. Şu ana kadar Black Mirror'dan çok daha stabil kalitesi. Black Mirror'ın bölümler İyi, orta, çok iyi, öf çok keti, ay rezalet şeklinde oynadıgı için. Şimdilik gayet iyi. Umarım hikayenin nereye gittigini biliyorlardır da bi Lost trajedisi olmaz plot konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 çok iyi dizi 1 oturuşta bitirdim. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ikinci sezonu başlayacak yakında. 3. bölüm şimdi bitti. bakalım nasıl olacak geri kalanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 soru hangi ırkı seçmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar