Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kaplumbağası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek bir soru için fuzuli post kasmayalım dedim. kaplumbağayı aldığım zaman pati pette baya vakit geçireceğim zaten :) alayım mı öneriyor musunuz?
Mesaj tarihi:
benim kuzende var iki tane baya da büyüdüler. öyle koku yapmıyor odayı havalandırıyorsan ve suyunu düzenli değiştiriyorsan yoksa o yaptıkları bokları odayı kokutur.

bende almayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
ufacık bir şey alıp ömrümüz yettiğince yanında olmak istiyorum. masamın bir köşesi de onun olur pencere de dibimde zaten, ara sıra iş yerine götürürüm beraber çalışırız :) gerekirse suyunu falan her gün değiştiririm yeter ki koku yapmasın. fistanın tutosunu falan okudum bu konuda tecrübeli olduğunu biliyorum ileri ki zamanlarda başını çok ağrıtacağım haberin olsun abi.
Mesaj tarihi:
aynen beslemesi en basit hayvan. pencere dipteyse iyi, sabahları falan güneş görsünler. suyunu da hergün değiştirmene gerek yok abi. 4-5 günde bir değiştirsen olur yani. :P

birde biraz büyüdüklerinde platform gibi birşeyler alabilirsin bulundukları alanın içine konuluyor. oraya çıkıp kuruyorlar, güneş alıyorlar, üstünden kayıyorlar falan ama sabah beni uyandırıyorlardı asdf
Mesaj tarihi:
Xenus said:

aynen beslemesi en basit hayvan. pencere dipteyse iyi, sabahları falan güneş görsünler. suyunu da hergün değiştirmene gerek yok abi. 4-5 günde bir değiştirsen olur yani. :P

birde biraz büyüdüklerinde platform gibi birşeyler alabilirsin bulundukları alanın içine konuluyor. oraya çıkıp kuruyorlar, güneş alıyorlar, üstünden kayıyorlar falan ama sabah beni uyandırıyorlardı asdf

büyümeyenleride olması lzım bu tospaların
Mesaj tarihi:
benim vardi kacti bulamadik evde.2hafta sonra ölüsüne ulastik vitrinin altina girmis.yuvasini büyük al.kumu yigiyo fln kacmak icin elinden geleni yapiyo hayvan.3yil fln yasadi koku yapmadi hic.
Mesaj tarihi:
olm kaciyo lan.bikac kere yerde bulduk hayvani.en son komple kaybettik kurumus kalmis vitrinin altinda sdfss.hatta kabin ortasinda agac vardi plastik onun ustune fln cikiyodu nasi yapiyosa :D
  • Yeni Oluştur...