Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Eski laptopumda W7 vardı ama yeni laptop gelince eskisinin keyini kullanarak W7 kurdum. Ama eski laptopu birine vermem gerekti. Şimdi ben eski laptopu açıp kullanmaya başlayınca internet vs vs acaba bendeki laptopun key işle eskisi çakışıp sorun çıkarır mı yoksa iki cihazda 1 kere activate olmuş oldukları için sorun olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Selam, Bir yerde patlayacaktır sanırsam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 enterprise olaydı iyiydi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Gerek kalmadı eski laptopu format ve kendi vistasını kurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar