Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 1-PVP'de en iyi olarak gordugunuz, 2-Party'de en cok is yaptigini dusundugunuz classlar hakkinda fikirlerinizi alayim dedim. [Bu mesaj Elufulec tarafından 17 Kasım 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu sorular babani daha cok seviyosun anneni mi gibi olmus ama neyse...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Pvp de bence en iyi shaman tabii herkesın oynama seklıne gore degısır party ıse clerıc olabılır :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 rogue oynuyorum pvpde gayet memnununm özellikle caster classlara karşı. warrior ve paladin beni en çok zorlayanlar.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Benımde tek korkum rogue dır :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lvl 10a kadar mage ,shaman,hunter ve rogue kastım...... daha sonraki lvllarda yeni gelen skill ve spellerle olay degişiyo olabilir ama lvl 10a kadar shaman>rogue>hunter:) mage ise tamamen sizin kabiliyetinize kalmış durumda bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mage canı cok az we sadece cloth gıydıınden ıı deıl bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben warlock oynuyorum. Şu ana kadar en çok zorlandığım class rogue oldu açıkcası. Çünkü çok hızlı damage veriyor.. Ancak warlockun fearı ile onun da aklını alıyorum. ;) 1vs1 ise, kapışmaya başlar başlamaz düşman ne olursa olsun fear çakıyorum. ressist olmazsa çıldırıyor zaten. hele bir de melee bi adamsa, o fearın etkisiyle sapıtırken zamanla damage veren büyülerimi yediriyorum. fear bitmeden de yerimi dğeiştiriyorum. fear bitiyor, adam beni arayıp yanıma gelene kadar bir fear daha.. zaten bayaa damage yemiş oluyor o arada.. 2. fearın ardından da en çok dmg veren büyülerimi sallıyorum... Mutlu son oluyor ;) Bu taktik rogue ve mage de sorunlar yaratabiliyor tabi hehe[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya bende Mage var.. Grupta oynamasi zevkli falan filan da PVP'de 1v1 de eziliyorum hafiften. Bana PVP icin Shaman'dan baska onerebileceginiz bir class var mi? Paladin nasil mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya paladın onermıorum rogue de ıı olabılır hem rogue ıcın ıtem cok onemlı degıl cunku cok hızlı dmg. werıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben rogue kasıcam da betayla alakası olmayan birisi olarak hangi levelda hangi talentlere skillere fln vericeğimi söyleyebilir mi birisi. thottbot fln demeyin oyun hakkınca zerre fikrim yok =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 pardon ya yanlış anlayıp atlamışım direk alaka başlığa =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 orc shaman! kesinlikle pvp de üst ırk/class olacak[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Eno, 17 Kasım 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Ben warlock oynuyorum. Şu ana kadar en çok zorlandığım class rogue oldu açıkcası. Çünkü çok hızlı damage veriyor.. Ancak warlockun fearı ile onun da aklını alıyorum. ;) 1vs1 ise, kapışmaya başlar başlamaz düşman ne olursa olsun fear çakıyorum. ressist olmazsa çıldırıyor zaten. hele bir de melee bi adamsa, o fearın etkisiyle sapıtırken zamanla damage veren büyülerimi yediriyorum. fear bitmeden de yerimi dğeiştiriyorum. fear bitiyor, adam beni arayıp yanıma gelene kadar bir fear daha.. zaten bayaa damage yemiş oluyor o arada.. 2. fearın ardından da en çok dmg veren büyülerimi sallıyorum... Mutlu son oluyor ;) Bu taktik rogue ve mage de sorunlar yaratabiliyor tabi hehe Bizim yüksek ping den dolayı cekicekmiz tek class da rogue olucaktır.Noldugunu anlamadan ölebiliyosun malesef..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 spellcaster karşı oynarken roguela adam daha hiç büyü atmadan stun vurup arkadan backstab vurup sonrada damage overtime koyabilirsen hiç şansı kalmıyo. onun dışında kickte çok işe yarıyo. rakip büyü yaparken vurdugun zaman büyü interrupt oluyo artı 5 saniye boyunca büyü yapamıyo iyi yani baya eheh. ilerki levellarda büyü yapış süresini arttıran poisonlarda cabası =)[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 17 Kasım 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahaha bız bosuna mı rogue dıoz :D Ama shaman ın gucude bosa atılcak deıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben rogue nun iyi bir class oldugunu sölemiyorumki biz ta buralardan california ya baglandıgımız için çekersek birtek ondan cekeriz yoksa alırım aşagı hepsini. Daha dün 2 tane rogue aldım level 22 biri digeri level 20 test 14 de adamıymış onlar =P[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Apache, 17 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki: orc shaman! kesinlikle pvp de üst ırk/class olacak bence tauren shaman orc shaman dan daha iyi racial bonusları sayesinde hem healt fazlalığı var hem stun koyabiliyo ayrıca rogue abartıldığı gibi değil bence lvl 10 warlockla 11 rogue yu aldım duelde hem de çok kolay oldu (aynen eno nun taktik)healt stone kullandım gerçi ama sonuçta o da warlock un özelliği adam isyan etti stone kullandın diye ben de aramızdaki fark bu dedim elime hançer alıp dalacak değildim ya falan dedim adam kızıp gitti :D bi de shaman kastım hunter da vardı ama shamanla 2 level üstüm hunter ı rahat alıyorum bu arada shaman ımla hiç rogueyla duel yapmadım bizim oralarda çok yok :D lvl 9 um ama 11 warrior aldım aynı şekilde g.tüm kalktı 15 warriorla kapışalım dedim healtinin yarısına bile getiremedim adamın ama aynı level da olsak sanırım ezerdim[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 euheue hll ossun ben shamanım we her yonden mutluyum shamansan sorun olmaz :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 PvP de üstün ırk şudur seklinde diye konusmak yanlış olabilir. yani bir movie var mesela 1 tane orc shaman 1 tane troll ( class ını hatırlamıyorum ) bir tane gnome mage veya warrior olması lazım 10dk gibi bir sürede anca alabiliyolar.Gnome tek yani.ve Troll olmasa o gnome eminim ben o shamanı alır.Duruma göre degişir yani.Üstün class üstün ırk seklinde bir yorum yanlış olur.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aslında haklısın abi adam oynamayı biliyosa zorlanmaz gibime geliyo mesela warlockta klavyeye bakmadan oynuyodum ama shaman da çok karşıyo daha totemlerimi ezberşeyemedim tam hangisi ne halta yarıyo diye duelin tekinde alakasız bi totem koydum kalan son manamla anugt bişey oldu eridim adamın önünde uaheaueh bence aynı lvl karakterlerde classı ne olursa olsun iyi ve taktiksel oynayan yardırır gibime geliyo (tabii shaman farklı :D)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Başka bir konu açmayım dedim burayan sorayım lvl 14 Rouge karakter yönetiyorum ancak Energy im ( Manam) hiç artmadı sabit 100. Birde lvl 8-9 Mage karakterim var onda da HP em hiç artmıyor. Acaba bunlar hiç artmayacak mı yani. Ben bi mage e backstap vurduğumda instant mı yiyecek. Veya ben rougeyi lvl 60 yapıp milyon tane ability aldığımda yinede 100 energy ile mi idare edeceğim ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kağıt taş makas..[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 rogueun energy 100 kalır hep. ama talent var bi tane 10 falan arttırıyodu galba ancak öyle sanırım. merak etme yüksek levellerdede gidip 150 energylik abilityler gelmez için rahat olsun. ona göre ayarlamışlardır yani.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sağol. Umarım 80-90 lara çıkmaz yüksek lvl lı abilitylerin energy costları :) Bir kaç ability için talent koymuşlar az energy istiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar