Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP ve Party'lerde Class Kiyaslamasi

Elufulec

Öne çıkan mesajlar

Ben warlock oynuyorum. Şu ana kadar en çok zorlandığım class rogue oldu açıkcası. Çünkü çok hızlı damage veriyor.. Ancak warlockun fearı ile onun da aklını alıyorum. ;)

1vs1 ise, kapışmaya başlar başlamaz düşman ne olursa olsun fear çakıyorum. ressist olmazsa çıldırıyor zaten. hele bir de melee bi adamsa, o fearın etkisiyle sapıtırken zamanla damage veren büyülerimi yediriyorum. fear bitmeden de yerimi dğeiştiriyorum. fear bitiyor, adam beni arayıp yanıma gelene kadar bir fear daha..

zaten bayaa damage yemiş oluyor o arada.. 2. fearın ardından da en çok dmg veren büyülerimi sallıyorum...

Mutlu son oluyor ;)

Bu taktik rogue ve mage de sorunlar yaratabiliyor tabi hehe[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

ben rogue kasıcam da betayla alakası olmayan birisi olarak hangi levelda hangi talentlere skillere fln vericeğimi söyleyebilir mi birisi. thottbot fln demeyin oyun hakkınca zerre fikrim yok =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 17 Kasım 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
Ben warlock oynuyorum. Şu ana kadar en çok zorlandığım class rogue oldu açıkcası. Çünkü çok hızlı damage veriyor.. Ancak warlockun fearı ile onun da aklını alıyorum. ;)

1vs1 ise, kapışmaya başlar başlamaz düşman ne olursa olsun fear çakıyorum. ressist olmazsa çıldırıyor zaten. hele bir de melee bi adamsa, o fearın etkisiyle sapıtırken zamanla damage veren büyülerimi yediriyorum. fear bitmeden de yerimi dğeiştiriyorum. fear bitiyor, adam beni arayıp yanıma gelene kadar bir fear daha..

zaten bayaa damage yemiş oluyor o arada.. 2. fearın ardından da en çok dmg veren büyülerimi sallıyorum...

Mutlu son oluyor ;)

Bu taktik rogue ve mage de sorunlar yaratabiliyor tabi hehe

Bizim yüksek ping den dolayı cekicekmiz tek class da rogue olucaktır.Noldugunu anlamadan ölebiliyosun malesef..[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

spellcaster karşı oynarken roguela adam daha hiç büyü atmadan stun vurup arkadan backstab vurup sonrada damage overtime koyabilirsen hiç şansı kalmıyo. onun dışında kickte çok işe yarıyo. rakip büyü yaparken vurdugun zaman büyü interrupt oluyo artı 5 saniye boyunca büyü yapamıyo iyi yani baya eheh. ilerki levellarda büyü yapış süresini arttıran poisonlarda cabası =)[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 17 Kasım 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben rogue nun iyi bir class oldugunu sölemiyorumki biz ta buralardan california ya baglandıgımız için çekersek birtek ondan cekeriz yoksa alırım aşagı hepsini.
Daha dün 2 tane rogue aldım level 22 biri digeri level 20
test 14 de
adamıymış onlar =P[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 17 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
orc shaman! kesinlikle pvp de üst ırk/class olacak

bence tauren shaman orc shaman dan daha iyi racial bonusları sayesinde hem healt fazlalığı var hem stun koyabiliyo ayrıca rogue abartıldığı gibi değil bence lvl 10 warlockla 11 rogue yu aldım duelde hem de çok kolay oldu (aynen eno nun taktik)healt stone kullandım gerçi ama sonuçta o da warlock un özelliği adam isyan etti stone kullandın diye ben de aramızdaki fark bu dedim elime hançer alıp dalacak değildim ya falan dedim adam kızıp gitti :D bi de shaman kastım hunter da vardı ama shamanla 2 level üstüm hunter ı rahat alıyorum bu arada shaman ımla hiç rogueyla duel yapmadım bizim oralarda çok yok :D lvl 9 um ama 11 warrior aldım aynı şekilde g.tüm kalktı 15 warriorla kapışalım dedim healtinin yarısına bile getiremedim adamın ama aynı level da olsak sanırım ezerdim[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

PvP de üstün ırk şudur seklinde diye konusmak yanlış olabilir.
yani bir movie var mesela 1 tane orc shaman 1 tane troll ( class ını hatırlamıyorum ) bir tane gnome mage veya warrior olması lazım 10dk gibi bir sürede anca alabiliyolar.Gnome tek yani.ve Troll olmasa o gnome eminim ben o shamanı alır.Duruma göre degişir yani.Üstün class üstün ırk seklinde bir yorum yanlış olur.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

aslında haklısın abi adam oynamayı biliyosa zorlanmaz gibime geliyo mesela warlockta klavyeye bakmadan oynuyodum ama shaman da çok karşıyo daha totemlerimi ezberşeyemedim tam hangisi ne halta yarıyo diye duelin tekinde alakasız bi totem koydum kalan son manamla anugt bişey oldu eridim adamın önünde uaheaueh bence aynı lvl karakterlerde classı ne olursa olsun iyi ve taktiksel oynayan yardırır gibime geliyo (tabii shaman farklı :D)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir konu açmayım dedim burayan sorayım
lvl 14 Rouge karakter yönetiyorum ancak Energy im ( Manam) hiç artmadı sabit 100. Birde lvl 8-9 Mage karakterim var onda da HP em hiç artmıyor. Acaba bunlar hiç artmayacak mı yani. Ben bi mage e backstap vurduğumda instant mı yiyecek. Veya ben rougeyi lvl 60 yapıp milyon tane ability aldığımda yinede 100 energy ile mi idare edeceğim ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kağıt taş makas..[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...