SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Tek ders sınavları vardır ama tek ders sınavlarına girebilmek için devamsızlık nedeniyle kalmaması lazım. Arkadaşının da aklı nerdeymiş yahu, en azından bi gidip konuşsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 lab dersiyse imkansız zaten 60% ı falan uygulama olması lazım hem notun hem devamsızlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Labdan devamsızlık yapmak nasıl bir mantık abi. Anlamadığım girmediği labın raporunu nasıl veriyordu bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 dedikleri gibi arkadaslarında yaptırıyodu büyük ihtimal ama elinde patladı şekil 3-a da görüldüğü üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Abi raporları verdigini kim söyledi ki ?Ben öyle birşey yazmadım bilmiyorum dedim raporları naptıgını.Gidip konustu filan ama adam bıraktı işte neyse ben yönetmeliklerde filan belki gözden kaçırdıgımız bir şey vardır diye sormak istedim ama anlasılan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar