Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ben eşimle beraber bu sene yurt dışına tatile gitmeyi planlıyorumda. Böyle visezi gidebilecegimiz nereler var. Tarihi turistik gezebilecegimiz kafadinleyebilecegimiz bir yerler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Son Duruma Göre Vize muafiyeti anlaşması imzalanan ülkeler şunlar: Antigua -Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guatemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika,Karayip Libya, Lübnan, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Moldova Nikaragua, Pakistan, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, Rusya, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tanzanya, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Vatikan, Katar, Kamerun, Yemen, Ukrayna. Belarus ve Nijerya ile da yapılacak anlaşmalarla çok yakında vizelerin kalkacağı belirtildi. Vize Şartı Olmayan Ülkeler 2012 , Hangi Ülkelere Vizesiz Gidilir , Vize Şartı Uygulamayan Ülkeler , Vize Olmadan Hangi Ülkelere Gidilebilir Rusya var en başta. gidilip görülebilir. ama evli gitmek sakıncalı tabi:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bunlardan hangisini tavsiye edersiniz. Bütçeye uygun olacak şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Şili, giden birinden duydum. iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bütçemiz 3000-4000 tl civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 japonya vize çok mu problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 thailandta bangkok, phuket ordan da singapura geçebilirsiniz. tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ekvador olabilir, machu picchu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 filipinler ve tayland tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Örnekle anlatayım. yılbaşına 1 hafta kala uçak bileti aldım 29aralık gidiş 7ocak dönüş THY ile 1100TL. orada kız arkadaşımın evinde kaldım 9 gün boyunca 1200tl para harcadım ama zaten 1500ü gözden çıkarmıştım. öte yandan daha önce gittiğimde ev kiralamıştık ev dediğim 1+1 ufak bir ev. 50dolardı. hayat ucuz sigaranın en pahalısı 3tl harcamaların çok tutmayacaktır. bu anlattığım ekaterinburg şehri için tabi moskova dersen işin rengi değişir:) @Seele: yanlışlıkla senden alıntı yapmışım sorry:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hırvatistan eylül yada ekimde avrupa birliğine giriyor haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Macau mükemmel bir yer ancak bunlardan birine 3000-4000 bütçe ile gidemezsin çoğunun bileti zaten o kadar. En mantıklı seçim vize alarak Paris veya Beirut olabilir.Özellikle Paris bir aşk şehiri ben arkdaşlarım ile gittiğimde sevmedim ancak tam sevgili veya eş ile gidilecek yer. Ayrıca uygun olmasını istiyorsan Yunan adalarınıda düşünebilirsin. Vizesiz uygun tatiller bekar adam işi Ukrayna-Rusya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Sonofa said: thailandta bangkok, phuket ordan da singapura geçebilirsiniz. tavsiye ederim :) Eşi ile papaz olsun istiyorsun herhalde kadınlara bile hayat kadınları musallat oluyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aman o yönü de var taylandın tabi de. doğal güzellikleri bin basar herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar