WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konu başlığındanda anlasılabıleceği gibi gametracker lite uygulamasını araştırıorum. Aramızda kullananlar varmı ? Tavsiye edermisiniz ? Nedir ne değildir ??
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 nedir kısmını önce bi sen açıklayaydın keşke
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Gametracker diye bir yazılım buldum. Yazılım bılgısayarınızdakı oyunları ( kendi database inde olanları ) tespit ediyor ve bunu programın sayfasında açtığpınız profilinize ekleyerek bu yazlım aracılıgı ıle başlattıgınız oyunlar ıcın istatistiklerini tutuyor ne kadar oynadınız online mı sibgle mı gıbı . En buyuk ozellıgı ıse bolgenızdekı ve tum dunyadakı oyununuz ıle ılgılı serverları lısteleyerek o serverda oyunu oynayabılmenıze aracılık yapıyor. Aklıma takılan konu ıse guvenlık olayı nedır ? kullanan eden varsa en azından tecrube paylasımı yapılabılır gıbı . Ben kendı adıma mınecraft ıcın 1 server buldum buradan.
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 RAPtrde de aynı olay var yazılım indiriyorsun direk başlıyor taramaya. Güvenlik açısından (özellikle steam ile birlikte çalışırken) tatmin etmiyor kullanmamak lazım.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hah raptr da benzer birşey mi diyecektim ki sakat denmiş. indirmeyim o zaman
Öne çıkan mesajlar