WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konu başlığındanda anlasılabıleceği gibi gametracker lite uygulamasını araştırıorum. Aramızda kullananlar varmı ? Tavsiye edermisiniz ? Nedir ne değildir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 nedir kısmını önce bi sen açıklayaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Gametracker diye bir yazılım buldum. Yazılım bılgısayarınızdakı oyunları ( kendi database inde olanları ) tespit ediyor ve bunu programın sayfasında açtığpınız profilinize ekleyerek bu yazlım aracılıgı ıle başlattıgınız oyunlar ıcın istatistiklerini tutuyor ne kadar oynadınız online mı sibgle mı gıbı . En buyuk ozellıgı ıse bolgenızdekı ve tum dunyadakı oyununuz ıle ılgılı serverları lısteleyerek o serverda oyunu oynayabılmenıze aracılık yapıyor. Aklıma takılan konu ıse guvenlık olayı nedır ? kullanan eden varsa en azından tecrube paylasımı yapılabılır gıbı . Ben kendı adıma mınecraft ıcın 1 server buldum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Steam varken gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 RAPtrde de aynı olay var yazılım indiriyorsun direk başlıyor taramaya. Güvenlik açısından (özellikle steam ile birlikte çalışırken) tatmin etmiyor kullanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hah raptr da benzer birşey mi diyecektim ki sakat denmiş. indirmeyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar