archely Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 800M gold var elimde. 300TL'ye "hepsini" satiyorum. Hem oyunun kendi RMAH'indan, hem de bircok alisveris sitesinden ucuz. Alisveris ister Istanbul ici yuzyuze, ister internet uzerinden yapilabilir. Tercih sizin. Daha fazla ayrinti icin pm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ucuz değil iki başlık aşağıda 1M i 30 krşa satıyordu biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archely Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Geldi bos muhalefet. Ucuz olup olmamasi kisiden kisiye gore degisir. Ben kendimi RMAH ve bircok gold selling sitesi ile karsilastirdigim icin ucuz dedim. İsteyen almakta ozgur. Oyunu birakacagim icin elimdeki goldu cikarmaya calisiyorum ben sadece. bu surekli yaptigim bir is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 archely said: Ucuz olup olmamasi kisiden kisiye gore degisir. lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archely Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 750M - 250TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archely Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 satildi, kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar