Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güney asya VS kuzey afrika

yav

Öne çıkan mesajlar

şubat mart aylarında toplam 1 ay süresince gönüllülük yapmaya sayacağım ülkelerden birinde bulunacağım eğer becerebilirsem
gönüllülükten kasıt yetim fakir çocuklara basic english öğretmek veya çeşitli konularda sunumlar vs. yapmak, faaliyetler bıdıbıdı stk işleri şunlar bunlar...

Aklımdaki ülkeler şunlar:

asya'da vietnam, hindistan, tayvan, endonezya

kuzey afrika'da fas, tunus, cezayir

bilet parası benden çıkıyo o yüzden kuzey afrika'nın biraz avantajı var ama asya için yeterince motivasyonum olursa sorun değil.

hanoi, vietnam'daki bi proje için mailleşmeye başladım daha yalnızca, diğer ülkelere net bir başvurum olmadı. Hanoi'deki olay güzel şöyle bişi yapcam beni kabul ederlerse: http://issuu.com/icx_aiesec.hanoi/docs/wiki__step_out

ama 1 ay boyunca sıkılır mıyım lan acaba ne yer ne içerim diye düşünceler kültürel olarak bize daha yakın sayılabilecek tunus'u mesela düşündürttü bana sonra da.

ha bi de doğu avrupa ülkeleri, italya falan da var ama onlar çok cezbetmiyor.

siz olsanız napardınız

bu ülkelere gidip gezen kalan eden biriniz var mı ya da tanıdığınız kimse?
Sosyal ağlarda paylaş

hindistan'daki projeler daha çok halka ve öğrencilere hiv'le ilgili bilgilendirici sunumlar vermek vs. gibi.

vietnam şimdilik favorim.
salı günü hanoi'li elemanla skype'tan randevum var mülakat gibisinden bakalım şans dileyin.

fistan'dan cevap bekliyodum iyi oldu giderim hanoi'ye beni isterlerse heralde.
varunagezgin'in sayfasına baktım vietnam yazısı yok idi.

zaten faydalı olmak derken karşılıklı bi etkileşim fayda görme olayı amaç yani ben batı'dan giden bilmiş kişi olmayacağım ki olamam da yapcaz bakalım bişeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

yerevan'dan bi kız mail atmış kızın adını facebook'ta arattım da fevkalade tatlı bi ermeni kızı çıktı dedim acaba erivan'a mı gitsem hem yakın hemen şurası hem de vicdan borcumu ödemiş olurum olduğu kadar hem de kız güzel eheheh
Sosyal ağlarda paylaş

:D Değmez ya.

Vietnam'daki projeye kabul edildim ancak 25 Mart'a kadar orda kalmam gerekiyor. Okulda dersleri kaçırmak problem olmasa da mart sonu yapılacak erasmus sınavını kaçırmam olası olduğu için tatlı bir stres sardı beni. En son aradığımda şubat ayında belli olacak demişlerdi sınav tarihi için. Geçen seneki 21-22 mart'ta olmuş. :/
hindistan tunus ve fas'tan birer projeye daha başvurdum bakalım aklımda vietnam var ama hayırlısı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...