yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 şubat mart aylarında toplam 1 ay süresince gönüllülük yapmaya sayacağım ülkelerden birinde bulunacağım eğer becerebilirsem gönüllülükten kasıt yetim fakir çocuklara basic english öğretmek veya çeşitli konularda sunumlar vs. yapmak, faaliyetler bıdıbıdı stk işleri şunlar bunlar... Aklımdaki ülkeler şunlar: asya'da vietnam, hindistan, tayvan, endonezya kuzey afrika'da fas, tunus, cezayir bilet parası benden çıkıyo o yüzden kuzey afrika'nın biraz avantajı var ama asya için yeterince motivasyonum olursa sorun değil. hanoi, vietnam'daki bi proje için mailleşmeye başladım daha yalnızca, diğer ülkelere net bir başvurum olmadı. Hanoi'deki olay güzel şöyle bişi yapcam beni kabul ederlerse: http://issuu.com/icx_aiesec.hanoi/docs/wiki__step_out ama 1 ay boyunca sıkılır mıyım lan acaba ne yer ne içerim diye düşünceler kültürel olarak bize daha yakın sayılabilecek tunus'u mesela düşündürttü bana sonra da. ha bi de doğu avrupa ülkeleri, italya falan da var ama onlar çok cezbetmiyor. siz olsanız napardınız bu ülkelere gidip gezen kalan eden biriniz var mı ya da tanıdığınız kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 vietnam hint: $5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hanoi guzel ben gittim.sıkılmazsın.koskoca metropol.kultur sanat akıyor zaten.her gun bi etkinlik.yeme icme probleminde olmaz guzel yerler var.halong bay e falan gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 vietnamda bizden iyiler, bence tr de ver ingilizce egitimi daha faydalı gönüllü olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hindistan'daki projeler daha çok halka ve öğrencilere hiv'le ilgili bilgilendirici sunumlar vermek vs. gibi. vietnam şimdilik favorim. salı günü hanoi'li elemanla skype'tan randevum var mülakat gibisinden bakalım şans dileyin. fistan'dan cevap bekliyodum iyi oldu giderim hanoi'ye beni isterlerse heralde. varunagezgin'in sayfasına baktım vietnam yazısı yok idi. zaten faydalı olmak derken karşılıklı bi etkileşim fayda görme olayı amaç yani ben batı'dan giden bilmiş kişi olmayacağım ki olamam da yapcaz bakalım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 yerevan'dan bi kız mail atmış kızın adını facebook'ta arattım da fevkalade tatlı bi ermeni kızı çıktı dedim acaba erivan'a mı gitsem hem yakın hemen şurası hem de vicdan borcumu ödemiş olurum olduğu kadar hem de kız güzel eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hormon wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 seks yapmaya bu kadar efor değer mi bence değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 :D Değmez ya. Vietnam'daki projeye kabul edildim ancak 25 Mart'a kadar orda kalmam gerekiyor. Okulda dersleri kaçırmak problem olmasa da mart sonu yapılacak erasmus sınavını kaçırmam olası olduğu için tatlı bir stres sardı beni. En son aradığımda şubat ayında belli olacak demişlerdi sınav tarihi için. Geçen seneki 21-22 mart'ta olmuş. :/ hindistan tunus ve fas'tan birer projeye daha başvurdum bakalım aklımda vietnam var ama hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Gabon'a giden var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Fas'a gidiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 fasta sex olmaz sabun al yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 yav said: ... Aklımdaki ülkeler şunlar: ... tayvan... ... http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5037914_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 fasta ekmeğini taştan çıkarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Tayvan =/= Tayland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 no shit sherlock ama yine de http://media.tumblr.com/tumblr_m41btpo1M01qiqfor.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 onli ten dalırs sör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar