Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltereye gezmek için gideceğim ancak Öğrenci vizesi


ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

Beyler kardeşime Oxford üniversitesinden davetiye geldi kendisi giderken benimde gelmemi istiyor ancak ben daha yurtdışına çıkmadığım için pasaport çıkartıyorum ve şimdi sorun şu ben öğrenci olarak gitmem için ordaki bir dil kursuna başvurmam gerek oda 2 haftalık bir kurs olması gerekiyormuş ancak ben ucuz bir kurs bularak kayıt yaptırıp gitmemeyi düşünüyorum yani sadece vize alabilmek için böyle birşey yapsam sizce mantıklı olurmu para problem değil ancak dediğim gibi diğer türlü turist vizesi için tapu vs. uğraşmak gerekiyor ancak bu tür ile 400-500 tl kurs ücreti ödeyerek vize almayı düşünüyorum, dil kursuna yazın gitmeyi planlıyorum şuan ygs-lys yoğun olarak çalışıyorum amac gitmemde odtü veya özel bir üniversite düşündüğüm için öğretim dili ingilizce olacak bunun içinde yurt dışına gene 2-3 aylığına ayrıca gideceğim ancak şimdi dil kursuna gitmem garip olur daha çok ygs-lys çalışırım o süre zarfında diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ExtraJudical said:

Beyler kardeşime Oxford üniversitesinden davetiye geldi kendisi giderken benimde gelmemi istiyor ancak ben daha yurtdışına çıkmadığım için pasaport çıkartıyorum ve şimdi sorun şu ben öğrenci olarak gitmem için ordaki bir dil kursuna başvurmam gerek oda 2 haftalık bir kurs olması gerekiyormuş ancak ben ucuz bir kurs bularak kayıt yaptırıp gitmemeyi düşünüyorum yani sadece vize alabilmek için böyle birşey yapsam sizce mantıklı olurmu para problem değil ancak dediğim gibi diğer türlü turist vizesi için tapu vs. uğraşmak gerekiyor ancak bu tür ile 400-500 tl kurs ücreti ödeyerek vize almayı düşünüyorum, ...


Ne bitmez cümle lan bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ExtraJudical said:

ShadowFax said:

adam sadece en sonda nokta kullanmış


Arkadaşlar kusura bakmayın bende uykusuzum :D normalde başka bir konuya yazmıştım virgül niyetine kafasını kaşıyan bir smley koymuştum ondan copy + paste yapınca böyle oldu , nedense soruya cevap veren yok :S


daha okuyabilen olmamıştır muhtemelen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda yurtdışına çıkmamış adam sayısı 3'tür, belki 5. Onlar da egeden yunan adalarına bakmıştır en kötü.

Bence hiç öğrenci vizesi vs. diye kastırma, onların evrakları daha da karışık, kaldı ki yine tapu vs. göstereceksin, kaçarın yok.

Turist vizesi için bankada iyi bir meblağ göster, tapu vs. ne varsa topla git, vermezlerse kendi gavatlıkları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
ogrenci vizesine basvurmak turist vizesine basvurmaktan daha kolay olmadigi icin enayilik edip de bir de gereksiz kurs parasi verip araya ayriyetten okuldaki kayit ekibini de karistirma.

adam gibi ne amacla gidiyorsan o amaca uygun vizeye basvuracaksin.

basvurunda da kardesine gelen davetiyeyi de eklersin onunla birlikte gidecegini belirtirsin ve kalacaginiz otelin odeme bilgilerini ucak biletinin ciktisini falan da eklediginde alirsin 6 aylik turist vizesini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...