ExtraJudical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Beyler kardeşime Oxford üniversitesinden davetiye geldi kendisi giderken benimde gelmemi istiyor ancak ben daha yurtdışına çıkmadığım için pasaport çıkartıyorum ve şimdi sorun şu ben öğrenci olarak gitmem için ordaki bir dil kursuna başvurmam gerek oda 2 haftalık bir kurs olması gerekiyormuş ancak ben ucuz bir kurs bularak kayıt yaptırıp gitmemeyi düşünüyorum yani sadece vize alabilmek için böyle birşey yapsam sizce mantıklı olurmu para problem değil ancak dediğim gibi diğer türlü turist vizesi için tapu vs. uğraşmak gerekiyor ancak bu tür ile 400-500 tl kurs ücreti ödeyerek vize almayı düşünüyorum, dil kursuna yazın gitmeyi planlıyorum şuan ygs-lys yoğun olarak çalışıyorum amac gitmemde odtü veya özel bir üniversite düşündüğüm için öğretim dili ingilizce olacak bunun içinde yurt dışına gene 2-3 aylığına ayrıca gideceğim ancak şimdi dil kursuna gitmem garip olur daha çok ygs-lys çalışırım o süre zarfında diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 nokta koymuşsun en sona çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 gs topikinden sonra bu gözlerim kanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 adam sadece en sonda nokta kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ExtraJudical said: Beyler kardeşime Oxford üniversitesinden davetiye geldi kendisi giderken benimde gelmemi istiyor ancak ben daha yurtdışına çıkmadığım için pasaport çıkartıyorum ve şimdi sorun şu ben öğrenci olarak gitmem için ordaki bir dil kursuna başvurmam gerek oda 2 haftalık bir kurs olması gerekiyormuş ancak ben ucuz bir kurs bularak kayıt yaptırıp gitmemeyi düşünüyorum yani sadece vize alabilmek için böyle birşey yapsam sizce mantıklı olurmu para problem değil ancak dediğim gibi diğer türlü turist vizesi için tapu vs. uğraşmak gerekiyor ancak bu tür ile 400-500 tl kurs ücreti ödeyerek vize almayı düşünüyorum, ... Ne bitmez cümle lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 niye öyle diyorsunuz ki bir tane virgül bir tane nokta yeterli gayet bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ShadowFax said: adam sadece en sonda nokta kullanmış Arkadaşlar kusura bakmayın bende uykusuzum :D normalde başka bir konuya yazmıştım virgül niyetine kafasını kaşıyan bir smley koymuştum ondan copy + paste yapınca böyle oldu , nedense soruya cevap veren yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Senin gözler pert orada tam 4 adet nokta bir adet virgül var :/ gerçekleri görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ExtraJudical said: ShadowFax said: adam sadece en sonda nokta kullanmış Arkadaşlar kusura bakmayın bende uykusuzum :D normalde başka bir konuya yazmıştım virgül niyetine kafasını kaşıyan bir smley koymuştum ondan copy + paste yapınca böyle oldu , nedense soruya cevap veren yok :S daha okuyabilen olmamıştır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 dil kursuna o kadar para verdiğine değmez, 400-500tl ye bulduğun dil kursuna da konsolosluktakiler ne kadar güvenir belli olmaz. otur adam gibi turist vizesi evraklarını hazırla başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Ingiltere'ye gidiyorum, kiskanin virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Forumda yurtdışına çıkmamış adam sayısı 3'tür, belki 5. Onlar da egeden yunan adalarına bakmıştır en kötü. Bence hiç öğrenci vizesi vs. diye kastırma, onların evrakları daha da karışık, kaldı ki yine tapu vs. göstereceksin, kaçarın yok. Turist vizesi için bankada iyi bir meblağ göster, tapu vs. ne varsa topla git, vermezlerse kendi gavatlıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ogrenci vizesine basvurmak turist vizesine basvurmaktan daha kolay olmadigi icin enayilik edip de bir de gereksiz kurs parasi verip araya ayriyetten okuldaki kayit ekibini de karistirma. adam gibi ne amacla gidiyorsan o amaca uygun vizeye basvuracaksin. basvurunda da kardesine gelen davetiyeyi de eklersin onunla birlikte gidecegini belirtirsin ve kalacaginiz otelin odeme bilgilerini ucak biletinin ciktisini falan da eklediginde alirsin 6 aylik turist vizesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 İlk çıkışta 6 ay vermiyorlar bildiğim kadarıyla, kardeşime geçen yaz rezervasyon yaptırdığı süre kadar vize verdiler İtalya için. O yüzden ne kadar kalacaksanız iyi hesap edin, biz en az 1 aylık vize beklerken 1 haftalık vize gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Italya icin schengen vizesine basvuruyorsun. Schengen vizesine ilk ve ikinci basvurularda genelde kalacagin sure kadar verip sonrasinda 6 ay ve 1 yil yapiyorlar. Ingiltere turist vizelerini 6 ay ve uzeri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ingiltere banada ilk ingiltereye gidişimde 6 ay vermişti genelde 6 ay veriyolar min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ilk schengen im 7 gun 2. schengen im 21 gun 3. schengen im 1 yil hangi konsolosluktan aldigina gore de degisiyor. konu schengen degil tabi ki. schengen i ingiltere vizesi ile bir tutmayin diye mesaj atmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar