Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Steven Wilson'un yeni albumu, Subat ayinda resmi olarak cikiyor ama sizdi. Dinliyorum simdi, coook iyi. Adamin en iyi islerinden olabilir, In Absentia'yi filan asmis. Dinleyin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 iyiğmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 baya iyi ama steven wilson'ın in absentia ve fear of a blank planet'ı aşması felan zor şeyler. aşabilirse de yine porcupine tree ile aşabilir bence. şunun güzelliğine bakar mısın http://www.youtube.com/watch?v=JP8kp_hAQf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 albüm baya başarılı ve porcupine tree işleriyle hemen karşılaştırmamak lazım diye düşünüyorum. Farklı bi sounda sahip ve bi anda sindirilecek, yutulacak parçalar değiller. Şimdiye kadar anca luminol ve drive home'u biraz tanıyabildim. Gerçi adam akıllı dinleyemememin de etkisi var yoğunluktan felan, ama gerge başlığı açtığından beri albümü en az bir kere dinliyorum günde. Tam da bu aralar porcupine tree'nin in absentia öncesi zamanlarına takmıştım daha çok, stars die, don't hate me, stop swimming felan sürekli dönüp duruyodu kafamda. Özellikle drive home ve albümle aynı isimli parçada daha çok bu dönemlerden birşeyler buldum gibi. O yüzden bu albüm çok güzel denk geldi, bol bol dinleticek kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Grace for Drowning de cok iyyidi zaten. Big Big Train, Phideaux, Sean Filkins, The Dear Hunter, Frequency Drift, Delusion Squared, Gazpacho bir de bu son iki Steven Wilson albumu... Son yillardir crossover soleni yasiyoruz resmen. 2000'lerin neo-prog zenginligi gibi 2010'ler da crossover yillari olacak boyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Drive Home cok iyi olmus. Satin alirim bunu, stream edilecek album degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 raven that refused to sing parçası da çok iyiymiş ya. smooth gitar rifi baya datlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sound engineer zaten Alan Parsons, kotu album olmasina imkan vermiyorum ben, hemen cullanalim oh guzel oldu bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Guzel cidden ama bu bir ay icinde cikan albumlerden Riverside'inki beni benden aldi, tum heyecanini goturdu bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Riverside'inkini de bayagi tuttum ben, soyle uzun vadede dolu dolu keyfini cikarabilecek 2 saheser prog albumu oldu ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar