bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Nihat Emre'ye çıkarıcaaana kaleye vurduğunda bu maçın ne olcağı belliydi. Emre de çabalıyorum ayaklarına sırf çalım atıyo aslında bi vukuatı yok, ne iyi bi arapası ne bi şut.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ne diyim sana ersun yanal denen mahluk :hrr: sırf doldur boşalt oynuyoruz e o zaman h.şükür'ü niye almadın kadroya... :hrr:[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: [Bu mesaj uncla tarafından 17 Kasım 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Maç bitmeden suclamalara başlamayın hemen daha bir 45 dk var önümüzde [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Kasım 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaslar abartmayin bence cok da kotu oynamıoruz sadece defeansımız berbat otesiydi. Yani sorun sanki oyuncular yanyana ilk defa oynuomus gibiler. Ama umudu kesmiyelim kazanma sansımız hala var. ps:Stadd dolu ama nerdeyse cıt cıkmıo..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Of ki ne of.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 saraçoğlunun atmosferi başka tabi.. ehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eternal bu futbolla napacaz allahaşkına inşallah 3-2 alırızda ben burda bozulurum diyicem ama yazarken bile inanmıyorum kendime 2006'yada katılamazsak off ya düşünemiyorum..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ünlü filozof ben derim ki. bu maç döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya şu takım aynen 45 dakka sonra maçı alacak gibi gözüküyomu sana. bi mucize olmazsa bu takım, bu taktik anlayışla bu tempoyla 100 maç yapsa 100'ünüde kaybeder.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: bLaQ, 17 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki: saraçoğlunun atmosferi başka tabi.. ehe Eet turkiye'de Sukru saracoglunun atmosferine sahip baska bir stad yok ama milli mac olunca isler degismis..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Şenol Güneş geri dönsün .) lol ya.. çocuğa versen takımı daha kötü yapamaz, yok ya daha kötüsü yok. iyi oynuyoruz sadece defansımız kötü diyen arkadaşa, tek bi atağımız var nihat'ın bencilliği. Tuncay ın vuramadığı karambolü de sayalım hatta 2 olsun.. adamların 2 golü sayısız kontrası, boş kaleye direkten dönen topları vs vs. si var ki daha şimdiden durduramadığımız kontraları maç ilerledikçe nası & kimle durduracaz o da ayrı muamma..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yaw sizin abartıgınz kadar da kotu deiliz biraz sansısız. Bide arkın dedigi gibi doldur bosalt oynuoruz ortada nihat okan fatih tuncay kafa vuracak isimler boylarıni toplasana hakan etmez heralde.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Servet,Deniz,Tuncay hepsini obuyorum burdan.. Ha evet Saracoglu stadinin atmosferi bambaska... lol Bizim abarttigimiz kadar kotu degiliz 2 3 tane net %100luk pozisyon kacirdilar evet..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 birden lönk diye birbirileriyle oynamaya alışmamış adamları takıma koyunca böyle oldu bence. daha önce de demişimdir burda yaşlıları takımdan çat diye atmamak lazım, yavaştan çıkarmak lazım diye. 10 kişilik danimarka ile berabere kalan takım bu maçı da alamayacak bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ümit özat ın arka direk diye taça doldurduğu ortalara hakan şükür koller'in sırtına çıksa vuramaz iyi orta geldi de nihat fatih vuramadı mı.. hakan mı kurtarıcak takımı[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 blaq saracoglu nah su icindekilerle girsin sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 tamda ukrayna'nın sevdiği bi oyun tarzı inşallah ikinci yarı çevirebiliriz yani noolur çevirelim[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yaw sacmalamyın kac tane topu defans cıkardı o pozisyonlarda en azından hakan indirirdi topu.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Gabe_Logan, 17 Kasım 2004 20:53 tarihinde demiş ki: bu arada ilker yasin ferahlatıcı bir haber verdi; "geri kalan dakikalar bizimdir" diyerek. Puahahahaha...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ekran başında krize giricem, kahroluyorum. deniz barış ilerde gökdeniz geride oynuyor ARGH ![signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahaha ilker yasin Aferin deniz hep boyle dedi yaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Aghhhhhhh Emre bu arada halen neden havadan orta yapıyoruz Babacum un 5.5 kg girsin Ersun a[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 17 Kasım 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 iyi mi başladık nedir. beni yalancı çıkarıcaklar gibi bir his var içimde. inşallah öyle olur ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ilkerden ilk yarı sonlarıda da bomba bir acıklama vardı atak öncesi.. şimdi o savunmayı delicez..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Kasım 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 deniz komedi[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar