screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ulan bu gol yenir mi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ersun un gitmesi için 5 yememize gerek yok kafasına meteor da düşebilir[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 rüştü o kadarda hatalı değildi bence, alkışlar defansa. ayrıca nihat'ında kafasına ediyim ki orda fatih'e vermek yerine topu kaleye atmaya çalıştı. kahraman olmaya mı özendi ne..
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sevçenko.. sevici forvet[signature][hline]kender on the roof
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yapma Shevchenko[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 elveda dünya kupası.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ekranda şu ersun'u gördükçe çıldırıyorum. bu arada ilker yasin ferahlatıcı bir haber verdi; "geri kalan dakikalar bizimdir" diyerek.
behran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kovmasınlar bu herifi fenere alırlar bunu ....[signature][hline]
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 rakibi bu kadar mı bilmeden bi maça cıkılır hayret gerçekten.Rüştü de ayrı bir güzellik zaten.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 shevchenko ile kaleye doğru teke tek giderken servet kırmızı kart görmesin de. ayrıca bu nihat'ı hala nasıl uyarmıyor ersun yanal anlamıyorum. demin nerden kaleye şut çekti duran toptan. zaten daha 0-0 ken fatih'e boş kale önünde vermeyip kaleye attığı top var. edit: intihar ediyor bu adam, tuncay-servet değişikliği??? [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 17 Kasım 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Faturayı Ersun a kessinler[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bizim defansif olarak hızlı bir oyuncumuz varmı ki? shevchenko'yu hiç ama hiç takmazmış gibi defans kurmuş bu ersun. tek oynayan emre bu arada. gs'ye 5 kuruş para kazandırmadan intere gittiği için nefret ederim fakat bu maçta takdir ettim. tuncay'dan da birşeyler bekliyorum..
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Deniz in kafasına acilen meteor istiyorum[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bravo defans! helal olsun deniz! allahtan adam kazma çıktı..
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahaah voronin nasi kacirdi mal deniz allah allah ya[signature][hline]
chagy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ne bu ya,üçüncü sınıf takım gibi oynuyolar,defansta ayrı bir hikaye zaten,hayret birşey ya..hayret.[signature][hline]click here online now though under contruction
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Tunjay o top nasıl kaçar len[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 FBliler siciyo ama harbi :)[signature][hline]
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hala neden yan toplardan medet umuyoruz anlamıyorum. forvetimiz pigmelerden oluşma fakat hala yan toplar..
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bunu süper taktik zekasına sahip ersun yanala sormak lazım.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bu maç böyle biter, hatta fark bile olabilir. takım rezalet, tek adam oynuyor o da emre. tek başına ne yapabilirse artık. bu sonucun tek sorumlusu ersun yanal'dır..
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ne böle biter ne farkı berabere veya alırız bu atmosfer borumu orda farkmış[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 beyler burda fb , bjk.. ayrımı yapmayalım adamlar bizden daha iyi işte.Takım olarak berbat durumdayız[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sence bu takım beraberliği yakalayabilecek bir takıma benziyor mu? deminden beri rezaletler, sadece emre çabalıyor gerisi boş. bu maçtan bir halt olmaz bence..
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Direk şu lafı ediyorum : Maç sonu Ersun Yanal a kafa atmayan amigo vatan hainidir.[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Öne çıkan mesajlar