deathshower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 iyi akşamlar arkadaşlar. Seat Leon 1.2 TSI aldım 2011 model. alarm taktırmak istiyorum ne olur olmaz. iş gören, sıkıntı çıkarmıyacak, makul fiyatlarda bir şey bakıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, En iyisinden kasko yaptır kâfi bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 hayırlı olsun kazasiz belasiz alarma gerek yok bence de kulaklarin cinlamasin bosu bosuna yanından her abarth egzoslu araba gecisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 paramecium said: Selam, En iyisinden kasko yaptır kâfi bence. Saygılar. inş yaptıracam kısa sürede. konu açılmışken dikkat etmem gereken bir olay varmı kaskoda ilk aracımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 pascalnouman said: hayırlı olsun kazasiz belasiz alarma gerek yok bence de kulaklarin cinlamasin bosu bosuna yanından her abarth egzoslu araba gecisinde çok sağol kardeşim. işte elimden geleni yapmaya çalışıyorumda ne bileyim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 kasko yaptırırken her firmadan teklif poliçesi hazırlat aracın için. sonra bu poliçeleri yanyana koy kıyasla. genelde teminat rakamları farklılık gösteriyor. onun dışında doğal afet muhafiyeti var mı bakabilirsin, dolu gibi yağıştan oluşan masrafı karşılıyor mu bakabilirsin, terör olayları, derprem, sel, yanlış yakıt kullanımı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 imamizer said: kasko yaptırırken her firmadan teklif poliçesi hazırlat aracın için. sonra bu poliçeleri yanyana koy kıyasla. genelde teminat rakamları farklılık gösteriyor. onun dışında doğal afet muhafiyeti var mı bakabilirsin, dolu gibi yağıştan oluşan masrafı karşılıyor mu bakabilirsin, terör olayları, derprem, sel, yanlış yakıt kullanımı vs. sagol valla hiç bilgim yok konuda sayende fikirim oldu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Kasko'da muafiyet olmamalı. Hasarsızlık bozulma limiti yüksek olmalı. Araçta sonradan eklenen her şey poliçe kapsamına alınmalı. Yılda en az 1 cam değişimi hakkın olmalı. Mini onarım paketi olsun, ben hiç kullanmadım ama n'olur n'olmaz :) Yaralanma, karşı tarafı yaralama limitlerini falan kıyasla. En önemlisi "cevizleri" kuvvetli bir acente gerekli ;) Fiyat odaklı inceleme kısaca. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 en ucuzunu degil, en ucuz fiyata en cok imkani sunani alacaksin. matematigi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar