Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ahahaha süper bölüm lan : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Finali süperdi bölümün. Adalet yerini buldu. Brutally. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 dizi kalmadı galina ameirkada herkes bu diziye sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Bu dizi baya iyi ondan sarmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Herhalde bu sezon bitirecekler diziyi. http://epguides.com/banshee/ Bu sezonun son bölümünün adı: "we all pay eventually" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 4. sezonu 2016 diye gösteriyor IMDB. 2-3 günde 3. sezon 5. bölüme geldim. Dizi Spartacus'un modern zaman versiyonu gibi ya baya. Bide Job direk Lafayette 2.0 sdf s3ep5 ŞİBAAAAAN :/ abv kızılderili polis. Ölseydi keşke arada. Onun yüzünden gitti Şiban. Çeyton ayısını da severdim de artık ölebilir. bide Nola'yı da çok fena harcadılar ya. Daha önce o kadar silahla yardırdığını gördükten sonra Burton'a baltayla saldırması meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 progamer hacıt nola rakibi de "warrior" olarak gördüğü için muhtemelen öyle daldı veya şanı yürüsün diye. öyle bi aksiyon sahnesine çok az dizide rastladım ama ya, şahaneydi. benzeri tek kamerayla çekilen true detective'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Progamer yetiş sende çok geridesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 iiyidi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Çok fena bitti ya sezon. Gordon'a hafif gıcık oluyodum da sırf şu carrie yle takılsınlar diye ölmemesini isterdim, şimdi carrie-hood yakınlaştırcaklar yine, gereksiz drama yettiydi :/ Yeni sezonun konusu da hafiften belli oldu. Hood u zamanında ordudan alan adam dönecek. Job'u da ona götürdüler. Bi de şu brotherhood u çökertirler tamam işte 10 bölüm dolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 proctor la şirket kurcaklar 4-5 tane de kız gelir yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 TV deki en iyi dizilerden ya. Ama her ölen kötü herifin yerine 2 tane yenisi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 sezon finali çok iyiydi. 2016 Ocak diyorlar yeni sezon için meh. gordon yardırdı bu bölüm. sevmezdim ama rip sdf Hood, Proctor'a mı katılacak acaba. Ya da en azından Job'u bulmak için ondan yardım alır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=olJb_wYewfE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hak_an Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 ultra iyi bir dizi...bence dizinin en önemli özelliği ilk sezonda çok iyi olan bir dizi 2.sezonda götü başı dağıtıp sıkıyor bende ama bunda ilk 3 sezon heycan sanat dorukta benim için izledikçe izleyesi geliyor insanın alkışlıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=LvWzUT7ZEYc bu hafta başlıyormuş son sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Bu sezon en güzel sezondu.Gerçekten farklı bir sezon izledik. Güzel polisiye döndü ve aynı şekilde güzel bitirdiler diziyi. R.I.P Umarım devamını çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Fazla iyi diye çekmezler. Kaliteyi çok yukseltiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ana kaçırdım ben final sezonu hemen izlemeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ana 2 bölümmü son sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yok malum sitede yokmuş korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 şu dizi neden bu kadar underrated olduğunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 son sezonu yeni bitirdim, abi mükemmel final yapmışlar ya, cinemax ın en kaliteli yapımlarından birisi oldu bu dizi ve sündürmeden bitmesi gerektiği yerde bitirdiler. Özleyeceğiz Hood reyiz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar