Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banshee (2013) - Cinemax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4. sezonu 2016 diye gösteriyor IMDB.

2-3 günde 3. sezon 5. bölüme geldim. Dizi Spartacus'un modern zaman versiyonu gibi ya baya.

Bide Job direk Lafayette 2.0 sdf

s3ep5

ŞİBAAAAAN :/

abv kızılderili polis. Ölseydi keşke arada. Onun yüzünden gitti Şiban. Çeyton ayısını da severdim de artık ölebilir.

bide Nola'yı da çok fena harcadılar ya. Daha önce o kadar silahla yardırdığını gördükten sonra Burton'a baltayla saldırması meh.

Mesaj tarihi:

progamer

hacıt nola rakibi de "warrior" olarak gördüğü için muhtemelen öyle daldı veya şanı yürüsün diye. öyle bi aksiyon sahnesine çok az dizide rastladım ama ya, şahaneydi. benzeri tek kamerayla çekilen true detective'de vardı.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok fena bitti ya sezon.

Gordon'a hafif gıcık oluyodum da sırf şu carrie yle takılsınlar diye ölmemesini isterdim, şimdi carrie-hood yakınlaştırcaklar yine, gereksiz drama yettiydi :/

Yeni sezonun konusu da hafiften belli oldu. Hood u zamanında ordudan alan adam dönecek. Job'u da ona götürdüler. Bi de şu brotherhood u çökertirler tamam işte 10 bölüm dolar :P

Mesaj tarihi:
sezon finali çok iyiydi. 2016 Ocak diyorlar yeni sezon için meh.

gordon yardırdı bu bölüm. sevmezdim ama rip sdf

Hood, Proctor'a mı katılacak acaba. Ya da en azından Job'u bulmak için ondan yardım alır heralde.

• 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ultra iyi bir dizi...bence dizinin en önemli özelliği ilk sezonda çok iyi olan bir dizi 2.sezonda götü başı dağıtıp sıkıyor bende ama bunda ilk 3 sezon heycan sanat dorukta benim için izledikçe izleyesi geliyor insanın
alkışlıyorum lan
  • 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...