Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedileri Severmisiniz?

Dionysus

Öne çıkan mesajlar

kedi sevmeyen ölsün be

var mı onlar gibi muhteşem ve de soylu yaratıklar

hiçbir şey yapmadan bir kedi ile uğraşsam uzun bir süre hiç sıkılmam herhalde

bu arada şu yukarıdaki kedi de ayrı bir güzelmiş valla
ona da ayrı hasta oldum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

dionun yolladigi resimde
alt soldaki cok komik bakio gibi geldi :P
ehehe en var ne olyoo ne buu hish cekme der gibin :P
ehee
kedi severimde bakmak zor is eski kiz arkadasimin vardi sinir edebiliodu bazen (kiza sarilicam sarilamiom kucaana atlio lanet kedi:P)

*imla..
[signature][hline]"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 29 January 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Wash bea ne diim konu genişlemiş yayılmış 4 aylık bi aradan sonra bi mesaj atayım başlıgıma ...

Beyaz İran Kedisine Artık Sahip Aramıyoruz Kız Arkadaşıma Kızdım Kediyi 7. Kattan attım ...
Garanti Verebilirim 4 Ayak üstüne Düşmedi Hatta Şuan 4 Ayagı Bile Yok...[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
Sosyal ağlarda paylaş

//edit aslında yaşı gereği hormonal ateşlemeyle bişeyler yazma ihtiyacı hissetmesine bağladım sonradan ama yazdıklarım geçerli

yUH MANYAK!!!! ayrıca gerzek topicine takıntı yapan birini ilk defa görüyorum. öyle bişey yaptıktan sonra herşeyi söylemek mübah sana

[Bu mesaj delikedi tarafından 16 Ekim 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende hasta oldumda ...

Allah bana yaklaştırmasın... En Azından İftara Kadar....[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Eyfalla[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış kişi düşmüş o balkondan...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Ekim 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hayvanları severim ama evde hayvana karşıyım, sağlığa aşırı zararlı.

Kediler dünyanın en güzel fizikli hayvanlarıdır, ama nankördürler falan. İşim olmaz ya benim hayvanlarla. Feci bir cazibem var o da kızlara işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bakbakbak Kedi Olunca Herkes Dogayi Hayvani Sevio Ama Insana deger Veren Yok...

o Evdeki Sirin Pet e Deger Verdiiniz kadar Insanlara Deger Verin Biraz...[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Iste Sunlara verdikleri Degeri Insana Verseler Biraz Humanist olsalar Dicemdee nerdeee. Aman Kedimin Karni Tok Sirti Pek olsun Acaba Mamasi Bitmismidir Disleri Kasiniyomudur ..

Hatta Biraz Abartalim Ben Kedime Asigim Comarim Benim Kedi Olsam Onla Olurdum Ismimde Yumak Olurdu :P[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
This is a Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

büyüksün baba...[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
This is a Dionysus
Sosyal ağlarda paylaş

Yavru kediler bi nebze olsun sevilebilir kanımca..[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia Blackrose
Msn = [email protected]
This is Dionysus
En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...