Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Apache, 17 Kasım 2004 15:41 tarihinde demiş ki: ilki tamam belki sınavda konuşmak yasak olabilir ama derste arkadaşlarının yanında bir öğrenciyi itmek heleki lise gibi duygusal bir dönemde büyük olaylara sebebiyet verebilir.sen belki haksızsın ama orada öğretmenin yaptığı terbiyesizlik,düşüncesizlik kendisini haksız çıkarmış. sen belki haklı olmasan bile öğretmenin saygısız tavrı onuda haklı çıkarmıyor.ayrıca bir konuşmada bu kadar büyütülecek bir olay değil ilkinde ikaz edersin öbüründe bağırırsın elindeki olanağı dibine kadar kullanıp kağıdı almak,üstüne birde sınıfta itmek hoş bir davranış değil. gidersin çürük raporunu alırsın,okuldanda bir ceza alırsan tazminat davası açarsın,haklı durumda olursun. Istedigim cwp işte beni anlayan tek kişisin saol[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hayret bişisiniz ogretmen bu ogretmen sana birşeyler ogretiyo sen ogretmene baarıyon ayıp ayıp ... bana cekin biraz bak gecenlerde bizim bi hocada kafama kola kutusu vurmaya calıstı [ boyu yetısmedi ] ama ben naptım yerıme oturup guldum .. gülün bole durumlara gulersenız daha cok sınır olurlar euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Boyle aptalliklar yapip guzelim egitim hayatinizin icine edionosunuz .. Sen simdi kendini cok iyi hissediyosundur bole hocaya vurdum flan diye ki kalkip bunlari buraya yaziosun .. Bence utanmalisin cunku yaptigin buralara yazilicak bisi degil aksine baskalarina anlatmada rezil olma daha fazla ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eşim öğretmen ve açıkcası böyle bir hareket yapsa bir öğrencisi neler yaparım bilmiyorum. Allahtan ilkokul öğretmeni de bu kadar olay olmuyor. En fazla bütün sınıf aynı anda salakkkk öğretmen diye tempo tutuyorlar. heheh Anasınıfında yaşamış eşimin arkadaşı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bone bir konuşsan neler diyecen ama eksik eğitim yüzünden konuşamıyorsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 herzaman ögretmen haklidir :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İlkokul ve anasınıfı bence en zor sınıf. Yani düşünsenize 30 tane hiperkatif çocuğu aynı yerde 45 dakika oturtmanız lazım. Yaklaşık konsantrasyon süreli 9 dakika. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 arkadasım kusura bakma ama yanlıs yapmıssın sonuçta hoca seni basta uyarıyor , konusmayacaksınız sınavda diye , kagıdını alana kadar %100 hakkı var sen konusarak bu riski göze almıssın.Ama sonra kagıdını daha saygılıca istesen bunların hicbiri olmazdı.[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben hatırlarımda da bızım bı arkadas wardı zamanında muzık hocasını dowmustu ahh hey gıdı gunler[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Valla öğrencinin biri (lise düzeyinde tabiki) eşime el kaldırıcak hem de haksız olucak. Varyaaa ne olaylar olur hepberaber gazetelerden okuruz. Madem hocaya el kaldıracak kadar kendini biliyor bu çocuk der allah ne verdiyse..... Neyse konu sapacak daha kasmıyım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Absolut, 17 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Valla öğrencinin biri (lise düzeyinde tabiki) eşime el kaldırıcak hem de haksız olucak. Varyaaa ne olaylar olur hepberaber gazetelerden okuruz. Madem hocaya el kaldıracak kadar kendini biliyor bu çocuk der allah ne verdiyse..... Neyse konu sapacak daha kasmıyım. Azuahaahahahahaaaaaaa[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Absolut, 17 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Valla öğrencinin biri (lise düzeyinde tabiki) eşime el kaldırıcak hem de haksız olucak. Varyaaa ne olaylar olur hepberaber gazetelerden okuruz. Madem hocaya el kaldıracak kadar kendini biliyor bu çocuk der allah ne verdiyse..... Neyse konu sapacak daha kasmıyım. Abso ışın gılıcı lazım mı pratik olur hani[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yani demek istedigim ögretmeni dövdü xxx diyince olay bitmeyebilir bazı durumlarda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Dogrdur -Baba ogretmen benı dowdu -olsun oglum hocanın wurdugu yerde gul bıter Yukarıdakı ıdeal bır baba Sımdı Absolut tarzını gorelım -Baba hoca bana wurdu -Sen ona wurabıldın mı-Yok baba wuramadım -Bekle gelıom sımdı ben o hocanın ....[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya sen manyak mısın hocayla kavga edilir mi hemde vurulur mu bi bayan hocaya.Tmm hocada sana vurmakla hata etmiş ama üzgün birşekilde söylemeliyim ki büyük olasılık okuldan atılma cezası alabilirsin.Biliorum pek gzel ve iç açıcı olmadı ama annem öğretmen ona anlattım büyük ihtimal atılır dio.Hocayı itmek ağlatmak okuldan atılma cezası var dedi...Ama bilmiorum disiplin kurulunun iyi niyetiyle alakalı bir durum.Umarım herşey yoluna girer :( Sıkma canını çok afedersin ama hocanız tam salak bence sen haklısın....[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Benim tarzım daha çok *Öğrencinin biri bugun bana saldırdı ve vurdu. -Adı ne? Veya boşver yarın beraber gideriz ben öğrenirim kendisinde kısa özgeçmişini çünkü uzun anlatacak vakti olmayacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahaha pardon yannıs yazmısım abı affet :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lise sonda başımıza gelmişti öğretmen-öğrenci kavgası hemde koridorda milletin gözü önünde falan. kız-kadın a güzel bi round tırmıklama/yumruklaşma izlemiştik. sonunda ne kadın okulu bırakıp gitti ( öle diyodu ) nede kız atıldı.okuldaki durumun diğer hocalarla diyalogun ve önceden disiplin cezası almış olman/olmaman etkiler kararı. güzel bi savunma ve duruma göre arkanda iyi bi aile desteği ile atılmaktan kurtarırsın öle kolay değil okuldan atmak.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yaw sen okulu birakan genc degilmisin neyse ...salla cok onemlid degil lisede olur oel seyler ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 her öğretmen akil hoca değil arkadaşlar ve şu andaki öğretmenlerin büyük bir çoğunluğu öğrencilerin üzerinde otorite kuramıyor ondan sonrada itmeler kakmalar hiçbir hoşgörü olmadan direk cezalandır v.b. ben lisedeyken buna benzer durumlar yüzünden çok hocayla kavga ettim ama olaylar bu duruma zaten gelmişşse seninde okumaya pek niyetin yok gibi :)[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Daha onceden disiplin cezan yoksa ihtar yada 1 yada 2 gun uzaklastirma alirsin, ha sicilin kabariksa 3 yada 5 gun verirler, bi sonraki cezanda tasdikname alirsin.. valla zamaninda okuya okuya ezberledim bu disiplin kurallarini :)[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bakın şunu unutalım arkadaşlar. Hoca herzaman haklı DEĞİLDİR. O da insandır, hata yapabilir ve yaptığı hatalar yüzünden ceza alabilir, küçük duruma düşebilir. Sadece okuldaki statüsü öğrenciden yüksek diye hiçbir öğrenciyi İtemez, Dövemez, hakaret edemez. Ayrıca saygı verilmez alınır. Sadece öğretmen, Sadece doktor, Sadece politikacı diye hiçkimseye saygı göstermedim göstermemde. Arkadaşım ilk olayda sen yalnış yapmışsın. konuştuğun halde hocadan kağıdı istemişsin. Hocanın orda seni disipline gönderme hakkı vardı ama kaybetti. neden çünkü aptal kadın seni itmiş. Bu da onu tamamiyle haksız konuma düşürür. Hemen git raporunu al. Ceza meza da derlerse raporu başına kakarsın idarenin. Aileni sal başına Elinde raporlu saldırgan bir aileyi kimse durduramaz. Lise hayatımda hocalarla çok kavga ettim. Ama kesinlikle fiziksel hiçbir temasda bulundurmamda bulunmamda. bir olayda vuran kesinlikle haksız konuma düşer.(Örn: öğretmen). Olayın başında aslında sen haksızsın arkadaşım. Ama olayın Tümünü ele alırsak kesinlikle hakısın. Ayrıca korkma atamazlar ceza verirlerse tazminat bile alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Okulda öğretmenlere saygı göstermek kuraldır dünyanın en aşağılık insanı olsa bile. Bu yüzden sana ceza verebilirler çok rahat vede sen haksız olursun (doğru veya yanış değil konu...). Ayrıca sınav sırasında konuşmakta doğru birşey değil bence orda senden başka okadar insan sınava giriyor senin sesinden rahatsız olup dikkati bozulabilecek insanlar var, en küçük sesten bile rahatsız olan kişiler var. Sen bir önceki sınavdan 90 aldın diye bu sana sınavda konuşup diğer insanlara engel olman için hak vermez.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bencede maksadın arkadaslarını eglendırmek weya copy cekmek olsa bıle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ardeth Sölediğin bana göre yalnış. Dünyanın en aşağılık insanına saygı göstermem. Öğretmen olsa bile. Ki ordaki bazı aşağılık insanlar öğretmenliği kutsal meslek olduğu için değil para için, kolay olduğu için yapıyorlar ki aslında zor bi meslektir. Bu tip insanlar sana Bedava günahlarını bile vermezler . Böle insanlara saygı göstermem göstermiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar